2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Gozun aydin canin hayirli uguurlu olsun saglikla kucagina alirsin insaAllah
Amin inşallah kan testini görünce inanıcam galiba Şoklardayım 3 yıl yıldır uğraşıyoruz.Görmediğim tedavi kalmadı her seferinde hep taze transfer yapıldı. Şuan ki dr çok iyi önce beni tedavi etti.Prp yapıldı yumurta kalitesini arttırmak için ve ilk defa 3 embriyom donduruldu.Sonra beni yapay menopoza soktu çünkü bende kist vardı ve oda gitti.Transferden bir gün önce bir serum verildi7-8 saat sürdü.Ondan önce embriyoyu vücudum kabul etsin diye bir ilaç içtim.Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Aminn canim hangi hastaneye gidiyorsun zor gercekten herkesin hikayesi yasadiklari farkli ama tek ortak noktamiz burdayiz rabbim hayirlisyla kimsenin kucagni bos evini cocuksuz birakmasn

Amin canım inşallah

Aminn canim hangi hastaneye gidiyorsun zor gercekten herkesin hikayesi yasadiklari farkli ama tek ortak noktamiz burdayiz rabbim hayirlisyla kimsenin kucagni bos evini cocuksuz birakmasn
Kesinlikle amin ben izmirde Dr Ali Öner erdoğduya gittim. Özel

Kızlar dun kontrolum vardi 5. Gün sabah e2 icin kan verdim ultrasonda da 8 9 tane yumurta vardi en kucugu 11 en buyugu 12.5 olarak e2 sonucumda 786 cikti ocak ayindaki tedavimde 5. Gün 250 falan cikmisti e2 hızlı yukselmesi sorun mu sizce ? Kafama takildi da

Canım ampülün uzun olan kısmına 2-3 kere tıklat şırıngayla geçtikten sonra havasını mutlaka al ben bu şekilde yapıyorum hiç ağrı ve morarma olmadı
Canımm selam nasılsın hatırlamazsın belki Magnifiaque magnisin açtığı topikte konusuyoduk görmüsken yazayim dedim magnisss sen nasilsin büyüdü mü bebiskolar

Amin insaallah sende zorlu yollardan gecmissin canım benim ama önemli olan simdiki sonuc. Sağlıkla ilerlesin insaallah

Kızlar ben naptin hem kaset test aldırdım hemde erken gebelik testi az önce su gibi idrarimla kaset test yaptım ama bildiğiniz idrarim su gibiydi ben çok su iciyorumda çok çok derinde silik gölge çizgi gördüm resimde belli olmadığı için çekmedim. Umarım vardır ya muhtemelen HCG çok yükselmedigii için ve idrarim beklemiş idrar olmadığı için öyle sonuç verdi ne dersiniz

Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar
biraz önce bende bi kaç damla leke geldi Yerleşme kanaması mı acaba eğer öyleyse bunun adetten bi kaç gün önce gelmesi gerekmiyor muydu yoksa normal bi durum mu bilgisi olan cevap verebilir mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…