İyi olmuş canım :) benimde öyle olcak sanırım şuan 4+3. 29 unda gidicem hemen hemen 5+3 olacak
Tam günü nasıl hesaplıyorsunuz? 5+3 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmuş canım :) benimde öyle olcak sanırım şuan 4+3. 29 unda gidicem hemen hemen 5+3 olacak
Canim kan testi vermediysen umudu kesme hiç belli olmaz negatifse de bak dondurulmuşların varmış ne güzel, benim 3 taneydi 3ü de kondu. Yazın ara verip Eylül gibi sıfırdan başlayacağımYok canım benim ben de negatifim sanırım..yarın test vericem ve ilaçları bırakıcam..dondurulmuşlarım var artık umut onlara..Allah hepimizin kucağına bebeklerimizi versin
Happy Mom ve benzeri bir çok program var onu indirdiğinde son adet tarihini girdiğin zaman otomatik olarak günün karşına çıkıyor ben sorduğumda normal gebelik ile aynı bir farkı olmuyor dediTam günü nasıl hesaplıyorsunuz? 5+3 gibi
Oh maşallah canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar ben dayanamayıp kan testi verdim, 117 cikti. Artik 7. Gündeyim diyebilirim şok içindeyim
Benim iki olmaz :). Tek embriyom transfer edildi bi tane olsun bizim olsun yeterki :)))İnşallah keseleri görürüz ikişer ikişer
Yapmadan önce mi sonra mı geldi? Dr kuzenim benim de bugün söyledi iğneyi batırıyorsun azcık geri çekiyorsun eğer kan gelirse damara denk gelmiş olabilir başka yere yapıyorsun bir şey gelmemesi lazımmış. Ama sonrası için bilmiyorum kanama olur mu olmaz mıKızlar merhaba değerleri yükselen pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum benim iğne yerlerim kanamaya başladı plruteks iğne yaparken şırıngaya kan geldi biraz normal mi sizce
Bu gün benim sırtım kasıklarım ve genital bölgem çok ağrıyor ya böyle olunca iyi mi oluyor kötü mü yoksa sadece ilaç etkisi mi siz yaşadınız mı? 5. Gün bitti bugün
İnşallah benim de pozitif olur ya o kadar silmişim ki beynimden her şeyi ilk transferde neler hissetmişim hiç hatırlamıyorum. 27 sine kadar çatlıcam herhalde meraktanCanim bende kasık bel ağrısı yaşamıştım halada yaşıyorum benimki pozitif oldu iyi düşün iyi olsun canım
İnşallah bu sefer olur sağlıkla az kalmış 27 sine biraz daha dayan düşünme diyemem elde değil düşünmemek ama biraz oyalan inşallah hemen geçer Zamanİnşallah benim de pozitif olur ya o kadar silmişim ki beynimden her şeyi ilk transferde neler hissetmişim hiç hatırlamıyorum. 27 sine kadar çatlıcam herhalde meraktan
Ben ağrı kesici kullandım, dayanmadım çünkü ağrılara.Bu gün benim sırtım kasıklarım ve genital bölgem çok ağrıyor ya böyle olunca iyi mi oluyor kötü mü yoksa sadece ilaç etkisi mi siz yaşadınız mı? 5. Gün bitti bugün
Progestan kullanıyor musunuz. İğneleri kullanırken pozitif çıkma ihtimali var mı kendim için soruyorum. Benimde 8.günümMerhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Pozitif sanırım. Hayırlı olsun benim 8.günüm yapsam mı ki progestan iğne estrofem kullanıyorum. Bunlar etki eder mi
Bende 5+3 de gitmiştim canım keseyi yolk kesesini ve miniminmacık bebeği gördük haftaya inşallah nasip olursa kalp atışı için gideceği. 6+5 de31 de cuma günü gidicem randevu bulamıyorum 4 doktor var 4üde doluydu. Bir tanesi haftaya gecede çalışıyormuş akşam gidicez eşim içinde rahat olacak iş çıkışı olacak. Tüp bebek doktorum 2 haftaya git erken olur dedi am randevu yok sonra işimde kalmasın dedim 5+3 olacak galiba o zaman zaten
Progesteron iğne fitil ve ilacını bende 11-12. Haftaya kadar kullanılam canımanladım genelde 3 ay kullandırıyorlar da o nedenle sordum size de kan sulandırıcısını kan pıhtılaşmam olduğundan doğuma kadar kullanacağım nasipse de progestanı bakalım benim de 3. tüp bebeğim inşallah heyecanka bekliyorum ben bebeğimi 9 senedir bekliyorum ablanız bayağı kullanmış..
Günaydın canım tebrik ederim hamilesin