• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kizlar size embriyonun kalitesini verdilermi? Bana sormama ragmen verilmedi kategori sadece 4.gun embriyosu 4.gun icin iyi kompaklanmis dediler ve resmini verdiler dusunup duruyorum rabbim ol derse olur insallah hepimizinde
Bana da hiç söylemediler sadece çözülme iyi oldu ve embriyo da iyi görünüyo dediler

Kuzum transfere kadar estrofem fitil ve prolutex iğne vurguluyordu.Ek olarak 3 günde 1 kalçadan progestan iğne verdiler.İlk iğneyi trasnferde hemen sonra yaptı hemşire şimdi pazar yaptırıcam pozitif olursa 12. Haftaya kadar böyle sanırım
Bnmde ilkinde transferden sonra ayni ignelere devam ettm birde oksapar igne verdi ek olarak pruloton igne haftada 1 di ama bunda hc brsey yk daha iyi valla 😀

Yok ya yapalim 9. gunde beklemek insani daha cok umut ettiyor hayal kurduruyor 😀
Bak Yaa 😅 Ben söz verdim kendime yapmıycam çok üzülüyorum sonra.14 Mart garanti direkt kan testi kuzum.O zaman senin idrar testini sabırsız ve umarsızca bekliyorum 😅

İğneleri progestron seviyesine göre mi veriyorlar
Prosüdürleri böyle galiba canım aynı hastanede tedavi gören arkadaşım var onunda bu şekilde oldu.Geçen sene daha başladı mesela bu sene güncellemişler farklı iğneler ve farklı dozlar

tesekkur ederim kizlar kimileri 5a falan yazdigi icin sordum resmede acikcasi sasirdim beklemiyodum mutluda oldum insan kucucuk seylerden mutlu oluyor rabbim yardimcimiz olsun bizlere bu duyguyu yasatsin insallah hayirlisi saglikli evlat nasip etsin
Kün fe yekün 🤲🏼

Prosüdürleri böyle galiba canım aynı hastanede tedavi gören arkadaşım var onunda bu şekilde oldu.Geçen sene daha başladı mesela bu sene güncellemişler farklı iğneler ve farklı dozlar
Anladım bakalım bizimki nasıl olacak iğne vermesinler artık diyorum içimden 🙈

Bak Yaa 😅 Ben söz verdim kendime yapmıycam çok üzülüyorum sonra.14 Mart garanti direkt kan testi kuzum.O zaman senin idrar testini sabırsız ve umarsızca bekliyorum 😅
Bende gecenkinde oyleydim ama artk acisiz ve kisa olsun istiyorum 😀

Back