MART AYI TRANSFER OLACAKLAR !! (Bu grup bol pozitifli olsun inşallah :) )

Merhaba, bir şey sormak istiyorum siz bu embriyo kalitelerinizi nerden biliyorsunuz ? :) Yani transferden önce doktorunuz mu söylüyor yoksa embriyologla mı konuşuyorsunuz ? :) Bana hiç kimse söylemedi hangini nasıl hangi kalitede koyacağını o yüzden şaşkınım :)
Bence bilmemek daha iyi canım,embriyologlar söylüyor canım

Çünkü çok kafamıza takılıyor:)elimizde embriyo olmasına sevinemiyoruz değerlere takılıyoruz yani en azndan ben tabii merakla öğrenmekte istiyoruz o ayrı
Yok açıkçası benim öğrenme merağım yok, ama sadece bende bir şeyler eksik mi kalıyor tedavide diye düşündüm. Çünkü millete embriyo kağıtları falan veriliyormuş, benim sürecimde sadece kaç embriyom var onu biliyorum ve sanırım yeterli :)

Yok açıkçası benim öğrenme merağım yok, ama sadece bende bir şeyler eksik mi kalıyor tedavide diye düşündüm. Çünkü millete embriyo kağıtları falan veriliyormuş, benim sürecimde sadece kaç embriyom var onu biliyorum ve sanırım yeterli :)
Yoo banada kağıt verilmedi doktorum ve embriyolog bilgi verdi ama bazen araştırmakta iyi geliyor ben çok karışığım gece bile rüyamda ab cb bunlarla uğraştım:)

Kızlar bugün mehmet emin Tokadî hz gidecm inş hepimize dua edecem Rabbim yollarımızı kolaylaştırsın sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bir şey soracağım, duphaston kullandırtıyor ya doktorlar transfer günü regl olmayacağız değil mi ? Sadece rahmin kalınlaşması için diye biliyorum doğru mudur ?

Benimde 3.gün 10hücreli 2 adet konulacakmış bide g1 bir tanesi diğeri g2 ne anlama geliyorsa bende bilmiyorum

Back