2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Çok şükür çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..rabbim isteyen, emek veren, uğraşan herkese nasip etsin

Bozma kuzum ağrılar çok normal ilerleyen zamanlarda da devam ediyor hatta

Çok şükür çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..rabbim isteyen, emek veren, uğraşan herkese nasip etsin
Amin kuzum benim inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah

Kesinlikle öyle ya bende transfer zamanı yaptığım iğneyle şimdiki yaptığım iğne bile can yakmasi farklı daha az acı hissediyorum galiba

Canım merhaba bende 41 yaşındayım 6. Kez tüp bebek tedavim oldu ve her seferinde taze transfer oldu yumurta kalitem yoktu. Daha sonra Prp yaptırdım.yumurta kalitem arttı ve 3 tane donduruldu 3. Gün 28 Şubatta transfer oldum.Üçüde transfer oldu ve pozitifi gördüm.tek sıktım şuan betam yükseliyor % 60 dan fazla ama dr yarın bir daha vermemi istedi.Hiç korkma 5. Günde olsa 3. Günde olsa tutacağı varsa oluyor canım sen sıkma canını transferini düşün güzel geçsin.

Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…