• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar ben naptin hem kaset test aldırdım hemde erken gebelik testi az önce su gibi idrarimla kaset test yaptım ama bildiğiniz idrarim su gibiydi ben çok su iciyorumda 😆 çok çok derinde silik gölge çizgi gördüm resimde belli olmadığı için çekmedim. Umarım vardır ya muhtemelen HCG çok yükselmedigii için ve idrarim beklemiş idrar olmadığı için öyle sonuç verdi ne dersiniz
Silik çizgi varsa muhtemel kuzum 😍 Yarın ilk idrarla erken gebelik testini yap ☺️

Kızlar iyi akşamlar❤️
biraz önce bende bi kaç damla leke geldi Yerleşme kanaması mı acaba eğer öyleyse bunun adetten bi kaç gün önce gelmesi gerekmiyor muydu yoksa normal bi durum mu bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen 🙏❤️
Valla kuzum benim dün oldu transferin 8. Günü açık kahverengi geldi ama ben fitili koyarken dün zorlandım dün o mu tahriş etti yoksa yerleşme miydi bilmiyorum ama transferin 5. ve 12. Günleri arasında genelde oluyormuş sanırım

Eklentiler

• Screenshot_20230311-200337.jpg
    Screenshot_20230311-200337.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 84
Kuzum ben gölge gibi bir çizgi görüyorum muhtemelen daha net dir canlı gözle ama ben görüyorum bir de kaset test erken gebelik olsa daha net olurdu 😍☺️ Tebrik ederim canım benim ❤️ Yarın tekrarla garanti olsun ☺️

Kuzum ben gölge gibi bir çizgi görüyorum muhtemelen daha net dir canlı gözle ama ben görüyorum bir de kaset test erken gebelik olsa daha net olurdu 😍☺️ Tebrik ederim canım benim ❤️ Yarın tekrarla garanti olsun ☺️
Valla kuzum dediğin gibi canlı gözle çok net hem idrarim su gibiydi hemde kaset test için çok erken aslında inşallah rabbim hayirlisini verir sabah erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum ☺️

Valla kuzum dediğin gibi canlı gözle çok net hem idrarim su gibiydi hemde kaset test için çok erken aslında inşallah rabbim hayirlisini verir sabah erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum ☺️
Banuuuuuu sabahhh mesajını iple bekliyorummmm🤩

Evet kuzum ben bugün gün içerisinde kaset test yaptım benimde eşit değildi kırmızılar silikti 2. Çizgi Allah'ın izniyle var inşallah kuzum gözünaydın canım benim ❤️

Evet kuzum ben bugün gün içerisinde kaset test yaptım benimde eşit değildi kırmızılar silikti 2. Çizgi Allah'ın izniyle var inşallah kuzum gözünaydın canım benim ❤️
Allah razı olsun insan kan testi olmadan emin olmuyor inşallah kanda da görürüz canım benim inşallah sağlıkli değerler olur❤️

Kızlarr iyi akşamlar herkese.Nasıl gidiyor ? Benim cuma günü yumurta toplama işlemim oldu trasfer için haber bekliyorum siz neler yaptınız

Kızlarr iyi akşamlar herkese.Nasıl gidiyor ? Benim cuma günü yumurta toplama işlemim oldu trasfer için haber bekliyorum siz neler yaptınız
İyi akşamlar canım hoşgeldin.Hayurlı olsun tedavin inşallah güzel ilerler sürecin ❤️ Test günlerini bekliyoruz ☺️

Back