Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅
Vazgeçmiyorum ama artık insan yoruluyır sanırım bi yerden sonra birde çevrenin baskısı olmasa insan biraz daha rahat hissedecekte işte hayırlısı bakalım
Benm 11. Günde yumurtalarım toplandı hangi iğneyi kullanıyorsanız ve kaç doz vuruyorsnz bende pcos olduğu için fzla yumurta oldu kişiden kişiye göre değişir tabi
Belki taze transfer olursun hepinizden önce kavuşursun bebişine belli olmaz bunun zamanı yok bi şekilde geçiyor. Ama geçmiyormuş gibi geliyor ona birşey diyemem bende aynıyım
Balım her hastanın kendine kilosuna yaşına Amh değerine göre veriyorlar endişe etme bana sadece gonalf vermişti mesela bide gonapepty yarım doz yapıyordum başka hiç ilaç kullanmadım gibi gibi . O yüzden send panik yapma normaldir merak etme. İlk başladığımdaki kendime benzettim şuan seni djdjjsjss
Belki taze transfer olursun hepinizden önce kavuşursun bebişine belli olmaz bunun zamanı yok bi şekilde geçiyor. Ama geçmiyormuş gibi geliyor ona birşey diyemem bende aynıyım
Balım her hastanın kendine kilosuna yaşına Amh değerine göre veriyorlar endişe etme bana sadece gonalf vermişti mesela bide gonapepty yarım doz yapıyordum başka hiç ilaç kullanmadım gibi gibi . O yüzden send panik yapma normaldir merak etme. İlk başladığımdaki kendime benzettim şuan seni djdjjsjss
Kafamda hep ya bi aksilik olursa sorusu var çok korkuyorum o yüzden genelde herkes gonal f vurulmuş sadece en başta bende hem gonal f değeri yüksek hemde meriofert 2 tane 150 lik olunca garipsedim bi
Biz önce sperm dondurduk, malum eşim burda olmadığı için önce o işlemi yapalım dedi doktor 10.12.2024 tarihinde
24 Aralık adet oldum ve ikinci günü 25 Aralık muayene gittim ve E2 hormonuna baktırdım ve direk ilaçlara başladık
06.01.2025 de yani 14.gün yumurta toplama işlemi oldu bende