• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Ben 23 Şubat'ta regl oldum geçen ay dinlendirme olmuştu fakat dün maalesef kistm oluşmuş kan aldı doktr istediği sonuç olmadığı icin bı dahaki adette gidicem Martin sonuna kaldık artık. banada doktor esterfm verdi fakat kan sonucu iyi gelmediği için basliyamadm yoksa günde dört adet estefom kullncaktm on gün snra yne kontrl e gidecktm sonrasında kan sulandırıcı progestron fitil iğne kullancktm beş gün sonrada tranfer olcktm ama maalsf bu ay kaldı süreç bu şekilde olcakti sizinki çok güzel geçer insallah
Kistiniz için ilaç verildi mi

Kistiniz için ilaç verildi mi
Hayr verilmedi sadece vitamin kullanıyorum aslnda şöyle benm bı kstim vardı tedaviden önce vücudum biraz yatkın kistlerim hep var benm. Tedaviden snra ikincisi çıkınca doktr kan aldı e2 ve progestron a bakıldı istediği sonuç gelmeyince iptal oldu transfer kanlarm iyi gelseydi yine ypcakti galiba

Seni cok iyi anliyorum canim, ertelendikce stres oluyor insan da. Ama gec olsun guc olmasin diyelim. Hersey cabucak yoluna girsin de insallah oyle ol transferini. Nar suyu deneyebilirsin rahmi kalinlastiriyormus. benim de ikinci reglim gelmedi bir turlu. Gelse de doktora gitsem
Bu sefer tüm tuşlara basacağım. Hayır başta kalınlaşmasa belki anlardım ama kalınlaşıp incelmesi biraz motivasyonumu düşürdü. Ama biz nelerle mücadele ettik halledeceğiz 🌸

Kızlar selam ilk defa tüp bebek sürecine başlıyoruz amh değerim 0.62 yaş 30… 2 senedir olmuyor 1 aşılama yaptırdık oda başarısız oldu
Dün ilk kez iğnelerimi vurulmaya başladım
Önerebileceğiniz şeyler varmı nelere dikkat etmem lazım
Hoş geldinnnn 🌸 sadece moralini yüksek tut bol su yumurta tüket motivasyonunu yüksek tut en önemlisi bu . Ve süreci mümkün olduğunca aile içinde yaşa. Başka yapacak hiç bir şey yok . Eşinle mücadelen güzel sonuçlansın ✨🌸

Back