Kalitelerini beğenmezse dondurunca tese ilede alacakmıs bunlar tabii güzel ama inanılmaz pahalı olacak sen nerde tedavi görüyosun canım bizim 80 i falan bulacak hatta geccek gibi görünüyor maliyetBizde öyle yaptık toplayıp dondurduk ilk tedavi de. Şimdi direk iğne alıcam daha kaliteli olacak dedi doktor bu da olmazsa başka alternatif kalmıyor bizde. Durumumuz aynı evet umarım güzel sonuçlar alırız ikimizde
İyiyim canım ben de kahvaltı yaptım uzanıyorum öyle
Ben İstanbul da tedavi görüyorum bizimde ilaçlar hariç 55 bin tutuyorKalitelerini beğenmezse dondurunca tese ilede alacakmıs bunlar tabii güzel ama inanılmaz pahalı olacak sen nerde tedavi görüyosun canım bizim 80 i falan bulacak hatta geccek gibi görünüyor maliyetbir de bizim yasımız cok genc diye sallamazlar diye korkuyorum binbir türlü endisem var resmen
Valla bende de hic brsey digerine de yoktu tutmamistiİyiyim canım ben de kahvaltı yaptım uzanıyorum öylearada transfer olduğumu unutup iş yapasım geliyo önceki transferimde kasıklarda batma olmuştu birkaç kez, tutma belirtisi miydi bilmiyorum , şimdilik hiç bi belirti yok sizde belirtiler var mıydı
Anladım bende ankarada bahcecide tedavi oluyorumBen İstanbul da tedavi görüyorum bizimde ilaçlar hariç 55 bin tutuyor
Ayy dualarım sizinle kuzum inşallah çok kaliteli yumurta ve spermler çıkacakAfiyet olsunheyecanlıyım yarına şu kaliteli spermleri bulsak işimiz daha kolay olacak yarın ikimizde operasyon olacağız dondurmadan taze yapacak doktor herşeyi
Ben normal hayata döndüm kuzum ya bir tek ağrı kaldırmıyorum uzanmıyorum eğilmiyorum hatta 1-2 saate yemek yaparım.Öğle namazından sonra Meryem suresini dinlerim.Zaten evden çalışıyorum arada oturup bilgisayar başındayım güzel geçiyor şuanValla ben sabah kalktim kahvaltimu hazirladim esim hazirlayamadi acil cikti ben yavaa yavas hazirladim yaptim guzelce simdi mpuge anliyla gunume devam ediyorumsen napiyorsun Bkalim
Yaa canım benim çok teşekkür ederimTek tük cıkıyo diye iste umutlular ama bakcaz insallah cıkar çok tatlı dillisin bu arada insan kendini iyi hissediyor
Ohh mis.Valla bende sabah tabak almak için unutup uzanıyordu son dk durdum.Kuzum hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler var bende.Zaten belirti aramıyorum.İlk tarnsferde o kadar negatif olacağına emindim ki kimyasal oldu beta HCG pozitif olmasına çok şaşırmıştım.Sadece dinlenip dua ediyorum o kadarİyiyim canım ben de kahvaltı yaptım uzanıyorum öylearada transfer olduğumu unutup iş yapasım geliyo önceki transferimde kasıklarda batma olmuştu birkaç kez, tutma belirtisi miydi bilmiyorum , şimdilik hiç bi belirti yok sizde belirtiler var mıydı
Ben 30 kuzum26 yasındayım ben sizler kaç yasındasınız
Evet canım tutmuştu ama kalp atışı duyulmayanca 7 haftalıkken kürtaj oldum, bende tek belirti sayabileceğim o olmuştu transferin iki veya üçüncü günlerindeydi sanırım. Tutmayınca nasıl oluyor peki kaçıncı gününde adet olmuştun tekrarValla bende de hic brsey digerine de yoktu tutmamistisenin oncekinde kasik batmasi oldugunda poztif mi olmustu canim
Hadi yaaOhh mis.Valla bende sabah tabak almak için unutup uzanıyordu son dk durdum.Kuzum hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler var bende.Zaten belirti aramıyorum.İlk tarnsferde o kadar negatif olacağına emindim ki kimyasal oldu beta HCG pozitif olmasına çok şaşırmıştım.Sadece dinlenip dua ediyorum o kadar
İnşallahAyy dualarım sizinle kuzum inşallah çok kaliteli yumurta ve spermler çıkacak
Merhabalar bende sizler gibi dün transfer oldumAyy 2 Mart da 3 kişi hepimiz pozitif görelim inşallah kuzum ya Hayırlı olsun
İyi diyelim ben dün transferden sonra cogugu parka götürdüm yuruyus yaptım bugun de evi süpürdüm yavas yavas, simdi dinlenmeye gectim hayırlısı olur insaallahTransfer olan arkadaşlarım nasılsınız?nazar değmesin
Ay hadi İnşallah kuzumKızlar bende kontrole gittim estrofem günde 3 tane kullanıyordum 4e çıkardı çarşamba tekrar kontrolüm var büyük ihtimalle 13 Mart transfer olur dedi çok heyecanlıyım
Yok canım oluşmuyor ilaçları bırakınca direkt adet oluyorsun.Sadece adetimHadi yaabende diğerinde hissediyordum bişeyler ters gidecek olmayacak gibi geliyordu pozitif olmama rağmen hissediyoruz demekki, kimyasal gebelikte kese oluşmuyor dimi kürtaj falan olmadın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?