• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Doktorum gonal f 300 ve meriofert verdi 2 tane 150 lik vuruluyorum onuda sizce normal mi bu dozlar kızlar

Doktorum gonal f 300 ve meriofert verdi 2 tane 150 lik vuruluyorum onuda sizce normal mi bu dozlar kızlar
Balım her hastanın kendine kilosuna yaşına Amh değerine göre veriyorlar endişe etme 🤍 bana sadece gonalf vermişti mesela bide gonapepty yarım doz yapıyordum başka hiç ilaç kullanmadım gibi gibi . O yüzden send panik yapma normaldir merak etme. İlk başladığımdaki kendime benzettim şuan seni djdjjsjss

Belki taze transfer olursun hepinizden önce kavuşursun bebişine belli olmaz bunun zamanı yok bi şekilde geçiyor. Ama geçmiyormuş gibi geliyor ona birşey diyemem bende aynıyım
Evet haklısınız rabbim hepimizi pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşurız ♥️🌸

Balım her hastanın kendine kilosuna yaşına Amh değerine göre veriyorlar endişe etme 🤍 bana sadece gonalf vermişti mesela bide gonapepty yarım doz yapıyordum başka hiç ilaç kullanmadım gibi gibi . O yüzden send panik yapma normaldir merak etme. İlk başladığımdaki kendime benzettim şuan seni djdjjsjss

Kafamda hep ya bi aksilik olursa sorusu var çok korkuyorum o yüzden 🙈 genelde herkes gonal f vurulmuş sadece en başta bende hem gonal f değeri yüksek hemde meriofert 2 tane 150 lik olunca garipsedim bi 🙈

Arkadaşlar merak ettim kaçıncı günü yumurta toplama işlemine gittiniz benim iğneyi vurmamın 4 . Günü daha
Biz önce sperm dondurduk, malum eşim burda olmadığı için önce o işlemi yapalım dedi doktor 10.12.2024 tarihinde
24 Aralık adet oldum ve ikinci günü 25 Aralık muayene gittim ve E2 hormonuna baktırdım ve direk ilaçlara başladık
06.01.2025 de yani 14.gün yumurta toplama işlemi oldu bende

Back