• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben de bugün itibarıyla 9. günümü bitirdim. Yarın 10. günüm. Sabırla cmt bekliyorum. Böyle beklemekte çok zormuş. Adet ağrısı, iğne batmaları, ayaklarımda sızı hissediyorum. Artık ilaçtan mı gebelikten mi bilmiyorum ama inatla sabrediyorum. Bir de günde 4 iğne vurduğum için göbeğim mahvoldu. Kocaman bir alan morardı, sertleşmeler çoğalmaya başladı. Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.

Yok canım benim ben de negatifim sanırım..yarın test vericem ve ilaçları bırakıcam..dondurulmuşlarım var artık umut onlara..Allah hepimizin kucağına bebeklerimizi versin🤲🥰
Canim kan testi vermediysen umudu kesme hiç belli olmaz☺️ negatifse de bak dondurulmuşların varmış ne güzel, benim 3 taneydi 3ü de kondu. Yazın ara verip Eylül gibi sıfırdan başlayacağım☺️

Bu gün benim sırtım kasıklarım ve genital bölgem çok ağrıyor ya🙁 böyle olunca iyi mi oluyor kötü mü yoksa sadece ilaç etkisi mi siz yaşadınız mı? 5. Gün bitti bugün

Kızlar merhaba değerleri yükselen pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum 🥰 benim iğne yerlerim kanamaya başladı plruteks iğne yaparken şırıngaya kan geldi biraz normal mi sizce
Yapmadan önce mi sonra mı geldi? Dr kuzenim benim de bugün söyledi iğneyi batırıyorsun azcık geri çekiyorsun eğer kan gelirse damara denk gelmiş olabilir başka yere yapıyorsun bir şey gelmemesi lazımmış. Ama sonrası için bilmiyorum kanama olur mu olmaz mı

Canim bende kasık bel ağrısı yaşamıştım halada yaşıyorum benimki pozitif oldu iyi düşün iyi olsun canım🙏
Bu gün benim sırtım kasıklarım ve genital bölgem çok ağrıyor ya🙁 böyle olunca iyi mi oluyor kötü mü yoksa sadece ilaç etkisi mi siz yaşadınız mı? 5. Gün bitti bugün

Canim bende kasık bel ağrısı yaşamıştım halada yaşıyorum benimki pozitif oldu iyi düşün iyi olsun canım🙏
İnşallah benim de pozitif olur ya🥹 o kadar silmişim ki beynimden her şeyi ilk transferde neler hissetmişim hiç hatırlamıyorum. 27 sine kadar çatlıcam herhalde meraktan

İnşallah benim de pozitif olur ya🥹 o kadar silmişim ki beynimden her şeyi ilk transferde neler hissetmişim hiç hatırlamıyorum. 27 sine kadar çatlıcam herhalde meraktan
İnşallah bu sefer olur sağlıkla az kalmış 27 sine biraz daha dayan düşünme diyemem elde değil düşünmemek ama biraz oyalan inşallah hemen geçer Zaman ☺️🙏

Günaydın. Bugün benim de transferimin 9. günü, nasıl sizce?

2B56EE79-3A03-41D5-98B0-1F029DA6ABD1.jpeg

Merhaba hanımlar. Ben martın 13-ü 3 tane 5.gün dondurulmuş embryo transferi oldum. 7 ve 8-ci günde erken gebelik testi yapmışdım. Bu gün normal kaset test yapdım. Hepsinde ilk 5 dakikada çıktı. Kan tahlili günüme 2 gün var. Sabredemiyorum. Kesin hamileliktir değil mi? Belirti olarak da normalde çok üşüyen biri olsam da, sıcak basıyor ara-ara. Bi de 7ci günden 2 gün süren açık kahverengi lekenmem olmuşdu
Progestan kullanıyor musunuz. İğneleri kullanırken pozitif çıkma ihtimali var mı kendim için soruyorum. Benimde 8.günüm

31 de cuma günü gidicem randevu bulamıyorum 4 doktor var 4üde doluydu. Bir tanesi haftaya gecede çalışıyormuş akşam gidicez eşim içinde rahat olacak iş çıkışı olacak. Tüp bebek doktorum 2 haftaya git erken olur dedi am randevu yok sonra işimde kalmasın dedim 5+3 olacak galiba o zaman zaten
Bende 5+3 de gitmiştim canım keseyi yolk kesesini ve miniminmacık bebeği gördük haftaya inşallah nasip olursa kalp atışı için gideceği. 6+5 de

anladım genelde 3 ay kullandırıyorlar da o nedenle sordum size de kan sulandırıcısını kan pıhtılaşmam olduğundan doğuma kadar kullanacağım nasipse de progestanı bakalım benim de 3. tüp bebeğim inşallah heyecanka bekliyorum ben bebeğimi 9 senedir bekliyorum ablanız bayağı kullanmış..
Progesteron iğne fitil ve ilacını bende 11-12. Haftaya kadar kullanılam canım

Back