Rabbim gulmekten ayirmasin canimYa sen beni çok güldürüyorsun
InsaAllah canim cokta umutlanip sonra uzulmekte istemiyorum hayilisi neyse o olsunİnşallah bu kez mutluluk olacak
Bende öyleyim kuzum hayırlısını diliyorum Allah'tanInsaAllah canim cokta umutlanip sonra uzulmekte istemiyorum hayilisi neyse o olsun
O zaman kaçınılmaz son beni mi bekliyorBence ozel hastanede veriyorlar igneleei ben ilkinde verdilee 2.devlette oldum smdi vermediler
Kacamazsan o zaman kabullen ve mutlu olmaya bak felfesini uygulaO zaman kaçınılmaz son beni mi bekliyorözeldeyiz biz
Canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah beklediğimizden de güzel olsun haberlerKızlar eşim şuan alındı dua edin bize bende. 11 de gireceğim
Aa geçmiş olsun canımKızlar bnde dün transferden sonra çok kötü oldum baş dönmesi mide bulantısı bürün gece berbattı ilk kez byle birşey yaşadım doktor normal ilaçlardan dedi ama geçen seferle farklı bir ilaç kullanmıyorum geçen transfer hiç byle değildim
Daha iyim ama tutunmadı diye korkuyorum bu sefer de o kadar öğürdüm mide bulantısındanAa geçmiş olsun canımBugün nasılsın
Dualarimiz sizinle rabbim hakkinizda en hayirlisini en guzelini nasip edicektir bizede haber ver canim ❤Kızlar eşim şuan alındı dua edin bize bende. 11 de gireceğim
Belkide tutunuyordur vicudun ona tepki veriyordur iyiyi dusun kotuyu cagirma derler duani et icini ferah tut herseyin en hayirlisi nasip olcaktirKızlar bnde dün transferden sonra çok kötü oldum baş dönmesi mide bulantısı bürün gece berbattı ilk kez byle birşey yaşadım doktor normal ilaçlardan dedi ama geçen seferle farklı bir ilaç kullanmıyorum geçen transfer hiç byle değildim
Napiyorsun tatlim nasil geciyor valla bende hc br etki yokAa geçmiş olsun canımBugün nasılsın
İnşallahCanım benim Allah yardımcınız olsun inşallah beklediğimizden de güzel olsun haberler
Cok sevindim canim seninde cok guzel gecicek hayirlisyla❤ ozelde igne veriyorlar devlette vermiyorlarİnşallahİğne ile sperm bulundu inşallah kalitelidir. Şimdi sıra bende burada bana iğne hap fitil üçünü de vereceklermiş
Sabah akşam göbekten dedi göbeğimde yer kalmadı kiCok sevindim canim seninde cok guzel gecicek hayirlisyla❤ ozelde igne veriyorlar devlette vermiyorlar
Aynen hersey onlar icin mukafati guzel olsun insaAlalhhSabah akşam göbekten dedi göbeğimde yer kalmadı kiinşallah yavrularımıza kavuşuruz.
Korkma canım zaten 2-3 gün içerde yüzüp öyle yerleşiyor embryolar problem yoktur merak etmeDaha iyim ama tutunmadı diye korkuyorum bu sefer de o kadar öğürdüm mide bulantısından
Al benden de o kadarNapiyorsun tatlim nasil geciyor valla bende hc br etki yok
Ben valla hep yuzustu uyuyorm obur turlu yatamam asla sirt ustu filan icerde ezilip buzuluyorsa yandim zatenAl benden de o kadarKuzum valla ağır iş dışında günlük rutinime döndüm.Yatma, sürekli oturma dediler bana.Öyle birşey ki hanbire otur kalk yapmamı gerektiren şeyler oluyor dizlerimi kırarak eğilmem gerekiyor falan akışına bıraktım valla.Ha bire ultrason resmine bakıp embriyoları düşünüyorum Sadece gece yatarken dönerken psikolojik uyanıyorum dönerken karnımı kasıyorum gibi geldi.Sonra dedim kendine gel o kadar da birşey olmaz diye.Allaha emanetiz Güzel geçiyor kuzum çok şükür .Ama belirti dersen hiçbirşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?