• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben valla hep yuzustu uyuyorm obur turlu yatamam asla sirt ustu filan icerde ezilip buzuluyorsa yandim zaten😀 valla bende mutfsgmi topladim makinemi calistirdim brazdan da kendime yemek yapmayi dusunuyorum 😀
Ay bende öyle yüzüstü yatıyorum 😅 iyi yapmışsın canım yormadan kendimizi rutinlere devam ☺️

Kizlar transfer sonrasi nasil besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz :)
Canım ben herfün avokado 2 yumurta peynir zeytin rutin kahvaltım var.Günde 2 dilim ekmek yiyorum kabız olmıyım diye.Öğlen kuruyemiş yiyorum. 1 tane meyve ekliyorum sonra.Acıkırsam bir kasa çorba akşam da sebze yemekleri yiyorum.Yatana kadar açıktığım için TV izlerken de kabak çekirdeği 😂 Bol su içmeye çalışıyorum bu şekilde canım

Kızlar ben galiba coronayım😑 dün mahvoldum alt bel ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı üşüme sabahı zor ettim simdi daha iyiyim ama esim aradı kayınvalidem coronaymıs ve transfer günü yani persembe günü ordaydık😔 acaba embriyoyu etkilemiş midir

Kızlar ben galiba coronayım😑 dün mahvoldum alt bel ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı üşüme sabahı zor ettim simdi daha iyiyim ama esim aradı kayınvalidem coronaymıs ve transfer günü yani persembe günü ordaydık😔 acaba embriyoyu etkilemiş midir
Yapma kuzum 😔 İnşallah değilsindir ama belirtilerde Corona gibi 😔 Test yaptırıp doktoruna bir danışsan belki ek ilaç falan verirler

Canım ben herfün avokado 2 yumurta peynir zeytin rutin kahvaltım var.Günde 2 dilim ekmek yiyorum kabız olmıyım diye.Öğlen kuruyemiş yiyorum. 1 tane meyve ekliyorum sonra.Acıkırsam bir kasa çorba akşam da sebze yemekleri yiyorum.Yatana kadar açıktığım için TV izlerken de kabak çekirdeği 😂 Bol su içmeye çalışıyorum bu şekilde canım
Ayni bende ama beb avakoda sevmiyorm o haric oglenleri tavuk corbasi icmeye calisyrm aksamda balik ispanak o tarz kuruyemis bende ceviz kabak cekirdegi 😀

doktorunla gorus canim bagisikligini guclendirici takviye verir

Tesekker ederim kuzum

Yapma kuzum 😔 İnşallah değilsindir ama belirtilerde Corona gibi 😔 Test yaptırıp doktoruna bir danışsan belki ek ilaç falan verirler
Evde test yaptım negatif ama pek guven olmuyor bu testlere de neyse bekleyip göreceğiz artık😑

Back