Canım Goggle da tüp bebek hafta hesaplama yaz orada her iki şekilde dene transfer günü ve son adet tarihini yazabiliyorsun benim ikisinde de aynı çıkıyor şuan 5+5 iz çok şükür.Doktorumda teyit etti bunuTam günü nasıl hesaplıyorsunuz? 5+3 gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Goggle da tüp bebek hafta hesaplama yaz orada her iki şekilde dene transfer günü ve son adet tarihini yazabiliyorsun benim ikisinde de aynı çıkıyor şuan 5+5 iz çok şükür.Doktorumda teyit etti bunuTam günü nasıl hesaplıyorsunuz? 5+3 gibi
Amin canım benim inşallah güzel olacakBen de bugün itibarıyla 9. günümü bitirdim. Yarın 10. günüm. Sabırla cmt bekliyorum. Böyle beklemekte çok zormuş. Adet ağrısı, iğne batmaları, ayaklarımda sızı hissediyorum. Artık ilaçtan mı gebelikten mi bilmiyorum ama inatla sabrediyorum. Bir de günde 4 iğne vurduğum için göbeğim mahvoldu. Kocaman bir alan morardı, sertleşmeler çoğalmaya başladı. Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.
Benimkide tek canım 3 negatifte çift verildi olmadı bunda tek verildi oldu şükür işin şakası tabiki canım 1 ane olsun ama sağlıklı kucağımıza alalım inşallahBenim iki olmaz :). Tek embriyom transfer edildi bi tane olsun bizim olsun yeterki :)))
Tebrik ederim canım benim çok güzel çıkmış değerin maşallahKızlar ben dayanamayıp kan testi verdim, 117 cikti. Artik 7. Gündeyim diyebilirim şok içindeyim
Benim 1. Günden itibaren hep ağrım oldu canım ara ara kesildi ara ara devam etti .Olumlu düşünBu gün benim sırtım kasıklarım ve genital bölgem çok ağrıyor ya böyle olunca iyi mi oluyor kötü mü yoksa sadece ilaç etkisi mi siz yaşadınız mı? 5. Gün bitti bugün
Bizimse görünür o zaman canım ya. Tüp bebek doktorum direk kalp atışı için 2 hafta sonra diyor galiba ama keseyi görümde kalp atışınıda sonra gider görürüm hayırlısıylaBende 5+3 de gitmiştim canım keseyi yolk kesesini ve miniminmacık bebeği gördük haftaya inşallah nasip olursa kalp atışı için gideceği. 6+5 de
Aynen kuzum keseyi görünce insan rahatlıyor benim bir arkadaşımda bebek çok daha net göründü mesela embryonun erken döllenmesi ne göre bizim ki miniminmacıktı şükürler olsun gördük ya rahatlıyorsun.Tabi kalp atışı duyana kadar yine heyecan bitmiyor ama bence de kese görmeye git kuzumBizimse görünür o zaman canım ya. Tüp bebek doktorum direk kalp atışı için 2 hafta sonra diyor galiba ama keseyi görümde kalp atışınıda sonra gider görürüm hayırlısıyla
Çıkabilir, ben de aynı ilaçları kullandım.Pozitif sanırım. Hayırlı olsun benim 8.günüm yapsam mı ki progestan iğne estrofem kullanıyorum. Bunlar etki eder mi
Kuzum ben 3.5 yıldır gebelik istiyorum her ay aşağı yukarı test yaptım hangi markaları kullndım bilmiyorum ama hayalet çizgi bile görmedim.Çatlatma iğnesi kullanmışmıydın? Bazı testlerden kaynaklı hayalet çizgi çıkıyor sanırım bir kaç kişi yazmıştı ama benim başıma gelmedi açıkcası bilemedim kuzum.Zaten daha erken kuzum 8. Gün başka marka testle dene istersenkızlar günaydın.
transfer sonrası 5. gün dün öğlen 14:00 te kaset test yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı. markası surelab.
bu sabah 6. gün, erken gebelik yaptım negatif. markası artı med.
4. günlerinde dondurulmuş 3 embriyo transfer edilmişti.
olabilir mi böyle bişey ya.
aşılamada falan erken gebelikte yalancı pozitif gördüğüm olmuştu. ama kaset testte ben hiç şimdiye kadar silik çizgi görmemiştim. şaşırdım açıkçası
Evet kuzum çıkar muhtemelenKızlar bugün 8. Günüm sanırım dayanamayıp test vericem. 5. Gün embriyosu varsa çıkar artık herhalde
Kuzum ben 3.5 yıldır gebelik istiyorum her ay aşağı yukarı test yaptım hangi markaları kullndım bilmiyorum ama hayalet çizgi bile görmedim.Çatlatma iğnesi kullanmışmıydın? Bazı testlerden kaynaklı hayalet çizgi çıkıyor sanırım bir kaç kişi yazmıştı ama benim başıma gelmedi açıkcası bilemedim kuzum.Zaten daha erken kuzum 8. Gün başka marka testle dene istersen
Catlatma ignesi disinda hicbir ilac sonuca etki etmez yani bu sebepten yanlis cikmaz eger cikiyorsa cizgi hamilesin demektirPozitif sanırım. Hayırlı olsun benim 8.günüm yapsam mı ki progestan iğne estrofem kullanıyorum. Bunlar etki eder mi
Ya benim ayni cikmiyor 3 gun fazla 3 gun eksik. Sanirim transferi gec yaptigimiz icin yani ben oyle dusunuyorum sanirim oazartesi kese icin gittigimde net olani doktor bana soyleyecektir. 5+1 transfere gore 5+4 son adete goreCanım Goggle da tüp bebek hafta hesaplama yaz orada her iki şekilde dene transfer günü ve son adet tarihini yazabiliyorsun benim ikisinde de aynı çıkıyor şuan 5+5 iz çok şükür.Doktorumda teyit etti bunu
Kuzum bence 2 gün bekle başka marka testle sabah ilk idrarla yeniden dene canım benim Bazı testlerin HCG anlama değeri daha yüksek oluyor galibayok canım çatlatma iğnesi kullanmadım. dondurulmuş transfer çünkü.
ben aşılamada 10. gün erken gebelik testi yaptığımda pozitif çıkmıştı. işte o çatlatma iğnesinin etkisiymiş. ertesi gün yoktu.
ama şimdi kaset testte silik çıkmasını ilk defa görüyorum. ben de senin gibi senelerdir kaset testte silik asla görmemiştim.
Aynen kuzum kontore gittiğinde doktor söyler sana Ne zaman gideceksin ?Ya benim ayni cikmiyor 3 gun fazla 3 gun eksik. Sanirim transferi gec yaptigimiz icin yani ben oyle dusunuyorum sanirim oazartesi kese icin gittigimde net olani doktor bana soyleyecektir. 5+1 transfere gore 5+4 son adete gore
Pazartesi gecmiyor ya zamanAynen kuzum kontore gittiğinde doktor söyler sana Ne zaman gideceksin ?
Masallah gozunaydinn canimKızlar çift 5.gün emriyosu transfer harici 8.günüm dayanamadım test yaptım.sizce hamilemiyim inanamıyorum sevinemiyorum