2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Silik çizgi varsa muhtemel kuzum Yarın ilk idrarla erken gebelik testini yap

Valla kuzum benim dün oldu transferin 8. Günü açık kahverengi geldi ama ben fitili koyarken dün zorlandım dün o mu tahriş etti yoksa yerleşme miydi bilmiyorum ama transferin 5. ve 12. Günleri arasında genelde oluyormuş sanırım

Kuzum ben gölge gibi bir çizgi görüyorum muhtemelen daha net dir canlı gözle ama ben görüyorum bir de kaset test erken gebelik olsa daha net olurdu Tebrik ederim canım benim Yarın tekrarla garanti olsun

Kuzum ben gölge gibi bir çizgi görüyorum muhtemelen daha net dir canlı gözle ama ben görüyorum bir de kaset test erken gebelik olsa daha net olurdu Tebrik ederim canım benim Yarın tekrarla garanti olsun
Valla kuzum dediğin gibi canlı gözle çok net hem idrarim su gibiydi hemde kaset test için çok erken aslında inşallah rabbim hayirlisini verir sabah erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum

Valla kuzum dediğin gibi canlı gözle çok net hem idrarim su gibiydi hemde kaset test için çok erken aslında inşallah rabbim hayirlisini verir sabah erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum
Banuuuuuu sabahhh mesajını iple bekliyorummmm

Evet kuzum ben bugün gün içerisinde kaset test yaptım benimde eşit değildi kırmızılar silikti 2. Çizgi Allah'ın izniyle var inşallah kuzum gözünaydın canım benim

Evet kuzum ben bugün gün içerisinde kaset test yaptım benimde eşit değildi kırmızılar silikti 2. Çizgi Allah'ın izniyle var inşallah kuzum gözünaydın canım benim
Allah razı olsun insan kan testi olmadan emin olmuyor inşallah kanda da görürüz canım benim inşallah sağlıkli değerler olur

Kızlarr iyi akşamlar herkese.Nasıl gidiyor ? Benim cuma günü yumurta toplama işlemim oldu trasfer için haber bekliyorum siz neler yaptınız

Kızlarr iyi akşamlar herkese.Nasıl gidiyor ? Benim cuma günü yumurta toplama işlemim oldu trasfer için haber bekliyorum siz neler yaptınız
İyi akşamlar canım hoşgeldin.Hayurlı olsun tedavin inşallah güzel ilerler sürecin Test günlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…