Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 Mart benim de canım 5. Gün çift transferAynen o zaman yakınız, senin peki kaç embriyoydu hangi gündü transferin takip edemedim konuşmanızı yeni görüyorum Pazartesi evet tekrardan vereceğim, doktorum çarşamba ver dedi de artışını merak ediyorum pazartesi veririm inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun hepimiz inşallah 205 çıktı değerimYaa hayırlı olsun canım benim sağ salim kucağınıza alın kaç çıktı degerin
Aynıyız o zaman2 Mart benim de canım 5. Gün çift transfer
Kanamayla gitmiyor mu acabaKızlar ya benim anlamadığım bir durum daha su şimdi embiriyo konuluyo içimize oda tutunmaya çalışıyor peki negatif olunca nereye gidiyor o düşükmu sayılıyor anlamadim
Evet canımAynıyız o zaman
Bende hafif kasık ağrısı var senin var mı peki belime de vuruyor ara ara normal mi acabaEvet canım
Zaten igne ucu kadar birsey oldugu icin bence cok ta br etkisi olmaz tutunmayinca diye dusunuyorum benm ilkinde 2. Gun pecetey cok az damarli brsey gelmisti ama cok az ben odur diye tahmin etmistmKızlar ya benim anlamadığım bir durum daha su şimdi embiriyo konuluyo içimize oda tutunmaya çalışıyor peki negatif olunca nereye gidiyor o düşükmu sayılıyor anlamadim
Ne güzel maşallah sağlıkla artar insallahAmin inşallah Allah razı olsun hepimiz inşallah 205 çıktı değerim
Amin inşallah Allah razı olsunNe güzel maşallah sağlıkla artar insallah
İşte bende onu anlamadım düşük gibimi oluyorKanamayla gitmiyor mu acaba
Anladım hemen hemen düşük gibi birşey neyse inşallah bunlar tutunur sağlıklaZaten igne ucu kadar birsey oldugu icin bence cok ta br etkisi olmaz tutunmayinca diye dusunuyorum benm ilkinde 2. Gun pecetey cok az damarli brsey gelmisti ama cok az ben odur diye tahmin etmistm
Bende de oluyor canım hatta gün gece baya adet olcak gibiydi gece uyutmadı biraz.Bugünde sağ kasığımda oluyor belime ara ara vuruyorBende hafif kasık ağrısı var senin var mı peki belime de vuruyor ara ara normal mi acaba
Benim kimyasalda adetim uzun ve ağrılı sürdü kuzum çok pıhtılıydı ama direkt negatif olunc da ilaçları bırakınca adet oluyorsun ya bence onunla beraber gidiyorİşte bende onu anlamadım düşük gibimi oluyor
Anladım normal o zaman doktorum da olabilir demişti de her şeyimiz aynı olunca onu da sorayım bi dedimBende de oluyor canım hatta gün gece baya adet olcak gibiydi gece uyutmadı biraz.Bugünde sağ kasığımda oluyor belime ara ara vuruyor
Aynen canım bana da olabilir dediler bende o yüzden akışına bıraktım Sende lekelenme oldu mu hiç bende sün açık kahverengi akıntı oldu bir kere daha olmadı.Ama sonra aklıma geldi fitili koyarken dün öğlen zorlandım biraz muhtemelen vajina içide tahriş olmuş olabilir ya da yerleşmeden dolayı oldu sanırımAnladım normal o zaman doktorum da olabilir demişti de her şeyimiz aynı olunca onu da sorayım bi dedim
Olabilir kuzum doğrudur. Bende dayanamadım eşime erken gebelik testi aldirtcam nöbetçi eczaneden cesaret edersem yarın yaparım edemezsem pazartesiBenim kimyasalda adetim uzun ve ağrılı sürdü kuzum çok pıhtılıydı ama direkt negatif olunc da ilaçları bırakınca adet oluyorsun ya bence onunla beraber gidiyor
Ayy hadi bakalım güzel haberler ver bizeOlabilir kuzum doğrudur. Bende dayanamadım eşime erken gebelik testi aldirtcam nöbetçi eczaneden cesaret edersem yarın yaparım edemezsem pazartesi
İnşallah canım hepimiz burda pozitif haberler verelimAyy hadi bakalım güzel haberler ver bize
Yok bende henüz lekenme gibi bişey olmadı ama dediğin gibi fitilden kaynaklı olmuş olabilir. Güzel şekilde sağlıklı şekilde sonuçlanır inşallah hepimizin kiAynen canım bana da olabilir dediler bende o yüzden akışına bıraktım Sende lekelenme oldu mu hiç bende sün açık kahverengi akıntı oldu bir kere daha olmadı.Ama sonra aklıma geldi fitili koyarken dün öğlen zorlandım biraz muhtemelen vajina içide tahriş olmuş olabilir ya da yerleşmeden dolayı oldu sanırım