2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kalitelerini beğenmezse dondurunca tese ilede alacakmıs bunlar tabii güzel ama inanılmaz pahalı olacak sen nerde tedavi görüyosun canım bizim 80 i falan bulacak hatta geccek gibi görünüyor maliyet bir de bizim yasımız cok genc diye sallamazlar diye korkuyorum binbir türlü endisem var resmen

Ben İstanbul da tedavi görüyorum bizimde ilaçlar hariç 55 bin tutuyor

Valla bende de hic brsey digerine de yoktu tutmamisti senin oncekinde kasik batmasi oldugunda poztif mi olmustu canim

Valla ben sabah kalktim kahvaltimu hazirladim esim hazirlayamadi acil cikti ben yavaa yavas hazirladim yaptim guzelce simdi mpuge anliyla gunume devam ediyorum sen napiyorsun Bkalim
Ben normal hayata döndüm kuzum ya bir tek ağrı kaldırmıyorum uzanmıyorum eğilmiyorum hatta 1-2 saate yemek yaparım.Öğle namazından sonra Meryem suresini dinlerim.Zaten evden çalışıyorum arada oturup bilgisayar başındayım güzel geçiyor şuan

Tek tük cıkıyo diye iste umutlular ama bakcaz insallah cıkar çok tatlı dillisin bu arada insan kendini iyi hissediyor
Yaa canım benim çok teşekkür ederim Sende öylesin Burada hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sadece süreçlerimiz farklı .Ama hep dualardayız inşallah çok güzel olacak

Ohh mis.Valla bende sabah tabak almak için unutup uzanıyordu son dk durdum.Kuzum hiç belirti yok klasik adet öncesi olan şeyler var bende.Zaten belirti aramıyorum.İlk tarnsferde o kadar negatif olacağına emindim ki kimyasal oldu beta HCG pozitif olmasına çok şaşırmıştım.Sadece dinlenip dua ediyorum o kadar

Valla bende de hic brsey digerine de yoktu tutmamisti senin oncekinde kasik batmasi oldugunda poztif mi olmustu canim
Evet canım tutmuştu ama kalp atışı duyulmayanca 7 haftalıkken kürtaj oldum, bende tek belirti sayabileceğim o olmuştu transferin iki veya üçüncü günlerindeydi sanırım. Tutmayınca nasıl oluyor peki kaçıncı gününde adet olmuştun tekrar

Hadi yaa bende diğerinde hissediyordum bişeyler ters gidecek olmayacak gibi geliyordu pozitif olmama rağmen hissediyoruz demekki, kimyasal gebelikte kese oluşmuyor dimi kürtaj falan olmadın yani

Hadi yaa bende diğerinde hissediyordum bişeyler ters gidecek olmayacak gibi geliyordu pozitif olmama rağmen hissediyoruz demekki, kimyasal gebelikte kese oluşmuyor dimi kürtaj falan olmadın yani
Yok canım oluşmuyor ilaçları bırakınca direkt adet oluyorsun.Sadece adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…