Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahYok bende henüz lekenme gibi bişey olmadı ama dediğin gibi fitilden kaynaklı olmuş olabilir. Güzel şekilde sağlıklı şekilde sonuçlanır inşallah hepimizin ki
Gözünaydın canım benim var görünüyorHerkes merhaba benimde 28 Şubat transferim oldu 3.gün embriyosu 6 tüp bebek tedavisi gördüm bu 5. Transferim oldu 3 tane embriyo transfer edildi.Bugün normal kaset test yaptım Eki Görüntüle 3216113 sizce nedir ?Eki Görüntüle 3216112
İnşallah canım pazartesi test günüm bu tedaviler beni çok yıprattı.Gözünaydın canım benim var görünüyor
Gozun aydin canin hayirli uguurlu olsun saglikla kucagina alirsin insaAllahHerkes merhaba benimde 28 Şubat transferim oldu 3.gün embriyosu 6 tüp bebek tedavisi gördüm bu 5. Transferim oldu 3 tane embriyo transfer edildi.Bugün normal kaset test yaptım Eki Görüntüle 3216113 sizce nedir ?Eki Görüntüle 3216112
Amin inşallah kan testini görünce inanıcam galiba Şoklardayım 3 yıl yıldır uğraşıyoruz.Görmediğim tedavi kalmadı her seferinde hep taze transfer yapıldı. Şuan ki dr çok iyi önce beni tedavi etti.Prp yapıldı yumurta kalitesini arttırmak için ve ilk defa 3 embriyom donduruldu.Sonra beni yapay menopoza soktu çünkü bende kist vardı ve oda gitti.Transferden bir gün önce bir serum verildi7-8 saat sürdü.Ondan önce embriyoyu vücudum kabul etsin diye bir ilaç içtim.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahGozun aydin canin hayirli uguurlu olsun saglikla kucagina alirsin insaAllah
Aminn canim hangi hastaneye gidiyorsun zor gercekten herkesin hikayesi yasadiklari farkli ama tek ortak noktamiz burdayiz rabbim hayirlisyla kimsenin kucagni bos evini cocuksuz birakmasnAmin inşallah kan testini görünce inanıcam galiba Şoklardayım 3 yıl yıldır uğraşıyoruz.Görmediğim tedavi kalmadı her seferinde hep taze transfer yapıldı. Şuan ki dr çok iyi önce beni tedavi etti.Prp yapıldı yumurta kalitesini arttırmak için ve ilk defa 3 embriyom donduruldu.Sonra beni yapay menopoza soktu çünkü bende kist vardı ve oda gitti.Transferden bir gün önce bir serum verildi7-8 saat sürdü.Ondan önce embriyoyu vücudum kabul etsin diye bir ilaç içtim.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım inşallahAmin inşallah kan testini görünce inanıcam galiba Şoklardayım 3 yıl yıldır uğraşıyoruz.Görmediğim tedavi kalmadı her seferinde hep taze transfer yapıldı. Şuan ki dr çok iyi önce beni tedavi etti.Prp yapıldı yumurta kalitesini arttırmak için ve ilk defa 3 embriyom donduruldu.Sonra beni yapay menopoza soktu çünkü bende kist vardı ve oda gitti.Transferden bir gün önce bir serum verildi7-8 saat sürdü.Ondan önce embriyoyu vücudum kabul etsin diye bir ilaç içtim.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bende bunu merak ediyordum acaba herkeste lekelenme oluyormu diyeYok bende henüz lekenme gibi bişey olmadı ama dediğin gibi fitilden kaynaklı olmuş olabilir. Güzel şekilde sağlıklı şekilde sonuçlanır inşallah hepimizin ki
Kesinlikle amin ben izmirde Dr Ali Öner erdoğduya gittim. ÖzelAminn canim hangi hastaneye gidiyorsun zor gercekten herkesin hikayesi yasadiklari farkli ama tek ortak noktamiz burdayiz rabbim hayirlisyla kimsenin kucagni bos evini cocuksuz birakmasn
Cunki baya bir uzerinde incelikle calisilmis gibi masaALLAH kucagina da alirsin saglikla insaAllaKesinlikle amin ben izmirde Dr Ali Öner erdoğduya gittim. Özel
Evet doğru söylüyorsun gerçekten de öyle oldu.İnşallah canımCunki baya bir uzerinde incelikle calisilmis gibi masaALLAH kucagina da alirsin saglikla insaAlla
Canımm selam nasılsın hatırlamazsın belki Magnifiaque magnisin açtığı topikte konusuyoduk görmüsken yazayim dedim magnisss sen nasilsin büyüdü mü bebiskolarCanım ampülün uzun olan kısmına 2-3 kere tıklat şırıngayla geçtikten sonra havasını mutlaka al ben bu şekilde yapıyorum hiç ağrı ve morarma olmadı
Ah kuzum benim Rabbim hayırlı sonuclar nasip etsin insaallah❤Aynen kuzum 1 kere kalbi durdu olursa inşallah buda ilk sayılır
Amin insaallah sende zorlu yollardan gecmissin canım benim ama önemli olan simdiki sonuc. Sağlıkla ilerlesin insaallahAmin inşallah kan testini görünce inanıcam galiba Şoklardayım 3 yıl yıldır uğraşıyoruz.Görmediğim tedavi kalmadı her seferinde hep taze transfer yapıldı. Şuan ki dr çok iyi önce beni tedavi etti.Prp yapıldı yumurta kalitesini arttırmak için ve ilk defa 3 embriyom donduruldu.Sonra beni yapay menopoza soktu çünkü bende kist vardı ve oda gitti.Transferden bir gün önce bir serum verildi7-8 saat sürdü.Ondan önce embriyoyu vücudum kabul etsin diye bir ilaç içtim.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyiAmin insaallah sende zorlu yollardan gecmissin canım benim ama önemli olan simdiki sonuc. Sağlıkla ilerlesin insaallah
Amin canım benimAh kuzum benim Rabbim hayırlı sonuclar nasip etsin insaallah❤