• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Kızlar benim transferim iptal oldu rahim kalınlaşmam durmuş hatta incelmiş neden böyle oldu anlamadık. Şimdi regli olup yeniden ilaçlara başlayacağız

Kızlar benim transferim iptal oldu rahim kalınlaşmam durmuş hatta incelmiş neden böyle oldu anlamadık. Şimdi regli olup yeniden ilaçlara başlayacağız
Aaa öyle mi? Ne ilaç kullanıyordun? En son 7,5 mm idi sanki?

Bugün muayene günüm vardı. Çok şükür her şey iyi ve önümüzdeki pazartesi günü 10mart transfer günü belirlendi.
Tek embriyo transferi olacak nasipse 🤲
Ek ilaçlar yazdı onlara başlayacağım pazartesi günü

Hangi ilaçlar çı veedi canm
Adetten sonra sadece Estrofem kullanıyordum buna devam edilecek yine günde 3 olacak şekilde.
Ek olarak Progestan. Bunun için eczane bana bi kalın iğne ucu verdi çözeltiyi şırıngaya çekmek için ve ince uç verdi enjekte etmek için.. sabah 9 akşam 9 olarak kullanılacak.
Birde folbiol verdi yani folikasit - günde bir saati fark etmez dedi
Folbiol ve proteston çarşamba başlayacağım ve hiç bir ilaç doktor bırak diyene kadar bırakılmayacak.

Selam bende geldim. 3. martta transferim olacak Allah nasip ederse. Sabah 2,akşam 2 Estrofem ve coraspirin kullanıyorum. Bugün de progestan dex iğneye başladım. Donmuş emb transferi olacağım. Bu 2. Transferim olacak. Herkese şans diliyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız.
Bende bugün transfer oldum benim de 2. Transferim 2 tane 5 günlük yapıldı inşallah güzel sonuçlar alırız

Adetten sonra sadece Estrofem kullanıyordum buna devam edilecek yine günde 3 olacak şekilde.
Ek olarak Progestan. Bunun için eczane bana bi kalın iğne ucu verdi çözeltiyi şırıngaya çekmek için ve ince uç verdi enjekte etmek için.. sabah 9 akşam 9 olarak kullanılacak.
Birde folbiol verdi yani folikasit - günde bir saati fark etmez dedi
Folbiol ve proteston çarşamba başlayacağım ve hiç bir ilaç doktor bırak diyene kadar bırakılmayacak.
Hadi hayırlı olsun sürecin canm

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın estrofem mi kullanıyordun sadece doktor neden inceldiği hakkında bir şey dedi mi

Arkadaşlar merak ettim kaçıncı günü yumurta toplama işlemine gittiniz benim iğneyi vurmamın 4 . Günü daha

Aaa öyle mi? Ne ilaç kullanıyordun? En son 7,5 mm idi sanki?
Evet cumartesi 7.5 du bugün 4.5 olarak gerilemiş sebebini bilmiyorum doktor ishal oldun mu diye sordu estrofem kullanırken cok istenilen birşey değil dedi emilim olmuyormuş ishal olunca. Ama ben ishal olmadım tam zıttı kronik kabızlık çekiyorum. Ama bugün bütün gün düşündüm neden oldu diye dün ben 4 de aldığım ilaçtan sonra 5 de kustum sanırım o ilaç boşa gitti ve zaten bu ilacı hiç atlamamak gerekiyor bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Şimdi bana duphaston verdi 10 gün kullanıp regli olcam baştan transfer için ilaç verecek bu sefer bant yapıştıralım extra olarak dedi umarım bir daha yaşamam bunu gerçekten modum düştü. Zaten günler geçmiyor gibi geliyor ve 8 Mart yıldönümümüzde transfer olacağım için çok heyecanlıydım şimdi ister istemez bidaha aynsıı olur mu korkusu yaşıyorum.

Hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın estrofem mi kullanıyordun sadece doktor neden inceldiği hakkında bir şey dedi mi
Sadece estrofem kan sulandırıcı ve tiroid ilacı kullanıyordum. Transfer için sadece estrofem kullanıyordum 11. Gün 6.5 mm idi 13. Gün 7.5 mm oldu bugün yani 15. Gün 4.5 e geriledi. İlaç emilimi olmaması sebep oluyormuş yani ilacı atlamak ishal olamk gibi sebeplerden. Ben ilacı hiç atlamadım alarm ile alıyorum. İshalde olmadım tam zıttı kabızlık yaşam şeklim. Ama dün 4 de aldığım ilaçtan sonra 5 gibi kustum sanırım o ilaç boşa gitti ondan oldu yani düşüne düşüne bu sebebi buldum.

Back