• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben de bugün itibarıyla 9. günümü bitirdim. Yarın 10. günüm. Sabırla cmt bekliyorum. Böyle beklemekte çok zormuş. Adet ağrısı, iğne batmaları, ayaklarımda sızı hissediyorum. Artık ilaçtan mı gebelikten mi bilmiyorum ama inatla sabrediyorum. Bir de günde 4 iğne vurduğum için göbeğim mahvoldu. Kocaman bir alan morardı, sertleşmeler çoğalmaya başladı. Allah emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin.
Amin canım benim inşallah güzel olacak 😍

Bende 5+3 de gitmiştim canım keseyi yolk kesesini ve miniminmacık bebeği gördük haftaya inşallah nasip olursa kalp atışı için gideceği. 6+5 de
Bizimse görünür o zaman canım ya. Tüp bebek doktorum direk kalp atışı için 2 hafta sonra diyor galiba ama keseyi görümde kalp atışınıda sonra gider görürüm hayırlısıyla

Bizimse görünür o zaman canım ya. Tüp bebek doktorum direk kalp atışı için 2 hafta sonra diyor galiba ama keseyi görümde kalp atışınıda sonra gider görürüm hayırlısıyla
Aynen kuzum keseyi görünce insan rahatlıyor benim bir arkadaşımda bebek çok daha net göründü mesela embryonun erken döllenmesi ne göre bizim ki miniminmacıktı şükürler olsun gördük ya rahatlıyorsun.Tabi kalp atışı duyana kadar yine heyecan bitmiyor ama bence de kese görmeye git kuzum ☺️

kızlar günaydın.
transfer sonrası 5. gün dün öğlen 14:00 te kaset test yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı. markası surelab.
bu sabah 6. gün, erken gebelik yaptım negatif. markası artı med.
4. günlerinde dondurulmuş 3 embriyo transfer edilmişti.
olabilir mi böyle bişey ya.
aşılamada falan erken gebelikte yalancı pozitif gördüğüm olmuştu. ama kaset testte ben hiç şimdiye kadar silik çizgi görmemiştim. şaşırdım açıkçası

kızlar günaydın.
transfer sonrası 5. gün dün öğlen 14:00 te kaset test yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı. markası surelab.
bu sabah 6. gün, erken gebelik yaptım negatif. markası artı med.
4. günlerinde dondurulmuş 3 embriyo transfer edilmişti.
olabilir mi böyle bişey ya.
aşılamada falan erken gebelikte yalancı pozitif gördüğüm olmuştu. ama kaset testte ben hiç şimdiye kadar silik çizgi görmemiştim. şaşırdım açıkçası
Kuzum ben 3.5 yıldır gebelik istiyorum her ay aşağı yukarı test yaptım hangi markaları kullndım bilmiyorum ama hayalet çizgi bile görmedim.Çatlatma iğnesi kullanmışmıydın? Bazı testlerden kaynaklı hayalet çizgi çıkıyor sanırım bir kaç kişi yazmıştı ama benim başıma gelmedi açıkcası bilemedim kuzum.Zaten daha erken kuzum 8. Gün başka marka testle dene istersen

Kuzum ben 3.5 yıldır gebelik istiyorum her ay aşağı yukarı test yaptım hangi markaları kullndım bilmiyorum ama hayalet çizgi bile görmedim.Çatlatma iğnesi kullanmışmıydın? Bazı testlerden kaynaklı hayalet çizgi çıkıyor sanırım bir kaç kişi yazmıştı ama benim başıma gelmedi açıkcası bilemedim kuzum.Zaten daha erken kuzum 8. Gün başka marka testle dene istersen

yok canım çatlatma iğnesi kullanmadım. dondurulmuş transfer çünkü.

ben aşılamada 10. gün erken gebelik testi yaptığımda pozitif çıkmıştı. işte o çatlatma iğnesinin etkisiymiş. ertesi gün yoktu.

ama şimdi kaset testte silik çıkmasını ilk defa görüyorum. ben de senin gibi senelerdir kaset testte silik asla görmemiştim.

Pozitif sanırım. Hayırlı olsun benim 8.günüm yapsam mı ki progestan iğne estrofem kullanıyorum. Bunlar etki eder mi
Catlatma ignesi disinda hicbir ilac sonuca etki etmez yani bu sebepten yanlis cikmaz eger cikiyorsa cizgi hamilesin demektir😇

Canım Goggle da tüp bebek hafta hesaplama yaz orada her iki şekilde dene transfer günü ve son adet tarihini yazabiliyorsun benim ikisinde de aynı çıkıyor şuan 5+5 iz çok şükür.Doktorumda teyit etti bunu
Ya benim ayni cikmiyor 3 gun fazla 3 gun eksik. Sanirim transferi gec yaptigimiz icin yani ben oyle dusunuyorum sanirim oazartesi kese icin gittigimde net olani doktor bana soyleyecektir. 5+1 transfere gore 5+4 son adete gore 🫤

yok canım çatlatma iğnesi kullanmadım. dondurulmuş transfer çünkü.

ben aşılamada 10. gün erken gebelik testi yaptığımda pozitif çıkmıştı. işte o çatlatma iğnesinin etkisiymiş. ertesi gün yoktu.

ama şimdi kaset testte silik çıkmasını ilk defa görüyorum. ben de senin gibi senelerdir kaset testte silik asla görmemiştim.
Kuzum bence 2 gün bekle başka marka testle sabah ilk idrarla yeniden dene canım benim ❤️ Bazı testlerin HCG anlama değeri daha yüksek oluyor galiba

Ya benim ayni cikmiyor 3 gun fazla 3 gun eksik. Sanirim transferi gec yaptigimiz icin yani ben oyle dusunuyorum sanirim oazartesi kese icin gittigimde net olani doktor bana soyleyecektir. 5+1 transfere gore 5+4 son adete gore 🫤
Aynen kuzum kontore gittiğinde doktor söyler sana ☺️ Ne zaman gideceksin ?

Kızlar çift 5.gün emriyosu transfer harici 8.günüm dayanamadım test yaptım.sizce hamilemiyim inanamıyorum sevinemiyorum

Eklentiler

• DA855049-C5A2-4A18-9424-AA9CF0C5D842.jpeg
    DA855049-C5A2-4A18-9424-AA9CF0C5D842.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 83
Back