- 3 Mart 2022
- 459
- 300
- 33
- 34
52 çıkmıştı, 5. gün embriyosu tek embriyo. Ancak benim ne yazık ki boş gebelik ile sonuçlandı, düşük yaptım.Acaba sizin kaç çıkmısti kanda? Tek mi ikiz mi bende kıyas yapabilmek adına soruyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
52 çıkmıştı, 5. gün embriyosu tek embriyo. Ancak benim ne yazık ki boş gebelik ile sonuçlandı, düşük yaptım.Acaba sizin kaç çıkmısti kanda? Tek mi ikiz mi bende kıyas yapabilmek adına soruyorum
hamilelik olursa bizim doktor da 2 3 ay kullandıracaktır heralde hayırlısıyla biz de seviniriz inşallah aminProgesteron iğne fitil ve ilacını bende 11-12. Haftaya kadar kullanılam canım
Herkesi boşver canım malesef önlerine gecemeyiz. Umarım sağlıkla pozitifi görürsün 10.gunde vermiştim bende canım aslında çıkar diye düşünüyorumALLAH RAZI OLSUN canım gerçekten duymadığımız söz kalmadı bu 9 senede anlat anlat bitmez artık tedavi ve çocuktan bahsettiğimde insanlar kale bile almıyorlar beni yüzüme bile bakmıyorlar acı sözler söyleyenleri de ALLAH'a havale ediyorum.bakalım benim doktor ne diyecek hamilelik olursa benim bir midem kazınıyor ishal devam ediyor gazla birlikte cumartesini bekliyorum işte yarın 10. gün olacak ama eşim bir gün daha bekleyelim taraftarı bekleyeceğiz bakalım
Evet kuzum çok güzel değerin çift transferse ihtimal var Ama tabi keseyi görene kadar muamma6. Gün diyemiyorum, 6. Gunun gecesi gittik cunku saatte 2 falandi. Hadi 7. Gün desem gene de cok geldi bir tık korktum ikiz olmasindan ama olsun hayırlısıyla göreyim bende
Amin canım benim inşallahhamilelik olursa bizim doktor da 2 3 ay kullandıracaktır heralde hayırlısıyla biz de seviniriz inşallah amin
Predictor early i dene bide, daha iyi deniyor.Yok canım başka yapmadım o kadar moralim bozuldu ki kan gününü bekliyorum
Sen yine de ilaçlarına devam et canım normal kan testi gününe kadar bekle Allah büyükBende 14 martta transfer oldum bugün 9.gün idrar trsti yaptım negatif moral olarak çöktüm bile
Çok şükür canım benim Kuzum ara ara bende devam ediyor açıkçası geçti sayılmazKızlar çok şükür tekrar lekelenmem olmadı dünden sonra ama tabiki ağrım devam ediyor acaba ne zaman geçer bu ağrı
Hadi ya kuzum ağrı olunca psikolojikmen kotu hissediyor insan ha geldi leke ha gelecek diyeÇok şükür canım benim Kuzum ara ara bende devam ediyor açıkçası geçti sayılmaz
Sağol canim yarin kan testi günüm olduğu için bekliyorum idrar testi yaniltabiliyor ve üzülüyorum oyuzden net olarak direk kan vericemPredictor early i dene bide, daha iyi deniyor.
Ben de 13 martta transfer oldum bugun 10. Gün erken gebelik testinde negatif çıkmıştı kan da verdim sonucu bekliyorum ama umudum iyice azaldıBende 14 martta transfer oldum bugün 9.gün idrar trsti yaptım negatif moral olarak çöktüm bile
Evet kuzum öyle gerçekten benim de bugün sol yumurtalığın ağrıyor arada bir oluyor transferden beri haftaya kontrolde unutmazsam doktora soracağım bunu daHadi ya kuzum ağrı olunca psikolojikmen kotu hissediyor insan ha geldi leke ha gelecek diye
İnşallah vardır ve tuttmuştur sonucunu mutlaka yaz olur muBen de 13 martta transfer oldum bugun 10. Gün erken gebelik testinde negatif çıkmıştı kan da verdim sonucu bekliyorum ama umudum iyice azaldı
Evet kuzum öyle gerçekten benim de bugün sol yumurtalığın ağrıyor arada bir oluyor transferden beri haftaya kontrolde unutmazsam doktora soracağım bunu da
Şimdi gitsen bu değerle görürsün kuzum değeri maşallah Sen haftaya tek seferde kalp atışını da duyarsın Bende çok heyecanlıyım kuzum ya bir de iştahım bir açıldı anlatamam sana psikolojik mi ilaçlardan mı bilmiyorum sürekli birşeyler yiyorum.Hareket de az durmam lazım yani Keseyi çok şükür gördük rahatladık şimdi de kalp atışı heyecanı sardı.Hala inanamıyorum bunları yaşadığıma binlerce şükür Allah'ıma isteyen herkese nasip etsin Rabbim Sen nasıl dayanıyorsun yaSor sor kuzum tabiki inşallah haftaya çok güzel haberler alırız Bende heyecanlıyım değerimde baya yükselmiş keseyi Allah izin verirse görürüm diye düşünüyorum. Eşimle hesaplama yapıyorduk bizde işte en fazla 1,400 felan olmuştur diye 3780 çıkınca çok şaşırdık ya
Keseyi görürsün demek istedim kuzum B Banu0101Şimdi gitsen bu değerle görürsün kuzum değeri maşallah Sen haftaya tek seferde kalp atışını da duyarsın Bende çok heyecanlıyım kuzum ya bir de iştahım bir açıldı anlatamam sana psikolojik mi ilaçlardan mı bilmiyorum sürekli birşeyler yiyorum.Hareket de az durmam lazım yani Keseyi çok şükür gördük rahatladık şimdi de kalp atışı heyecanı sardı.Hala inanamıyorum bunları yaşadığıma binlerce şükür Allah'ıma isteyen herkese nasip etsin Rabbim Sen nasıl dayanıyorsun ya
Hiç sorma kuzum dayanamıyorum aslında hemen görmek istiyordum bebisi ama doktoruma söz verdim ona geleceğim için ilk anlarimi onunla olsun dedim o kadar emek etti ve bana destek oldu ama içim içimi yiyor Canım bende senin gibiyim varya anında karnım bir kaziniyor sanki hiç biseyler yememiş gibi ben tutmaya çalışıyorum kendimi ama pekte etkili olmuyor birde canım bazen deli gibi şeyler çekiyor bı kaç saat sonra çektiği şeyden tiksinti geliyor kafayı yiyorum galibaŞimdi gitsen bu değerle görürsün kuzum değeri maşallah Sen haftaya tek seferde kalp atışını da duyarsın Bende çok heyecanlıyım kuzum ya bir de iştahım bir açıldı anlatamam sana psikolojik mi ilaçlardan mı bilmiyorum sürekli birşeyler yiyorum.Hareket de az durmam lazım yani Keseyi çok şükür gördük rahatladık şimdi de kalp atışı heyecanı sardı.Hala inanamıyorum bunları yaşadığıma binlerce şükür Allah'ıma isteyen herkese nasip etsin Rabbim Sen nasıl dayanıyorsun ya
Bende de biraz tiksinme gelse iyi olacak ama neyse bunu da aşacağız 64 kilo olmuşum 1 kilo almışım normalde günde 3 km yürürdüm iş çıkışı bebiş daha çok yeni olduğu için yürüyemiyorum şuan .İlaçlarda ödem yapıyor galiba Boyum uzun diye tolare ediyorum diyerek kendimi motive ediyorum.Bu arada normalde sağlıklı beslenen biriyim.Ama porsiyon ayarlaması yapamıyorum sanki Kalp atışını beklerken birazcık heyecan yapıyorum galiba boğa burcu olarak iştahım açılıyorHiç sorma kuzum dayanamıyorum aslında hemen görmek istiyordum bebisi ama doktoruma söz verdim ona geleceğim için ilk anlarimi onunla olsun dedim o kadar emek etti ve bana destek oldu ama içim içimi yiyor Canım bende senin gibiyim varya anında karnım bir kaziniyor sanki hiç biseyler yememiş gibi ben tutmaya çalışıyorum kendimi ama pekte etkili olmuyor birde canım bazen deli gibi şeyler çekiyor bı kaç saat sonra çektiği şeyden tiksinti geliyor kafayı yiyorum galiba
Canım ben de aynı. 12. gün cumartesi test yap dedi doktor. Eşim ile ayrı şehirlerdeyiz şuan. Ben gelmeden yapmak yok diye tutturdu. Yarın gece gelse en azından cuma gecesi yapsam diye bekliyorum.ALLAH RAZI OLSUN canım gerçekten duymadığımız söz kalmadı bu 9 senede anlat anlat bitmez artık tedavi ve çocuktan bahsettiğimde insanlar kale bile almıyorlar beni yüzüme bile bakmıyorlar acı sözler söyleyenleri de ALLAH'a havale ediyorum.bakalım benim doktor ne diyecek hamilelik olursa benim bir midem kazınıyor ishal devam ediyor gazla birlikte cumartesini bekliyorum işte yarın 10. gün olacak ama eşim bir gün daha bekleyelim taraftarı bekleyeceğiz bakalım