2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar ya benim anlamadığım bir durum daha su şimdi embiriyo konuluyo içimize oda tutunmaya çalışıyor peki negatif olunca nereye gidiyor o düşükmu sayılıyor anlamadim

2 Mart benim de canım 5. Gün çift transfer

Kızlar ya benim anlamadığım bir durum daha su şimdi embiriyo konuluyo içimize oda tutunmaya çalışıyor peki negatif olunca nereye gidiyor o düşükmu sayılıyor anlamadim
Zaten igne ucu kadar birsey oldugu icin bence cok ta br etkisi olmaz tutunmayinca diye dusunuyorum benm ilkinde 2. Gun pecetey cok az damarli brsey gelmisti ama cok az ben odur diye tahmin etmistm

Zaten igne ucu kadar birsey oldugu icin bence cok ta br etkisi olmaz tutunmayinca diye dusunuyorum benm ilkinde 2. Gun pecetey cok az damarli brsey gelmisti ama cok az ben odur diye tahmin etmistm
Anladım hemen hemen düşük gibi birşey neyse inşallah bunlar tutunur sağlıkla

Anladım normal o zaman doktorum da olabilir demişti de her şeyimiz aynı olunca onu da sorayım bi dedim
Aynen canım bana da olabilir dediler bende o yüzden akışına bıraktım Sende lekelenme oldu mu hiç bende sün açık kahverengi akıntı oldu bir kere daha olmadı.Ama sonra aklıma geldi fitili koyarken dün öğlen zorlandım biraz muhtemelen vajina içide tahriş olmuş olabilir ya da yerleşmeden dolayı oldu sanırım

Benim kimyasalda adetim uzun ve ağrılı sürdü kuzum çok pıhtılıydı ama direkt negatif olunc da ilaçları bırakınca adet oluyorsun ya bence onunla beraber gidiyor
Olabilir kuzum doğrudur. Bende dayanamadım eşime erken gebelik testi aldirtcam nöbetçi eczaneden cesaret edersem yarın yaparım edemezsem pazartesi

Yok bende henüz lekenme gibi bişey olmadı ama dediğin gibi fitilden kaynaklı olmuş olabilir. Güzel şekilde sağlıklı şekilde sonuçlanır inşallah hepimizin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…