- 2 Ekim 2018
- 573
- 574
- 103
- 33
Amin canım insaallah hayırlı sonuclar alırsınKızlar merhaba. 3 negatif deneme sonrası 4.deneme için transfer aşamasındayım yarın kontrolüm var 10.martta da transfer olacak hayırlısıyla. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Ohh hadi bakalımBen br yarinda dinlenirim pazar gunu yavas yavas donerim normale 3 gun tutunma suresi diyorlar zaten
Evet peceteye pembemi benm de dun tansferm oldu bu sabahta az geldi sonra kesildi normal canm icerde neler yapiyorKızlar lekelenme oldu mu sizde sabah transfer oldum şuan leke gelmiş diğerinde hiç leke gelmemişti
O kadardan olmaz birşey ya bende bugün kaç kere otur kalk yaptım sağlık olsun ne diyeyimBen valla br ikidir tabak almaya uzandim
Kataterden dolayı olmuştur muhtemelen kuzumKızlar lekelenme oldu mu sizde sabah transfer oldum şuan leke gelmiş diğerinde hiç leke gelmemişti
ZAten hep yatmak kan akisini yavaalatiyormus doktorlar ertesi gub normal hayatniza donun diyoar vardir bildikleriO kadardan olmaz birşey ya bende bugün kaç kere otur kalk yaptım sağlık olsun ne diyeyim
Amin canım benim inşallah Mart ayında firesiz herkes pozitif haberler alsınKızlar merhaba. 3 negatif deneme sonrası 4.deneme için transfer aşamasındayım yarın kontrolüm var 10.martta da transfer olacak hayırlısıyla. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Öyle kuzum yaZAten hep yatmak kan akisini yavaalatiyormus doktorlar ertesi gub normal hayatniza donun diyoar vardir bildikleri
Valla ben sormadim bile iyi kalite dediler koydular gitti tutunacaksa rabbim nasip edecekse herturlu olur kendinide strese sokmaKizlar size embriyonun kalitesini verdilermi? Bana sormama ragmen verilmedi kategori sadece 4.gun embriyosu 4.gun icin iyi kompaklanmis dediler ve resmini verdiler dusunup duruyorum rabbim ol derse olur insallah hepimizinde
Transfer nasıl oluyor acıtıyor mu açıyorlarmış ya?Valla ben sormadim bile iyi kalite dediler koydular gitti tutunacaksa rabbim nasip edecekse herturlu olur kendinide strese sokma
Canım bana da sadece 5. Gün ve iyi kalite dediler.Zaten ben iyi kötü bir önemi olduğunu düşünmüyorum gerçekten nasip olacaksa her şekilde oluyorKizlar size embriyonun kalitesini verdilermi? Bana sormama ragmen verilmedi kategori sadece 4.gun embriyosu 4.gun icin iyi kompaklanmis dediler ve resmini verdiler dusunup duruyorum rabbim ol derse olur insallah hepimizinde
Aynı benValla ben sormadim bile iyi kalite dediler koydular gitti tutunacaksa rabbim nasip edecekse herturlu olur kendinide strese sokma
Valla kuzum sadece idrara sıkışık olması zor oluyor yoksa acı falan yok merak etmeTransfer nasıl oluyor acıtıyor mu açıyorlarmış ya?
Yok canm idrara sikisik ama ben idrara skisik gittgmde icerde ameliyat vardi beklemek zorunda kaldim ama cok kotuydu artik dayanamayacak kdr zor durumdaydmTransfer nasıl oluyor acıtıyor mu açıyorlarmış ya?
Sana kullanman icin igne filan verdilee mi bana sadece esrrofem ve progesran fitil br de coraspirin baska yokAynı ben
Kuzum transfere kadar estrofem fitil ve prolutex iğne vurguluyordu.Ek olarak 3 günde 1 kalçadan progestan iğne verdiler.İlk iğneyi trasnferde hemen sonra yaptı hemşire şimdi pazar yaptırıcam pozitif olursa 12. Haftaya kadar böyle sanırımSana kullanman icin igne filan verdilee mi bana sadece esrrofem ve progesran fitil br de coraspirin baska yok
Vurguluyordu =VuruluyordumKuzum transfere kadar estrofem fitil ve prolutex iğne vurguluyordu.Ek olarak 3 günde 1 kalçadan progestan iğne verdiler.İlk iğneyi trasnferde hemen sonra yaptı hemşire şimdi pazar yaptırıcam pozitif olursa 12. Haftaya kadar böyle sanırım
Şifa olsun inşallah bana da şu coraspini vermiyorlar yaSana kullanman icin igne filan verdilee mi bana sadece esrrofem ve progesran fitil br de coraspirin baska yok
Bana hiç bise yokSana kullanman icin igne filan verdilee mi bana sadece esrrofem ve progesran fitil br de coraspirin baska yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?