• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhabalar ben de 2 martta donmuş iki embriyo transferi oldum bugün beta verdim değerim 205. İkisi de tutmuş olabilir mi acaba
Aa gözünaydın kuzum .Ben günümü bekliyorum kan vermek için 😍 Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️ İlk betada belli olur mu bilmiyorum ikiz gebelerde ikinci testler 3-4 katı artıyor sanırım

Aa gözünaydın kuzum .Ben günümü bekliyorum kan vermek için 😍 Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️ İlk betada belli olur mu bilmiyorum ikiz gebelerde ikinci testler 3-4 katı artıyor sanırım
Ben duramadım ya normalde 13 marttı bakmam gereken tarih, sabah idrar testi yaptım böyle çıkınca da kan verdim artık 🤭 tüm isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah

Eklentiler

• 90F41233-39D6-41EB-B72A-16F140B9E439.jpeg
    90F41233-39D6-41EB-B72A-16F140B9E439.jpeg
    147,7 KB · Görüntüleme: 41
Ben duramadım ya normalde 13 marttı bakmam gereken tarih, sabah idrar testi yaptım böyle çıkınca da kan verdim artık 🤭 tüm isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Amin kuzum inşallah bende bugün kaset test yaptım az önce buna benzerdi benim de senin ki Bir tık daha koyu sanki.Muhtemelen benim de değerler sana yakın galiba 😅 Heyecanla bende test gününü bekliyorum.2. testi Pazartesi mi verceksin ☺️

Amin kuzum inşallah bende bugün kaset test yaptım az önce buna benzerdi benim de senin ki Bir tık daha koyu sanki.Muhtemelen benim de değerler sana yakın galiba 😅 Heyecanla bende test gününü bekliyorum.2. testi Pazartesi mi verceksin ☺️
Aynen o zaman yakınız, senin peki kaç embriyoydu hangi gündü transferin takip edemedim konuşmanızı yeni görüyorum 🙈 Pazartesi evet tekrardan vereceğim, doktorum çarşamba ver dedi de artışını merak ediyorum pazartesi veririm inşallah 😉

Back