2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben valla hep yuzustu uyuyorm obur turlu yatamam asla sirt ustu filan icerde ezilip buzuluyorsa yandim zaten valla bende mutfsgmi topladim makinemi calistirdim brazdan da kendime yemek yapmayi dusunuyorum
Ay bende öyle yüzüstü yatıyorum iyi yapmışsın canım yormadan kendimizi rutinlere devam

Kizlar transfer sonrasi nasil besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz :)
Canım ben herfün avokado 2 yumurta peynir zeytin rutin kahvaltım var.Günde 2 dilim ekmek yiyorum kabız olmıyım diye.Öğlen kuruyemiş yiyorum. 1 tane meyve ekliyorum sonra.Acıkırsam bir kasa çorba akşam da sebze yemekleri yiyorum.Yatana kadar açıktığım için TV izlerken de kabak çekirdeği Bol su içmeye çalışıyorum bu şekilde canım

Kızlar ben galiba coronayım dün mahvoldum alt bel ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı üşüme sabahı zor ettim simdi daha iyiyim ama esim aradı kayınvalidem coronaymıs ve transfer günü yani persembe günü ordaydık acaba embriyoyu etkilemiş midir

Yapma kuzum İnşallah değilsindir ama belirtilerde Corona gibi Test yaptırıp doktoruna bir danışsan belki ek ilaç falan verirler

Ayni bende ama beb avakoda sevmiyorm o haric oglenleri tavuk corbasi icmeye calisyrm aksamda balik ispanak o tarz kuruyemis bende ceviz kabak cekirdegi

doktorunla gorus canim bagisikligini guclendirici takviye verir

Tesekker ederim kuzum

Yapma kuzum İnşallah değilsindir ama belirtilerde Corona gibi Test yaptırıp doktoruna bir danışsan belki ek ilaç falan verirler
Evde test yaptım negatif ama pek guven olmuyor bu testlere de neyse bekleyip göreceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…