Bol c vitamini tüket kuzum bol su iç mandalina portakal kivi ye ifa olur inşallahEvde test yaptım negatif ama pek guven olmuyor bu testlere de neyse bekleyip göreceğiz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol c vitamini tüket kuzum bol su iç mandalina portakal kivi ye ifa olur inşallahEvde test yaptım negatif ama pek guven olmuyor bu testlere de neyse bekleyip göreceğiz artık
Burda pek öyle yapmıyorlar kuzum ya yurt dısındayım ben kendim evde c vitaminimi falan artırdım artık. Ama bugun daha iyiyim çok sukurdoktorunla gorus canim bagisikligini guclendirici takviye verir
Aynen kuzum c vitaminimi artırdım bakalım alt bel ağrım var düne göre çok iyiyim sükürBol c vitamini tüket kuzum bol su iç mandalina portakal kivi ye ifa olur inşallah
Şifa olsun inşallah hemen toparlarsın canım.Embryo içinde hiç stres yapma Allah'ım korusun inşallahAynen kuzum c vitaminimi artırdım bakalım alt bel ağrım var düne göre çok iyiyim sükür
Ohhh misss yavruvaklarimiza protein guc guvvet olsunOhh şifa olsun bende tavuk çorbası yapmıştım ay yarasın hepimize
İnsaallah canım benim aminnŞifa olsun inşallah hemen toparlarsın canım.Embryo içinde hiç stres yapma Allah'ım korusun inşallah
Amin kuzum benim yavrularımıza şifa olsunOhhh misss yavruvaklarimiza protein guc guvvet olsun
Dondurulmusta benden istemisti canim ama her doktorun tedavisi baska oluyorKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesinde doktor sizden tahlil istedi mi. Benden sadece opu öncesi E2 istedi onun haricinde tüp bebeğe başlamadan da tahlil istemedi şimdi transfer öncesi de istemeyecek gibi merak ediyorum sizin doktorlariniz istiyor mu tahlil
Canm hangi testleri istedi benim transferime 1 hafta var belki ister. Geçen hafta adetliyken kendim gidip hormon testleri yaptırdım e2, total testosteron ve serbest testosteron yüksek cikti doktora sordum embriyo tutunmasini etkiler mi diye etkilemez dedi ama içimide yedirdi bitirdi sorun olursa diye. Sizlerin nasıl hormonlarinizda yükselme var mı transfer öncesi hormon testlerinizi yaptırdınız miDondurulmusta benden istemisti canim ama her doktorun tedavisi baska oluyor
işlemden dolayı normal oldugunu söylüyorlar kendini korkutma Allah bğyüktür inşallah hayırlı sonuclar alırsınBenim ikinci günüm, ancak ilk günden beri kahve lekem var.
Canm ilk dondurulmusta transfee oncesi e2 ve progesrorn hormomuna bakmsti ama bunda taze transferde yumurta tooplamasa bakildi sadece 5 gun sonrasa traanfer oldu zatenCanm hangi testleri istedi benim transferime 1 hafta var belki ister. Geçen hafta adetliyken kendim gidip hormon testleri yaptırdım e2, total testosteron ve serbest testosteron yüksek cikti doktora sordum embriyo tutunmasini etkiler mi diye etkilemez dedi ama içimide yedirdi bitirdi sorun olursa diye. Sizlerin nasıl hormonlarinizda yükselme var mı transfer öncesi hormon testlerinizi yaptırdınız mi
Benim doktorum E2 Lh ve progesterona baktı kuzum transfer öncesiKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesinde doktor sizden tahlil istedi mi. Benden sadece opu öncesi E2 istedi onun haricinde tüp bebeğe başlamadan da tahlil istemedi şimdi transfer öncesi de istemeyecek gibi merak ediyorum sizin doktorlariniz istiyor mu tahlil
7 yumurta çok güzel canım maşallah Evet kuzum progesteronu ne yüksek ne de alçak istiyorlar olsun bir sonra ki a olsun sende dinlenmiş olursun 1 ay kuzumKızlar progestron yüksek diye transferi erteledi doktor bir sonra ki ay gel dedi 7 yumurta toplanmış
7 iyi mi sayı olarak geçen sefer on taneydi. Hayırlısı artık embriyolar yaşayacak mı bakalım geçen sefer ki gibi olmasın da7 yumurta çok güzel canım maşallah Evet kuzum progesteronu ne yüksek ne de alçak istiyorlar olsun bir sonra ki a olsun sende dinlenmiş olursun 1 ay kuzum
Tabi ki iyi kuzum yeterki sağlıkla ilerlesinler.Bize 1 tane lazım inşallah çok sağlıklı embriyoların olsun7 iyi mi sayı olarak geçen sefer on taneydi. Hayırlısı artık embriyolar yaşayacak mı bakalım geçen sefer ki gibi olmasın da
Bnm de 7 toplanmisti canim 4 tanesi dollenmisti en iyisini koydular7 iyi mi sayı olarak geçen sefer on taneydi. Hayırlısı artık embriyolar yaşayacak mı bakalım geçen sefer ki gibi olmasın da
Canim sen dus aldin mi transferden sonra sicak mi ilik mi aldinzTabi ki iyi kuzum yeterki sağlıkla ilerlesinler.Bize 1 tane lazım inşallah çok sağlıklı embriyoların olsun
Almadım kuzum ilk 3 gün önermediler.4.gün ılık su ile ayakta alıcamCanim sen dus aldin mi transferden sonra sicak mi ilik mi aldinz