• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar merhaba ben geçen hafta Salı transfer olmuştum test günüm pazar sizce erken gebelik testi yapsam mı ilk denemem de yapmamıştım 😀 ama bu sefer içimden yapmak geliyor fakat erken mi sizce beşinci gün embriyosu benim
Bence en erken 8. Gün yap kuzum

Anladım canım inşallah tutunurlar Allahin izniyle 🥰

Evde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canim
İnşallah hepimizinki tutunur😌 7. Günde hem de kaset testle denemişsin hiç belli olmaz. Ben ilk transferi de yedim o haltı yaptım testi o yüzden bu sefer yapmayacağım. Saymıyorum bile kaç gün oldu diye

Sabahları sanki dünyaları yemişim gibi tok uyanıyorum (diyet yapıyorum o yüzden akşamları yemiyorum aç kalkmam lazım normalde) bir de yemek düşününce midem bulanıyor ama çok değil. Hani böyle çok su içersiniz de bir yudum daha içersen kusucak gibi olursun işte öyle uyanıyorum. Daha da 4. Günüm belirti için erken sanırım. İlaçlar yapıyor olabilir mi?

İnşallah hepimizinki tutunur😌 7. Günde hem de kaset testle denemişsin hiç belli olmaz. Ben ilk transferi de yedim o haltı yaptım testi o yüzden bu sefer yapmayacağım. Saymıyorum bile kaç gün oldu diye
Çok doğru yapiyosun canm keşke bende yapmasaymisim canm okadar üzüldüm ki ağlaya ağlaya bir hal oldum daha başka test yapmam cuma direk kan vericem

Seninde bugün 6.gününmü?
Evet canım bugün 6. Günüm.Dayanamadım yaptım idrar testi.Silik çizgi çıktı.Umarım çatlatma iğnesinin etkisi değildir ayın 8inde yapmıştım çatlatma iğnesini

Eklentiler

• 89CF9146-8D83-43DD-91B7-B7A9F4D14F82.jpeg
    89CF9146-8D83-43DD-91B7-B7A9F4D14F82.jpeg
    59,2 KB · Görüntüleme: 60
Back