Sorma kuzum ya Heyecanla bekliyoruz bakalımAy ikiz mi acaba yoksa tekmi şimdi bununda merakı vardır sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma kuzum ya Heyecanla bekliyoruz bakalımAy ikiz mi acaba yoksa tekmi şimdi bununda merakı vardır sende
Sağlıklı olsunda dimi yeterli olsun insan herşeye razı oluyorSorma kuzum ya Heyecanla bekliyoruz bakalım
Öyle kuzum ya çok zor muhakkak ama ikiz hep hayalimdi .Ama Rabbim nasıl hayırlı ve sağlıkla olacaksa onu nasip etsin inşallah Bugünü yaşatana çok şükürSağlıklı olsunda dimi yeterli olsun insan herşeye razı oluyor
Çok guzel kuzum masallah sağlıkla kucagına al insaallah minikleriniO kadar dandik bir test ki çıkmayacak sandım 10-15 sn de belirdi kuzum çok şükür Allah'ım sizlere de nasip etsin Rabbim inşaallah
Evet insaallahRabbim inşallah hayırlısını versin sağ salim kucagina al inşallah. Ne güzel bu 2.cocugun mu olucak
Senin de mi ilk bebegin olacak insaallah?Aslında Türkiye'de de öyle ilk 2 gün önemli dikkat edin sonra normal hayata geçin diyorlar ama işte ister istemez bizler riske atmak istemiyoruz
Olsun kuzum Rabbim korur insaallahBende ertesi gün normal hayata döndüm .Hatta işe gitsem daha az yorulurdum heralde
Amin kuzum benim hepimiz inşallahÇok guzel kuzum masallah sağlıkla kucagına al insaallah miniklerini
Bence ikisi de tutundu senin miniklerinSorma kuzum ya Heyecanla bekliyoruz bakalım
Aa gözünaydın kuzum .Ben günümü bekliyorum kan vermek için Sağlıkla ilerlesin inşallah İlk betada belli olur mu bilmiyorum ikiz gebelerde ikinci testler 3-4 katı artıyor sanırımMerhabalar ben de 2 martta donmuş iki embriyo transferi oldum bugün beta verdim değerim 205. İkisi de tutmuş olabilir mi acaba
İnşallah kuzum Rabbim nasıl hayırlı ve sağlıklı nasip ederse öyle olsun inşallahBence ikisi de tutundu senin miniklerin
Ben duramadım ya normalde 13 marttı bakmam gereken tarih, sabah idrar testi yaptım böyle çıkınca da kan verdim artık tüm isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallahAa gözünaydın kuzum .Ben günümü bekliyorum kan vermek için Sağlıkla ilerlesin inşallah İlk betada belli olur mu bilmiyorum ikiz gebelerde ikinci testler 3-4 katı artıyor sanırım
İnşallah Allah razı olsun olsun.Hayırlı olsun canım benim Mart ayı uğur getirsin inşallah
Amin kuzum inşallah bende bugün kaset test yaptım az önce buna benzerdi benim de senin ki Bir tık daha koyu sanki.Muhtemelen benim de değerler sana yakın galiba Heyecanla bende test gününü bekliyorum.2. testi Pazartesi mi verceksinBen duramadım ya normalde 13 marttı bakmam gereken tarih, sabah idrar testi yaptım böyle çıkınca da kan verdim artık tüm isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Aynen öyle Rabbim bizlere anne baba olma duygusunu yaşatsınÖyle kuzum ya çok zor muhakkak ama ikiz hep hayalimdi .Ama Rabbim nasıl hayırlı ve sağlıkla olacaksa onu nasip etsin inşallah Bugünü yaşatana çok şükür
Aynen kuzum 1 kere kalbi durdu olursa inşallah buda ilk sayılırSenin de mi ilk bebegin olacak insaallah?
Amin Allah'ım inşaallahAynen öyle Rabbim bizlere anne baba olma duygusunu yaşatsın
Yaa hayırlı olsun canım benim sağ salim kucağınıza alın kaç çıktı degerinBen duramadım ya normalde 13 marttı bakmam gereken tarih, sabah idrar testi yaptım böyle çıkınca da kan verdim artık tüm isteyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim inşallah
Aynen o zaman yakınız, senin peki kaç embriyoydu hangi gündü transferin takip edemedim konuşmanızı yeni görüyorum Pazartesi evet tekrardan vereceğim, doktorum çarşamba ver dedi de artışını merak ediyorum pazartesi veririm inşallahAmin kuzum inşallah bende bugün kaset test yaptım az önce buna benzerdi benim de senin ki Bir tık daha koyu sanki.Muhtemelen benim de değerler sana yakın galiba Heyecanla bende test gününü bekliyorum.2. testi Pazartesi mi verceksin