• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Valla kuzum benim dün oldu transferin 8. Günü açık kahverengi geldi ama ben fitili koyarken dün zorlandım dün o mu tahriş etti yoksa yerleşme miydi bilmiyorum ama transferin 5. ve 12. Günleri arasında genelde oluyormuş sanırım
Benim de 11. Günü bugün kuzum ama yine de endişelendim hastaneye gittim hala az az devam edio inşallah bi sorun çıkmaz ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin 🙏❤️

Benim de 11. Günü bugün kuzum ama yine de endişelendim hastaneye gittim hala az az devam edio inşallah bi sorun çıkmaz ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin 🙏❤️
İnşallah kuzum benim iyi yapmışsın.Ama zannetmiyorum olacağını Amin canım benim inşallah ❤️

Pozitifi gören arkadaşlarım sizde sorun neydi ? Bizde sperm kaynaklı.Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz ?

Canımm selam nasılsın 😍 hatırlamazsın belki Magnifiaque Magnifiaque magnisin açtığı topikte konusuyoduk görmüsken yazayim dedim 🤩 magnisss sen nasilsin büyüdü mü bebiskolar 😍
Kuzum iyim sukur sen nasilsin bebekler iyiler sukur teyzesi buyuyorlar hamdolsun
bu ay mucizeleriniz sizi bulsun insallah
beni hatirlaman cok mutlu etti 💕

Kızlar sabah ilk idrarla yaptım elim ayağım titriyor galiba hamileyim inşallah sağlıkla ilerler lütfen dua edin sizlerde dualarimdasiniz ☺️❤️

Eklentiler

• IMG_20230312_054657_341.jpg
    IMG_20230312_054657_341.jpg
    92,3 KB · Görüntüleme: 63
Back