Muayenesi 600 TL ydı en son kuzum.Ama tüp bebek fiyatı şuan ne kadar bilmiyorum.32.000 + ilaç masrafı + dondurma ücreti olabilir.Canım bende t.dağ merkezden doktorun tedavi ücretini öğrenebilirmiyim bende istanbula gitmeyi düşünüyorum tekirdağda doktor bulamadım
Canım biz de sebep bulunamadı.İlk denemem kimyasal oldu.Bu 2. Denemem transferin 7. Günü çok şükür pozitif gördüm ama test günüme 2 gün var dahaPozitifi gören arkadaşlarım sizde sorun neydi ? Bizde sperm kaynaklı.Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz ?
Oyy maşallah gözünaydın canım benimKızlar sabah ilk idrarla yaptım elim ayağım titriyor galiba hamileyim inşallah sağlıkla ilerler lütfen dua edin sizlerde dualarimdasiniz
Gunaydin canm hayirlibugurlu olsun saglikla kucagin al ❤❤Kızlar sabah ilk idrarla yaptım elim ayağım titriyor galiba hamileyim inşallah sağlıkla ilerler lütfen dua edin sizlerde dualarimdasiniz
Hayırlı olsum kuzum masaallah guzel görünüyo testinKızlar sabah ilk idrarla yaptım elim ayağım titriyor galiba hamileyim inşallah sağlıkla ilerler lütfen dua edin sizlerde dualarimdasiniz
Sağlık olsun kuzum yine yaparsın yine denersin Rabbim guc kuvvet versin daha gunun de değil yine de Allahtan ümit kesilmez. Bende bugun test yaptım ama cok silik galiba bende de var bi sıkıntıBende yaptim sabah test ama negatif benm olmadi saglik olsun vardir bundada bir hayir pozitifi goren arkadaslarm icin cok mutluyum
Ben dun aksamda erken gebelik yapmstm bu sabahta yaptim hayirlisi olsun vakti saati degilmis demek kiSağlık olsun kuzum yine yaparsın yine denersin Rabbim guc kuvvet versin daha gunun de değil yine de Allahtan ümit kesilmez. Bende bugun test yaptım ama cok silik galiba bende de var bi sıkıntı
Amin canım benim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bizimde sağlıkla ilerlesin sürecimizOyy maşallah gözünaydın canım benimAllah'ım hayırla sağlıkla kolaylıkla ilerlesin sürecimizi ve inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım bekleyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederimGunaydin canm hayirlibugurlu olsun saglikla kucagin al ❤❤
Teşekkür ederim canım inşallah herşey yolunda giderHayırlı olsum kuzum masaallah guzel görünüyo testin
Ya canım benim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip ederBende yaptim sabah test ama negatif benm olmadi saglik olsun vardir bundada bir hayir pozitifi goren arkadaslarm icin cok mutluyum
Çok teşekkür ederim canim benim Allah razı olsunGünaydın kızlar hayırlı olsun canım maşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin
Aynı markayı mı kullandın kuzumSağlık olsun kuzum yine yaparsın yine denersin Rabbim guc kuvvet versin daha gunun de değil yine de Allahtan ümit kesilmez. Bende bugun test yaptım ama cok silik galiba bende de var bi sıkıntı
Ben çok memnunum doktorumdan da merkezdende. Daha önce başla merkezlerde 3 negatifim var. Remzi beyde ilk tedavim ama içim rahat şekilde herşeyi yaptığına inanarak tedaviye başladım. Bugün transferimin 2.günü bekliyoruz hayırlısıylaDoktordan memnunmusun bende o doktora gitmeyi düşünüyorum
Canım seninde kasık bel ağrım varmı yaOyy maşallah gözünaydın canım benimAllah'ım hayırla sağlıkla kolaylıkla ilerlesin sürecimizi ve inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım bekleyen isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Bende senin gibiyim canım belim bacaklarıma vuruyor kasigimla beraberBende de bugün bir bel ağrısı var ayaktayken vurmuyor ama oturunca veya yatınca acısını anlıyorsun benim ağrılar da enteresan
Yok ya uzulmuyorum birdahakine nasipseYa canım benim Rabbim inşallah isteyen herkese nasip ederüzme kendini pes etmek yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?