- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Bana da hiç söylemediler sadece çözülme iyi oldu ve embriyo da iyi görünüyo dedilerKizlar size embriyonun kalitesini verdilermi? Bana sormama ragmen verilmedi kategori sadece 4.gun embriyosu 4.gun icin iyi kompaklanmis dediler ve resmini verdiler dusunup duruyorum rabbim ol derse olur insallah hepimizinde
Bnmde ilkinde transferden sonra ayni ignelere devam ettm birde oksapar igne verdi ek olarak pruloton igne haftada 1 di ama bunda hc brsey yk daha iyi vallaKuzum transfere kadar estrofem fitil ve prolutex iğne vurguluyordu.Ek olarak 3 günde 1 kalçadan progestan iğne verdiler.İlk iğneyi trasnferde hemen sonra yaptı hemşire şimdi pazar yaptırıcam pozitif olursa 12. Haftaya kadar böyle sanırım
hayirlisi olsun ya artik goricez 12 gun sonra ne olcakBana hiç bise yokçatlatma iğnesi oldum 1 hafta sonra transfer ve hemen normal hayata dönebilirsin diyorlar
Amin canım amin inşallah bu sefer son olur hayırlısıylaAmin canım benim inşallah Mart ayında firesiz herkes pozitif haberler alsın
Evet ya bu iğneler çok zor ama umut ede ede yapıyorum vallahiBnmde ilkinde transferden sonra ayni ignelere devam ettm birde oksapar igne verdi ek olarak pruloton igne haftada 1 di ama bunda hc brsey yk daha iyi valla
Ay gerçekten öyle test yapma kız birlikte 14 mart da öğrenelimhayirlisi olsun ya artik goricez 12 gun sonra ne olcak
Sonu guzel olacak hayirlisylaEvet ya bu iğneler çok zor ama umut ede ede yapıyorum vallahi
Yok ya yapalim 9. gunde beklemek insani daha cok umut ettiyor hayal kurduruyorAy gerçekten öyle test yapma kız birlikte 14 mart da öğrenelim
Amin kuzum transfer önce Teheccüd namazı kılmıştım hepimiz için dua ettim orada.Allahım inşallah kabul ederSonu guzel olacak hayirlisyla
İğneleri progestron seviyesine göre mi veriyorlarEvet ya bu iğneler çok zor ama umut ede ede yapıyorum vallahi
Bak YaaYok ya yapalim 9. gunde beklemek insani daha cok umut ettiyor hayal kurduruyor
Prosüdürleri böyle galiba canım aynı hastanede tedavi gören arkadaşım var onunda bu şekilde oldu.Geçen sene daha başladı mesela bu sene güncellemişler farklı iğneler ve farklı dozlarİğneleri progestron seviyesine göre mi veriyorlar
Anladım bakalım bizimki nasıl olacak iğne vermesinler artık diyorum içimdenProsüdürleri böyle galiba canım aynı hastanede tedavi gören arkadaşım var onunda bu şekilde oldu.Geçen sene daha başladı mesela bu sene güncellemişler farklı iğneler ve farklı dozlar
Bence ozel hastanede veriyorlar igneleei ben ilkinde verdilee 2.devlette oldum smdi vermedilerİğneleri progestron seviyesine göre mi veriyorlar
Bende gecenkinde oyleydim ama artk acisiz ve kisa olsun istiyorumBak YaaBen söz verdim kendime yapmıycam çok üzülüyorum sonra.14 Mart garanti direkt kan testi kuzum.O zaman senin idrar testini sabırsız ve umarsızca bekliyorum
Öyle kuzum ya ben başladım artık Bismillah diyerekAnladım bakalım bizimki nasıl olacak iğne vermesinler artık diyorum içimden
Muhtemelen canım çok pahalı zatenBence ozel hastanede veriyorlar igneleei ben ilkinde verdilee 2.devlette oldum smdi vermediler
Ya sen beni çok güldürüyorsunBende gecenkinde oyleydim ama artk acisiz ve kisa olsun istiyorum
İnşallah bu kez mutluluk olacakBende gecenkinde oyleydim ama artk acisiz ve kisa olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?