Çok teşekkür ederim, inşallah pozitifi görürüm, cumartesi vercem kanı.Canım hayırlı olsun pozitif duruyor inşallah kan da da alırsın güzel haberi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim, inşallah pozitifi görürüm, cumartesi vercem kanı.Canım hayırlı olsun pozitif duruyor inşallah kan da da alırsın güzel haberi
hayırlı haberler al inş canım benim, bu beklemeler ve belirsizlikler tüp bebeğin en büyük çilesi.Kan verdim bakalım artık
Evet progestan fitil ve 4 günde bir iyne. Amma çatlatma iynesi bu ay olmadım benim yumurta toplamam aralık ayında olmuştuProgestan kullanıyor musunuz. İğneleri kullanırken pozitif çıkma ihtimali var mı kendim için soruyorum. Benimde 8.günüm
Canm bende 7.gun artı med marka kaset testle yaptım negatif cikti yarın kan günüm bekliyorum umarım testle alakalıdır pozitif görürüz inşallah
Test günün normalde ne zaman canım dayan o gün ver sonra 2 güne tekrar vericeksin zatenİnşallah canım benimkanı bugün mü versem yoksa yarın mı karar veremedim
Evet gerçekten uğurlu bu topik inşallah görürsün canım sağlıklı degerValla sağlık ocağına gidip verdim kan. Akşam ya da yarın sabaha kadar çıkar dedi. Eşime de söylemedim kan verdiğimi . Umarım pozitif sonuç alırım. Bu topik çok uğurlu maşallah
Şimdiden gözün aydın olsun canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim, inşallah pozitifi görürüm, cumartesi vercem kanı.
Yok canım başka yapmadım o kadar moralim bozuldu ki kan gününü bekliyorumah kuzu inşalah pozitiftir ya inşallah kanda görürsün. başka test yapmadın mı peki ?
bende tüp bebek sürecindeyim,öyle bakarken farkettim bende 27sinde öğrenicem,korkmayın yaşadığınız tüm belirtileri bende yaşıyorum,hatta bugün 9.günüm lekelenmede oldu, şimdi dahada heyecan yaptım,inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız, emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah :)İnşallah benim de pozitif olur ya o kadar silmişim ki beynimden her şeyi ilk transferde neler hissetmişim hiç hatırlamıyorum. 27 sine kadar çatlıcam herhalde meraktan
Bende 14 martta transfer oldum bugün 9.gün idrar trsti yaptım negatif moral olarak çöktüm bileCanım bence yapma kan testini bekle ben 14 martta transfer oldum dün gebelik testi yaptım negatif çıktı beni çok kötü etkiledi dayanabilir isen bence yapmasana daha iyi
Amin canım inşallahOh maşallah canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kuzum benim Allah razı olsun Rabbim inşallah 2. Transferinde hatta ona gerek kalmadan hayırlısıyla nasip etsin inşallahHerkese merhaba..pozitif çıkan arkadaşları tebrik ederimrabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin isteyen uğraşan herkese nasip etsin sabah kan verdim sonuç negatitif çıktı..hayırlısı diyorum artık..dondurulmuş embriyo transferi olacak 2 ay sonra..inşallah oraya kısmet olur pozitif
Çok sağol canım değere şok olduk 10-20 cıksa umidiyle gittik ne gorduk henuz erken tabi ama ikisi de mi tuttu acaba bu degerle tek de olabilir mi sizce?Tebrik ederim canım benim çok güzel çıkmış değerin maşallah
Kuzum benim de çift transferdi 5. Gün embryosu 10. Gün 350 12. Gün 817 ydı sanırım bu şekilde çıktı. Bu hafta tek kese gördük Embryo kalitesine ve erken tutunmaya göre yüksek çıkıyor galiba testlerÇok sağol canım değere şok olduk 10-20 cıksa umidiyle gittik ne gorduk henuz erken tabi ama ikisi de mi tuttu acaba bu degerle tek de olabilir mi sizce?
Acaba sizin kaç çıkmısti kanda? Tek mi ikiz mi bende kıyas yapabilmek adına soruyorumbenim 7. günde kanda çıkmıştı,
Bence sizde kan veriseniz goruceksiniz oyle hissediyorumSabah ikinci testimi yaptım onda da silik çizgi çıktı
ALLAH RAZI OLSUN canım gerçekten duymadığımız söz kalmadı bu 9 senede anlat anlat bitmez artık tedavi ve çocuktan bahsettiğimde insanlar kale bile almıyorlar beni yüzüme bile bakmıyorlar acı sözler söyleyenleri de ALLAH'a havale ediyorum.bakalım benim doktor ne diyecek hamilelik olursa benim bir midem kazınıyor ishal devam ediyor gazla birlikte cumartesini bekliyorum işte yarın 10. gün olacak ama eşim bir gün daha bekleyelim taraftarı bekleyeceğiz bakalımEvet canım ablam baya kullandı. Ben de pıhtılaşma yok doktorum transfer sonrası bir süreliğine herkese verdiğini söyledi lekelenmem olunca kesti bakalım birdaha kullanicakmiyim bilmiyorum. İnşallah hayırlı haberler alırsınız sağlıkla dile kolay tabiki 9 sene neler yasamissinizdir rabbim yüzünüzü güldürsün
Çok teşekkür ederim canım, rabbim hayırlısıyla nasip etsin bana daKuzum benim Allah razı olsun Rabbim inşallah 2. Transferinde hatta ona gerek kalmadan hayırlısıyla nasip etsin inşallah
6. Gün diyemiyorum, 6. Gunun gecesi gittik cunku saatte 2 falandi. Hadi 7. Gün desem gene de cok geldi bir tık korktum ikiz olmasindan ama olsun hayırlısıyla göreyim bendeKuzum benim de çift transferdi 5. Gün embryosu 10. Gün 350 12. Gün 817 ydı sanırım bu şekilde çıktı. Bu hafta tek kese gördük Embryo kalitesine ve erken tutunmaya göre yüksek çıkıyor galiba testler