Silik çizgi varsa muhtemel kuzumKızlar ben naptin hem kaset test aldırdım hemde erken gebelik testi az önce su gibi idrarimla kaset test yaptım ama bildiğiniz idrarim su gibiydi ben çok su iciyorumdaçok çok derinde silik gölge çizgi gördüm resimde belli olmadığı için çekmedim. Umarım vardır ya muhtemelen HCG çok yükselmedigii için ve idrarim beklemiş idrar olmadığı için öyle sonuç verdi ne dersiniz
Valla kuzum benim dün oldu transferin 8. Günü açık kahverengi geldi ama ben fitili koyarken dün zorlandım dün o mu tahriş etti yoksa yerleşme miydi bilmiyorum ama transferin 5. ve 12. Günleri arasında genelde oluyormuş sanırımKızlar iyi akşamlar
biraz önce bende bi kaç damla leke geldi Yerleşme kanaması mı acaba eğer öyleyse bunun adetten bi kaç gün önce gelmesi gerekmiyor muydu yoksa normal bi durum mu bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen
Boyle yani kuzum bı dikkatli bak bulanık ama gözüküyor şimdi resim eklicemSilik çizgi varsa muhtemel kuzumYarın ilk idrarla erken gebelik testini yap
Tamam kuzum at bakalımBoyle yani kuzum bı dikkatli bak bulanık ama gözüküyor şimdi resim eklicem
Tamam kuzum at bakalım
Valla kuzum dediğin gibi canlı gözle çok net hem idrarim su gibiydi hemde kaset test için çok erken aslında inşallah rabbim hayirlisini verir sabah erken gebelik testini yapmayı düşünüyorumKuzum ben gölge gibi bir çizgi görüyorum muhtemelen daha net dir canlı gözle ama ben görüyorum bir de kaset test erken gebelik olsa daha net olurduTebrik ederim canım benim Yarın tekrarla garanti olsun
Banuuuuuu sabahhh mesajını iple bekliyorummmmValla kuzum dediğin gibi canlı gözle çok net hem idrarim su gibiydi hemde kaset test için çok erken aslında inşallah rabbim hayirlisini verir sabah erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum
Canım gördün mü sende silik çizgiyiBanuuuuuu sabahhh mesajını iple bekliyorummmm
Evet kuzum ben bugün gün içerisinde kaset test yaptım benimde eşit değildi kırmızılar silikti 2. Çizgi Allah'ın izniyle var inşallah kuzum gözünaydın canım benimValla kuzum dediğin gibi canlı gözle çok net hem idrarim su gibiydi hemde kaset test için çok erken aslında inşallah rabbim hayirlisini verir sabah erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum
Allah razı olsun insan kan testi olmadan emin olmuyor inşallah kanda da görürüz canım benim inşallah sağlıkli değerler olurEvet kuzum ben bugün gün içerisinde kaset test yaptım benimde eşit değildi kırmızılar silikti 2. Çizgi Allah'ın izniyle var inşallah kuzum gözünaydın canım benim
İnşallah kuzum benimAllah razı olsun insan kan testi olmadan emin olmuyor inşallah kanda da görürüz canım benim inşallah sağlıkli değerler olur
Aynı gün veriyoruz kanida 14 ünde sabahki vericeksin senİnşallah kuzum benimGerçekten öyle kan değerine kadar bekliycez inşallah şu testte gördüğümden beri zaman geçmiyor
Evet kuzum işe giderken erkenden vericem birazn önce çıksın diyeAynı gün veriyoruz kanida 14 ünde sabahki vericeksin sen
Bende acilde vericem kuzum hemen 1 saatte çıkıyor sonuç sen nerde vereceksinEvet kuzum işe giderken erkenden vericem birazn önce çıksın diye
Tüp bebek yaptırdığım hastanede kuzumBende acilde vericem kuzum hemen 1 saatte çıkıyor sonuç sen nerde vereceksin
Amin canım benim inşallah hayırlı olsun tedavin test yaptın mı hiçMerhaba, ben de 1 Martta tüp bebek transferi oldum. İnşallah tüm olan ve olacak olanlara hayırlı haberler nasip olsun
İyi akşamlar canım hoşgeldin.Hayurlı olsun tedavin inşallah güzel ilerler sürecinKızlarr iyi akşamlar herkese.Nasıl gidiyor ? Benim cuma günü yumurta toplama işlemim oldu trasfer için haber bekliyorum siz neler yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?