Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinize teşhis konulduysa ona göre işlem yapılır zaten. Spermle ilgili ne sıkıntısı var.azospermide ameliyatla sperm bulup alıyolar . Siz önce bi ilaçlara başlayın hele. Adetinize sanırım 12-13 gün varmış. Yumurta uyarıcı iğnelerle başlayacaksınız onlar alınmaya uygun olduğunda yumurta toplama işleminiz yapılacak. Eşinizden sperm alınacak. Sonra hop embriyologlar onları gün gün takip edecekler. Duruma gelişimlerine göre 3. Veya 5. Güne geldiklerinde dondurulacaklar. Daha sonra artık doktorunuz ne kadar süre uygun görüyosa 1-2 adet sonrası transfer için çağıracaklar. Sabırlı olun olumlu düşünün . Allah yardımcımız olsun hepimizinDaha ilaç baslamadığı için adet olunca anlatacaklarmıs o zamanda tedavi ve ikaç baslayacakmışım burdan okuduğum kadarıyla doktor hanıma ilaçlar zor bulunuyomus önceden alsam mı dedim hayır buradaki eczanelerde bulursunuz almayın daha dedi hatta adet 2. Günü alacam heralde. Çok aşırı heyecanlı olduğun için anlattıkları bazı seyleri bile unuttum ya da tekrar tekrar sordum hep. Bide sperm sıkıntı yani çıkacakmı cıkmayacakmı belli değil ya nası devam edilecek ilkde olunca bise bilmiyorum size sorayım dedim belki bizim gibi spermle alakalı işlem yaptıran vardır diye
Geçmiş olsun canım ve tedavin hayırlı olsun inşallah Böyle bir durumda süreç nasıl ilerliyor bilgim yok açıkcası.İnşallah kolaylıkla ilerlesin tüm sürecinizAranıza yeni katıldım 12-13 gün sonra adetle birlikte ilaçlara baslicakmısım ne baslicam ne vurulcam ne olacak nasıl vurulacam neler olacak cok endiseliyim doktorum dondurulmus transfer yapıcam dedi. Esimde sperm yok sayılır onda sperm cıkarsa baslicaz, bende hersey normal o yüzden doktor normal de kullanılan ilaçların %25ini ancak kullancaksın dedi, esimde sperm çıkmazda ben adetin 2.günü baslayacağım iğneye falan bosa mı baslamıs olacam acaba birde sehir dısından geliyorum ankaraya 4saat yoldan. Acaa spermi önce alıp dondursalar sonra bana tedavi baslasalar olmaz mı daha mantıklı değil mi aranızda böyle bisey yasayan var mı
Daha önce bir yerde görmüştüm elinde hiç sperm yoktu ilk önce tese ameliyatı oldu sperm bulunup donduruldu.Ondan sonra kadın tedaviye başladı.Opu günü de yumurtalar toplandıktan sonra sperm çözdürülüp yumurtalarla birleşti.Muhtemelen sizin de böyle bir şekilde olabilir canım İnşallah gönlünğze göre olsun sürecinizDaha ilaç baslamadığı için adet olunca anlatacaklarmıs o zamanda tedavi ve ikaç baslayacakmışım burdan okuduğum kadarıyla doktor hanıma ilaçlar zor bulunuyomus önceden alsam mı dedim hayır buradaki eczanelerde bulursunuz almayın daha dedi hatta adet 2. Günü alacam heralde. Çok aşırı heyecanlı olduğun için anlattıkları bazı seyleri bile unuttum ya da tekrar tekrar sordum hep. Bide sperm sıkıntı yani çıkacakmı cıkmayacakmı belli değil ya nası devam edilecek ilkde olunca bise bilmiyorum size sorayım dedim belki bizim gibi spermle alakalı işlem yaptıran vardır diye
Amin canım benimHepimize allah pozitifi göstersin bu arada
Ço teşekkürler cevabınız icin Umarım kolay bi sürec olur ve olumlu sonuclanırEşinize teşhis konulduysa ona göre işlem yapılır zaten. Spermle ilgili ne sıkıntısı var.azospermide ameliyatla sperm bulup alıyolar . Siz önce bi ilaçlara başlayın hele. Adetinize sanırım 12-13 gün varmış. Yumurta uyarıcı iğnelerle başlayacaksınız onlar alınmaya uygun olduğunda yumurta toplama işleminiz yapılacak. Eşinizden sperm alınacak. vaSonra hop embriyologlar onları gün gün takip lcedecekler. Duruma gelişimlerine göre 3. Veya 5. Güne geldiklerinde dondurulacaklar. Daha sonra artık doktorunuz ne kadar süre uygun görüyosa 1-2 adet sonrası transfer için çağıracaklar. Sabırlı olun olumlu düşünün . Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ben direk başlıyorm işte tedaviye dünden beri o kafama takıldı ya çıkmazsa sperm diye neyse cıkacak diye gördüler düşündüler demek ki bu arada teşekkürler cevabınız icin allah gönlümüzdeki bebisleri bize nasip etsinDaha önce bir yerde görmüştüm elinde hiç sperm yoktu ilk önce tese ameliyatı oldu sperm bulunup donduruldu.Ondan sonra kadın tedaviye başladı.Opu günü de yumurtalar toplandıktan sonra sperm çözdürülüp yumurtalarla birleşti.Muhtemelen sizin de böyle bir şekilde olabilir canım İnşallah gönlünğze göre olsun süreciniz
Benim eşimde de sperm çıkmadı önce ilaç tedavisi gördük sperm çıkışı oldu tüp bebek denedik spermler kaliteli olmadı için 3. Gün embriyoları kaybettik.sperm değerleri yine sıfırlandı tekrar ilaç kullandı tekrar sperm çıkışı oldu bu sefer tesa yöntemiyle sperm alacaklar iğne ile çünkü spermler çıkış sırasında hasara uğrabiliyormuşAranıza yeni katıldım 12-13 gün sonra adetle birlikte ilaçlara baslicakmısım ne baslicam ne vurulcam ne olacak nasıl vurulacam neler olacak cok endiseliyim doktorum dondurulmus transfer yapıcam dedi. Esimde sperm yok sayılır onda sperm cıkarsa baslicaz, bende hersey normal o yüzden doktor normal de kullanılan ilaçların %25ini ancak kullancaksın dedi, esimde sperm çıkmazda ben adetin 2.günü baslayacağım iğneye falan bosa mı baslamıs olacam acaba birde sehir dısından geliyorum ankaraya 4saat yoldan. Acaa spermi önce alıp dondursalar sonra bana tedavi baslasalar olmaz mı daha mantıklı değil mi aranızda böyle bisey yasayan var mı
Ben iyiyim kuzum çok şükür .Sabah kahvaltımı yaptım.Bilgisayarda işlerimi kontrol ettim.10 dk evin içinde yürüdüm şimdi biraz dinlenmece Sen nasılsın bakalımTransfer olan arkadaşlarım nasılsınız? nazar değmesin
Aynen öyle kuzum demek ki çok sıkıntılı bir durumda değil .İnşallah çok güzel olsun sürecinBen direk başlıyorm işte tedaviye dünden beri o kafama takıldı ya çıkmazsa sperm diye neyse cıkacak diye gördüler düşündüler demek ki bu arada teşekkürler cevabınız icin allah gönlümüzdeki bebisleri bize nasip etsin
Afiyet olsun heyecanlıyım yarına şu kaliteli spermleri bulsak işimiz daha kolay olacak yarın ikimizde operasyon olacağız dondurmadan taze yapacak doktor herşeyiBen iyiyim kuzum çok şükür .Sabah kahvaltımı yaptım.Bilgisayarda işlerimi kontrol ettim.10 dk evin içinde yürüdüm şimdi biraz dinlenmece Sen nasılsın bakalım
Elhamdulillah canim yatip yuvarlamacalaea devam yatmaktan valla vucudum yamulduTransfer olan arkadaşlarım nasılsınız? nazar değmesin
Benim eşimde tek tük varmıs sperm ama iyimi kötü mü bilmedikleri için toplayacaklarmıs birgünde 2-3 kez örnek veridreceklermş sağlamsa toplayıp donduracaklarmıs o tek tük olan spermi eğer işe yaramazsa tese yapılcak ama bu sırada ben tedavimi iğnelerimi yapıyor olacağım sperm falan cıkmazsa bosa gidecek diye korkuyorum. Esim 4ay tedavi gördü her seferinde sonuç tek tük çıktı değişmedi malesef o yüzden bu sekilde yol izlenecekmis sizle aynı durumdayız galiba canım insalah sperm cıkar sizde de dua edicemBenim eşimde de sperm çıkmadı önce ilaç tedavisi gördük sperm çıkışı oldu tüp bebek denedik spermler kaliteli olmadı için 3. Gün embriyoları kaybettik.sperm değerleri yine sıfırlandı tekrar ilaç kullandı tekrar sperm çıkışı oldu bu sefer tesa yöntemiyle sperm alacaklar iğne ile çünkü spermler çıkış sırasında hasara uğrabiliyormuş
Valla ben sabah kalktim kahvaltimu hazirladim esim hazirlayamadi acil cikti ben yavaa yavas hazirladim yaptim guzelce simdi mpuge anliyla gunume devam ediyorum sen napiyorsun Bkalim
Allahin izniyle olacaktir dualarimiz seninle gonlunu ferah tutAfiyet olsun heyecanlıyım yarına şu kaliteli spermleri bulsak işimiz daha kolay olacak yarın ikimizde operasyon olacağız dondurmadan taze yapacak doktor herşeyi
Tek tük cıkıyo diye iste umutlular ama bakcaz insallah cıkar çok tatlı dillisin bu arada insan kendini iyi hissediyorAynen öyle kuzum demek ki çok sıkıntılı bir durumda değil .İnşallah çok güzel olsun sürecin
Bizde öyle yaptık toplayıp dondurduk ilk tedavi de. Şimdi direk iğne alıcam daha kaliteli olacak dedi doktor bu da olmazsa başka alternatif kalmıyor bizde. Durumumuz aynı evet umarım güzel sonuçlar alırız ikimizdeBenim eşimde tek tük varmıs sperm ama iyimi kötü mü bilmedikleri için toplayacaklarmıs birgünde 2-3 kez örnek veridreceklermş sağlamsa toplayıp donduracaklarmıs o tek tük olan spermi eğer işe yaramazsa tese yapılcak ama bu sırada ben tedavimi iğnelerimi yapıyor olacağım sperm falan cıkmazsa bosa gidecek diye korkuyorum. Esim 4ay tedavi gördü her seferinde sonuç tek tük çıktı değişmedi malesef o yüzden bu sekilde yol izlenecekmis sizle aynı durumdayız galiba canım insalah sperm cıkar sizde de dua edicem
Allahım inşallah Sağolun hepimizin yüzü güler inşallahAllahin izniyle olacaktir dualarimiz seninle gonlunu ferah tut