• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

Hayır ben 2 tane olsun istedim 5.gün embriyosu istedim hatta fakat doktor bey uygun olmadığını söyledi yasal değilmiş 2 tane 3.gün koyalım dedi yada 1 tane 5.gün dedi sizce nasıl daha iyi olur bilemedim
Çok şaşırdım açıkçası 😅 hayırlısı olsun bakalım ne olacak sonucunuz ☺️

Çok şaşırdım açıkçası 😅 hayırlısı olsun bakalım ne olacak sonucunuz ☺️
Niye şaşırdınız ki 7 embriyom var epey araştırdıktan sonra 2 tane 5.gün embriyosu tutma olasılığı yüksek olduğu için bu şekil olabilir mi dedim ama uygun olmadığını söyledi ben heyecandan doktoru sürekli rahatsız ediyorum

Arkadaşlar günaydın herkese, sormak istediğim bir şey var size. Benim bugün 2. günüm transferden sonra. Dün geceden beri kasıklarım ağrıyor ve basınç varmış gibi hissediyorum. Açıkçası biraz tedirginim. Normal olabileceğini düşünüyorum, aksini düşünmek istemiyorum :) Bunu yaşayan var mı aramızda ?

Arkadaşlar günaydın herkese, sormak istediğim bir şey var size. Benim bugün 2. günüm transferden sonra. Dün geceden beri kasıklarım ağrıyor ve basınç varmış gibi hissediyorum. Açıkçası biraz tedirginim. Normal olabileceğini düşünüyorum, aksini düşünmek istemiyorum :) Bunu yaşayan var mı aramızda ?
3 Mart ta mı transfer oldunuz kaçıncı gün embriyosu

Bence normal olabilir. Benim daha önce normal yolla gebelik olmuştu tarif ettiğiniz gibi kasık ağrısı baskı hissediyordum hatta öyle anladım hamile olduğumu sonra teste gittim çıkmadı bir hafta sonra tekrar kan verdim öyle pozitif öğrendim fakat kimyasalla sonuçlandı benimkisi. Umarım sizinde poztif olur sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun şimdiden :)

Back
X