Ay bende öyle yüzüstü yatıyorumBen valla hep yuzustu uyuyorm obur turlu yatamam asla sirt ustu filan icerde ezilip buzuluyorsa yandim zatenvalla bende mutfsgmi topladim makinemi calistirdim brazdan da kendime yemek yapmayi dusunuyorum
Sen nerde oturuyorsun caya kahveye gelAy bende öyle yüzüstü yatıyorumiyi yapmışsın canım yormadan kendimizi rutinlere devam
İlk 3 günde yerleşiyor diyorlar bakalım hayırlısı hepimiz için yaKorkma canım zaten 2-3 gün içerde yüzüp öyle yerleşiyor embryolar problem yoktur merak etme
Sen nerde oturuyorsun caya kahveye gel
Stres yapma kuzum Vücut olarak düşme yeter ki senin için zor olacak yoksaİlk 3 günde yerleşiyor diyorlar bakalım hayırlısı hepimiz için ya
Canım ben herfün avokado 2 yumurta peynir zeytin rutin kahvaltım var.Günde 2 dilim ekmek yiyorum kabız olmıyım diye.Öğlen kuruyemiş yiyorum. 1 tane meyve ekliyorum sonra.Acıkırsam bir kasa çorba akşam da sebze yemekleri yiyorum.Yatana kadar açıktığım için TV izlerken de kabak çekirdeğiKizlar transfer sonrasi nasil besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz :)
Yapma kuzumKızlar ben galiba coronayımdün mahvoldum alt bel ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı üşüme sabahı zor ettim simdi daha iyiyim ama esim aradı kayınvalidem coronaymıs ve transfer günü yani persembe günü ordaydık acaba embriyoyu etkilemiş midir
Aa tuh istanbula yolun duserse beklerm her zamanTekirdağ canım.Yakın olsaydık ne güzel olurdu vallahi
Ayni bende ama beb avakoda sevmiyorm o haric oglenleri tavuk corbasi icmeye calisyrm aksamda balik ispanak o tarz kuruyemis bende ceviz kabak cekirdegiCanım ben herfün avokado 2 yumurta peynir zeytin rutin kahvaltım var.Günde 2 dilim ekmek yiyorum kabız olmıyım diye.Öğlen kuruyemiş yiyorum. 1 tane meyve ekliyorum sonra.Acıkırsam bir kasa çorba akşam da sebze yemekleri yiyorum.Yatana kadar açıktığım için TV izlerken de kabak çekirdeğiBol su içmeye çalışıyorum bu şekilde canım
doktorunla gorus canim bagisikligini guclendirici takviye verirKızlar ben galiba coronayımdün mahvoldum alt bel ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı üşüme sabahı zor ettim simdi daha iyiyim ama esim aradı kayınvalidem coronaymıs ve transfer günü yani persembe günü ordaydık acaba embriyoyu etkilemiş midir
Hadi hayirli ugurlu bol civcivlerin olsun canimKızlar çıktım serum takılı
İnşallah canımHadi hayirli ugurlu bol civcivlerin olsun canim
Tesekker ederim kuzumCanım ben herfün avokado 2 yumurta peynir zeytin rutin kahvaltım var.Günde 2 dilim ekmek yiyorum kabız olmıyım diye.Öğlen kuruyemiş yiyorum. 1 tane meyve ekliyorum sonra.Acıkırsam bir kasa çorba akşam da sebze yemekleri yiyorum.Yatana kadar açıktığım için TV izlerken de kabak çekirdeğiBol su içmeye çalışıyorum bu şekilde canım
Evde test yaptım negatif ama pek guven olmuyor bu testlere de neyse bekleyip göreceğiz artıkYapma kuzumİnşallah değilsindir ama belirtilerde Corona gibi Test yaptırıp doktoruna bir danışsan belki ek ilaç falan verirler
Geçmiş olsun canım benim Haberler nasıl kuzumKızlar çıktım serum takılı
İnşallah canım benim bende öyleAa tuh istanbula yolun duserse beklerm her zaman
Ohh şifa olsun bende tavuk çorbası yapmıştım ay yarasın hepimizeAyni bende ama beb avakoda sevmiyorm o haric oglenleri tavuk corbasi icmeye calisyrm aksamda balik ispanak o tarz kuruyemis bende ceviz kabak cekirdegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?