- 3 Temmuz 2022
- 562
- 461
- 33
Kızlar çift 5.gün emriyosu transfer harici 8.günüm dayanamadım test yaptım.sizce hamilemiyim inanamıyorum sevinemiyorum
hayırlı olsun maşallah. gözünüz aydın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çift 5.gün emriyosu transfer harici 8.günüm dayanamadım test yaptım.sizce hamilemiyim inanamıyorum sevinemiyorum
Allahım razı olsun rabbim inşallah tamamına erdirir. Allahım herkese nasip etsin inşallah. Normal mi ben sevinemiyorumMasallah gozunaydinn canim
Aminn inşallah allahım herkese nasip etsin. Sevinemiyorum. Şoktayım. Kimseye söylemedim. Kan mı versen ne yapsam kihayırlı olsun maşallah. gözünüz aydın :)
Aminn inşallah allahım herkese nasip etsin. Sevinemiyorum. Şoktayım. Kimseye söylemedim. Kan mı versen ne yapsam ki
Cumartesi günü kan günüm yarın veriyim en iyisi. Sizinde pozitifdi değil miver ver kan tabi. bir iki kere takip etmek iyidir artışı. bize de haber ver :)
Bende 19 martta 5.gün embriyolarımı transfer oldum heyecanla zamanın geçmesini bekliyorumKızlar 3. gun embriyosu tutan varsa kacinci gun ogrendiniz birde sizce kalite cok onemli mi ocaktaki transferimde 5. Gun embriyosuydu daha kaliteliydi ama tutmadi bu 3. Gün ocaga gore bir tık daha düşük dedi doktor bi tık modum düştü ama asla salmadım kendimi aynı oźenle dikkat ediyorum ilaclarima da kendimede son olarak 20 mart veya yakinlarinda transfer olan var miii beraber bekleyelim
Sorma kuzum ya bende kalp atışı için 30 Mart da gideceğim nasip olursa geçmiyor gerçektenPazartesi gecmiyor ya zaman
Ever kuzum hamilesin gözünaydııınKızlar çift 5.gün emriyosu transfer harici 8.günüm dayanamadım test yaptım.sizce hamilemiyim inanamıyorum sevinemiyorum
Benimde 5.günüm aynı şeyleri bende yaşamaktayım normal galibaBu gün benim sırtım kasıklarım ve genital bölgem çok ağrıyor ya böyle olunca iyi mi oluyor kötü mü yoksa sadece ilaç etkisi mi siz yaşadınız mı? 5. Gün bitti bugün
Evet evet kesin gidicem canım 31 de inşallah. Ufak lekelenmeler devam ediyor gene o yüzden içim rahat etsin istiyorum görümde biAynen kuzum keseyi görünce insan rahatlıyor benim bir arkadaşımda bebek çok daha net göründü mesela embryonun erken döllenmesi ne göre bizim ki miniminmacıktı şükürler olsun gördük ya rahatlıyorsun.Tabi kalp atışı duyana kadar yine heyecan bitmiyor ama bence de kese görmeye git kuzum
Canım hayırlı olsun pozitif duruyor inşallah kan da da alırsın güzel haberi
Hayırlı olsun canım benim kan testin ne zamanSabah ikinci testimi yaptım onda da silik çizgi çıktı
Canım benimde 5.gun embiriyosuydu 7.gun kaset teste silik gördüm 8.gun erken gebelik testinde net gördüm 10.gun kan günümdu kan günümde verdim ben kan tabi yinede sen bilirsin idrar testi yapmadan direk vermek istiyorsan ver canımKızlar bugün 8. Günüm sanırım dayanamayıp test vericem. 5. Gün embriyosu varsa çıkar artık herhalde
Canım hayırlı olsun bende aynı testle öğrenmiştim inşallah kan değerinde çok sağlıklıdır gözün aydınKızlar çift 5.gün emriyosu transfer harici 8.günüm dayanamadım test yaptım.sizce hamilemiyim inanamıyorum sevinemiyorum
İnşallah canım benimkanı bugün mü versem yoksa yarın mı karar veremedimCanım hayırlı olsun bende aynı testle öğrenmiştim inşallah kan değerinde çok sağlıklıdır gözün aydın
benim 7. günde kanda çıkmıştı,Kızlar bugün 8. Günüm sanırım dayanamayıp test vericem. 5. Gün embriyosu varsa çıkar artık herhalde
Valla sağlık ocağına gidip verdim kan. Akşam ya da yarın sabaha kadar çıkar dedi. Eşime de söylemedim kan verdiğimi . Umarım pozitif sonuç alırım. Bu topik çok uğurlu maşallahCanım benimde 5.gun embiriyosuydu 7.gun kaset teste silik gördüm 8.gun erken gebelik testinde net gördüm 10.gun kan günümdu kan günümde verdim ben kan tabi yinede sen bilirsin idrar testi yapmadan direk vermek istiyorsan ver canım
Kan verdim bakalım artıkbenim 7. günde kanda çıkmıştı,
Canm bende 7.gun artı med marka kaset testle yaptım negatif cikti yarın kan günüm bekliyorum umarım testle alakalıdır pozitif görürüz inşallahkızlar günaydın.
transfer sonrası 5. gün dün öğlen 14:00 te kaset test yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı. markası surelab.
bu sabah 6. gün, erken gebelik yaptım negatif. markası artı med.
4. günlerinde dondurulmuş 3 embriyo transfer edilmişti.
olabilir mi böyle bişey ya.
aşılamada falan erken gebelikte yalancı pozitif gördüğüm olmuştu. ama kaset testte ben hiç şimdiye kadar silik çizgi görmemiştim. şaşırdım açıkçası