Aa ne güzel ben başka şehirden gittiğim için acilden verim dedim erken çıkar diyeTüp bebek yaptırdığım hastanede kuzum
İyi yapmışsın canım benimAa ne güzel ben başka şehirden gittiğim için acilden verim dedim erken çıkar diye
Hayırlı olsun canım bende 4 Mart'ta oldum test yaptın mı hicMerhaba, ben de 1 Martta tüp bebek transferi oldum. İnşallah tüm olan ve olacak olanlara hayırlı haberler nasip olsun
Umarım gerçekten pozitiftirEveett gordummmm
Eveett gordummmmCanım gördün mü sende silik çizgiyi
Bu çok büyük bir umut ışığı iyi düşün iyi olsun herseyyyyUmarım gerçekten pozitiftirkanda da sağlıkla öğrenelim inşallah seninde herşeyin yolunda ilerler
İnşallah canım benim isteyen herkese içinde bizlerede nasip etsin rabbimEveett gordummmm
Bu çok büyük bir umut ışığı iyi düşün iyi olsun herseyyyysağlıkla al kucağına insallah
Benim de 11. Günü bugün kuzum ama yine de endişelendim hastaneye gittim hala az az devam edio inşallah bi sorun çıkmaz ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsinValla kuzum benim dün oldu transferin 8. Günü açık kahverengi geldi ama ben fitili koyarken dün zorlandım dün o mu tahriş etti yoksa yerleşme miydi bilmiyorum ama transferin 5. ve 12. Günleri arasında genelde oluyormuş sanırım
İnşallah kuzum benim iyi yapmışsın.Ama zannetmiyorum olacağını Amin canım benim inşallahBenim de 11. Günü bugün kuzum ama yine de endişelendim hastaneye gittim hala az az devam edio inşallah bi sorun çıkmaz ya Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
Amin canım benim inşallah hayırlı olsun tedavin test yaptın mı hiç
Hayırlı olsun canım benim çok güzel değerininşallah Allah razı olsun evet bugün yaptım 325 çıktı pozitif dedi doktor başka test yapan var mı bugün??
Amiinnnnnnnİnşallah canım benim isteyen herkese içinde bizlerede nasip etsin rabbim
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz,emeklerimiz boşa çıkmasınİyi akşamlar canım hoşgeldin.Hayurlı olsun tedavin inşallah güzel ilerler sürecinTest günlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olurBende gördümmsağlıkla ilerlesin insaallah
Canım bende t.dağ merkezden doktorun tedavi ücretini öğrenebilirmiyim bende istanbula gitmeyi düşünüyorum tekirdağda doktor bulamadımMerhaba canım.Ben Tekirdağ da tedavi görüyorum.Leven dikbaş doktorum
Doktordan memnunmusun bende o doktora gitmeyi düşünüyorumBahçeci Fulya Prof. Dr. Remzi Abalı doktorum bugün transfer oldum. Ngs li 5.gün embriyosu.
Kuzum iyim sukur sen nasilsin bebekler iyiler sukur teyzesi buyuyorlar hamdolsunCanımm selam nasılsınhatırlamazsın belki Magnifiaque magnisin açtığı topikte konusuyoduk görmüsken yazayim dedim magnisss sen nasilsin büyüdü mü bebiskolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?