Aa çok sevindim canımMerhabalar bende sizler gibi dün transfer oldumtest günüm 12 mart insaallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz
Hayırlı olsun canım benim inşallah pozitif haberler almak nasip olsun hepimizeMerhaba kızlar bende Diyarbakır bahçeci de bugün ikinci kez transfer oldum ilki tutmadı bu sefer altıncı gün 5 bb kalitedeymiş inşallah tutar ya bu sefer
İnsaallah canım benimAa çok sevindim canımİnşallah grubu pozitif haberlerle açıp öyle de devam ettiririz
Ohh mis.Valla bende sabah tabak almak için unutup uzanıyordu son dk durdum.Kuzum hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler var bende.Zaten belirti aramıyorum.İlk tarnsferde o kadar negatif olacağına emindim ki kimyasal oldu beta HCG pozitif olmasına çok şaşırmıştım.Sadece dinlenip dua ediyorum o k
İnşallahYaa canım benim çok teşekkür ederimSende öylesin Burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sadece süreçlerimiz farklı .Ama hep dualardayız inşallah çok güzel olacak
İnşallah tutar canım içini ferah tut benimde 1 tane 5.gun embriyosu 4ab kalite var sizce kalitesi nasilMerhaba kızlar bende Diyarbakır bahçeci de bugün ikinci kez transfer oldum ilki tutmadı bu sefer altıncı gün 5 bb kalitedeymiş inşallah tutar ya bu sefer
Benikde 5ab doktora 5ab 4ab kalitelerinin iyi oldugunu gebelik vaadettiklerini soylediİnşallah tutar canım içini ferah tut benimde 1 tane 5.gun embriyosu 4ab kalite var sizce kalitesi nasil
İnşallah ya Rabbim nasip etsin hepimizeBenikde 5ab doktora 5ab 4ab kalitelerinin iyi oldugunu gebelik vaadettiklerini soyledi
Amin canım benim inşallahTransfer olan kizlar hepinize hayirli olsun insallah mart gebisi oluruz :) bende dun itibariyle transfer hazirligina basladim
Hayırlısı olsun güxel sonuçlarını bekliyoruzKızlar transfer tarihim netleştiNasip olursa 2 Mart Adetin 15. Günü bugün ilaçlarıma ilave oldu 3*1 lutinus fitil , günde 1 prolutex iğne .Rahim kalınlığıda güzelmiş.2. transfer ama sanki ilk defa olacak gibi heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayırlısı olsun güxel sonuçlarını bekliyoruz
Ben br yarinda dinlenirim pazar gunu yavas yavas donerim normale 3 gun tutunma suresi diyorlar zatenBen normal hayata döndüm kuzum ya bir tek ağrı kaldırmıyorum uzanmıyorum eğilmiyorum hatta 1-2 saate yemek yaparım.Öğle namazından sonra Meryem suresini dinlerim.Zaten evden çalışıyorum arada oturup bilgisayar başındayım güzel geçiyor
Ben valla br ikidir tabak almaya uzandimOhh mis.Valla bende sabah tabak almak için unutup uzanıyordu son dk durdum.Kuzum hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler var bende.Zaten belirti aramıyorum.İlk tarnsferde o kadar negatif olacağına emindim ki kimyasal oldu beta HCG pozitif olmasına çok şaşırmıştım.Sadece dinlenip dua ediyorum o kadar
12 gun sonra kan vermistm doktor ilaclari bieak dedi 6 gun sonra adet olmustumEvet canım tutmuştu ama kalp atışı duyulmayanca 7 haftalıkken kürtaj oldum, bende tek belirti sayabileceğim o olmuştu transferin iki veya üçüncü günlerindeydi sanırım. Tutmayınca nasıl oluyor peki kaçıncı gününde adet olmuştun tekrar
Evet canım bende de olduKızlar lekelenme oldu mu sizde sabah transfer oldum şuan leke gelmiş diğerinde hiç leke gelmemişti
Normal o zaman ya bi hafta sonra olsa yerleşme kanaması derim de ilk günden de yerleşmez sanırım :)Evet canım bende de oldu
Bende öncekinde de olmuştu, o biseyle açıyorlar ya rahim ağzını görmek için bence ondan oluyor. Yarın düzelir insaallah canım benim korkma benim ilk hamileliğimde yine tup bebekti adet kanaması gibi kanamam olmustu 2 ay ama gittiğimizde kalp atısı vardı yani iyi durumdaydı kanama dahi olsa boyle mucizeler olabiliyor yeter ki Rabbim ol desin içimizi ferah tutalım insaallah hayırlı sonuçlar alalımKızlar lekelenme oldu mu sizde sabah transfer oldum şuan leke gelmiş diğerinde hiç leke gelmemişti
Ay inşallah içim rahatladı yaBende öncekinde de olmuştu, o biseyle açıyorlar ya rahim ağzını görmek için bence ondan oluyor. Yarın düzelir insaallah canım benim korkma benim ilk hamileliğimde yine tup bebekti adet kanaması gibi kanamam olmustu 2 ay ama gittiğimizde kalp atısı vardı yani iyi durumdaydı kanama dahi olsa boyle mucizeler olabiliyor yeter ki Rabbim ol desin içimizi ferah tutalım insaallah hayırlı sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?