• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kizlar size embriyonun kalitesini verdilermi? Bana sormama ragmen verilmedi kategori sadece 4.gun embriyosu 4.gun icin iyi kompaklanmis dediler ve resmini verdiler dusunup duruyorum rabbim ol derse olur insallah hepimizinde

Kizlar size embriyonun kalitesini verdilermi? Bana sormama ragmen verilmedi kategori sadece 4.gun embriyosu 4.gun icin iyi kompaklanmis dediler ve resmini verdiler dusunup duruyorum rabbim ol derse olur insallah hepimizinde
Valla ben sormadim bile iyi kalite dediler koydular gitti tutunacaksa rabbim nasip edecekse herturlu olur kendinide strese sokma 😊

Canım bana da sadece 5. Gün ve iyi kalite dediler.Zaten ben iyi kötü bir önemi olduğunu düşünmüyorum gerçekten nasip olacaksa her şekilde oluyor

Sana kullanman icin igne filan verdilee mi bana sadece esrrofem ve progesran fitil br de coraspirin baska yok 🤭
Kuzum transfere kadar estrofem fitil ve prolutex iğne vurguluyordu.Ek olarak 3 günde 1 kalçadan progestan iğne verdiler.İlk iğneyi trasnferde hemen sonra yaptı hemşire şimdi pazar yaptırıcam pozitif olursa 12. Haftaya kadar böyle sanırım

Kuzum transfere kadar estrofem fitil ve prolutex iğne vurguluyordu.Ek olarak 3 günde 1 kalçadan progestan iğne verdiler.İlk iğneyi trasnferde hemen sonra yaptı hemşire şimdi pazar yaptırıcam pozitif olursa 12. Haftaya kadar böyle sanırım
Vurguluyordu =Vuruluyordum 😅

Back