• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ohh mis.Valla bende sabah tabak almak için unutup uzanıyordu son dk durdum.Kuzum hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler var bende.Zaten belirti aramıyorum.İlk tarnsferde o kadar negatif olacağına emindim ki kimyasal oldu beta HCG pozitif olmasına çok şaşırmıştım.Sadece dinlenip dua ediyorum o k
Yaa canım benim çok teşekkür ederim ❤️ Sende öylesin ❤️ Burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sadece süreçlerimiz farklı .Ama hep dualardayız inşallah çok güzel olacak 😍
İnşallah🙏🏻🧡

Kızlar transfer tarihim netleşti ☺️ Nasip olursa 2 Mart ❤️ Adetin 15. Günü bugün ilaçlarıma ilave oldu 3*1 lutinus fitil , günde 1 prolutex iğne .Rahim kalınlığıda güzelmiş.2. transfer ama sanki ilk defa olacak gibi heyecanlıyım ☺️
Hayırlısı olsun güxel sonuçlarını bekliyoruz

Ben normal hayata döndüm kuzum ya bir tek ağrı kaldırmıyorum uzanmıyorum eğilmiyorum hatta 1-2 saate yemek yaparım.Öğle namazından sonra Meryem suresini dinlerim.Zaten evden çalışıyorum arada oturup bilgisayar başındayım güzel geçiyor
Ben br yarinda dinlenirim pazar gunu yavas yavas donerim normale 3 gun tutunma suresi diyorlar zaten

Ohh mis.Valla bende sabah tabak almak için unutup uzanıyordu son dk durdum.Kuzum hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler var bende.Zaten belirti aramıyorum.İlk tarnsferde o kadar negatif olacağına emindim ki kimyasal oldu beta HCG pozitif olmasına çok şaşırmıştım.Sadece dinlenip dua ediyorum o kadar ☺️
Ben valla br ikidir tabak almaya uzandim 😜

Evet canım tutmuştu ama kalp atışı duyulmayanca 7 haftalıkken kürtaj oldum, bende tek belirti sayabileceğim o olmuştu transferin iki veya üçüncü günlerindeydi sanırım. Tutmayınca nasıl oluyor peki kaçıncı gününde adet olmuştun tekrar
12 gun sonra kan vermistm doktor ilaclari bieak dedi 6 gun sonra adet olmustum

Kızlar lekelenme oldu mu sizde sabah transfer oldum şuan leke gelmiş diğerinde hiç leke gelmemişti

Kızlar lekelenme oldu mu sizde sabah transfer oldum şuan leke gelmiş diğerinde hiç leke gelmemişti
Bende öncekinde de olmuştu, o biseyle açıyorlar ya rahim ağzını görmek için bence ondan oluyor. Yarın düzelir insaallah canım benim korkma benim ilk hamileliğimde yine tup bebekti adet kanaması gibi kanamam olmustu 2 ay ama gittiğimizde kalp atısı vardı yani iyi durumdaydı kanama dahi olsa boyle mucizeler olabiliyor yeter ki Rabbim ol desin içimizi ferah tutalım insaallah hayırlı sonuçlar alalım🤗

Kızlar merhaba. 3 negatif deneme sonrası 4.deneme için transfer aşamasındayım yarın kontrolüm var 10.martta da transfer olacak hayırlısıyla. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bende öncekinde de olmuştu, o biseyle açıyorlar ya rahim ağzını görmek için bence ondan oluyor. Yarın düzelir insaallah canım benim korkma benim ilk hamileliğimde yine tup bebekti adet kanaması gibi kanamam olmustu 2 ay ama gittiğimizde kalp atısı vardı yani iyi durumdaydı kanama dahi olsa boyle mucizeler olabiliyor yeter ki Rabbim ol desin içimizi ferah tutalım insaallah hayırlı sonuçlar alalım🤗
Ay inşallah içim rahatladı ya

Back