Belirti tabiki olabilir inşallah tutunur canım benimAh inşallah ya tutunsunda ben ağrıya razıyım.
Şikayet değilde acaba belirtimi ki diye sorayım dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti tabiki olabilir inşallah tutunur canım benimAh inşallah ya tutunsunda ben ağrıya razıyım.
Şikayet değilde acaba belirtimi ki diye sorayım dedim
Hala bekliyorum, sağlık kabininde vermiştim. Hemşire mesaj attı tekrar çalışıyorlar muallakta çıktı sanırım diyeAmin kuzum benim inşallah Güzel haberlerini bekliyorum
Çok teşekkür ederimEvet ücretli alabiliyorsun
Yazdırdım bugün sağlık ocağına canım sağolasın heralde hakkım henüz bitmemişReçetesiz ücretli alabiliyorsun ben o şekilde alıyorum
Hallerimize bak ya neyse sağlıkla kucaklarimiza alalım da gerisi boşBenim de daha çok gece oluyor gerçekten
Seninde bugün 6.gününmü?Kızlar transferinin 6.gününde evde test yapan var mı
Ay ne güzel daha önce kaç kere yazdırmıştın canım bana 1 kere karşılıyor dediYazdırdım bugün sağlık ocağına canım sağolasın heralde hakkım henüz bitmemiş
Bence en erken 8. Gün yap kuzumKızlar merhaba ben geçen hafta Salı transfer olmuştum test günüm pazar sizce erken gebelik testi yapsam mı ilk denemem de yapmamıştım ama bu sefer içimden yapmak geliyor fakat erken mi sizce beşinci gün embriyosu benim
Hadi inşallah kuzum hayırlısıylaHala bekliyorum, sağlık kabininde vermiştim. Hemşire mesaj attı tekrar çalışıyorlar muallakta çıktı sanırım diye
Yok kuzum ya 1.92 çıktı 2 güne de zaten daha artmaz hayırlısı olsun artık, zamanı değilmişHadi inşallah kuzum hayırlısıyla
Zaten yaptım negatif görünüyor merakıma yenildim insan kötü hissediyor kendiniHadi inşallah kuzum hayırlısıyla
Yapma ya Kuzum inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallahYok kuzum ya 1.92 çıktı 2 güne de zaten daha artmaz hayırlısı olsun artık, zamanı değilmiş
Erken kuzum daha ilaçlarını bırakma sakın test gününü bekleZaten yaptım negatif görünüyor merakıma yenildim insan kötü hissediyor kendini
Senin için hayırlı olan zamanda olsun inşallah canımYok kuzum ya 1.92 çıktı 2 güne de zaten daha artmaz hayırlısı olsun artık, zamanı değilmiş
Anladım canım inşallah tutunurlar Allahin izniyle
İnşallah hepimizinki tutunur 7. Günde hem de kaset testle denemişsin hiç belli olmaz. Ben ilk transferi de yedim o haltı yaptım testi o yüzden bu sefer yapmayacağım. Saymıyorum bile kaç gün oldu diyeEvde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canim
Çok doğru yapiyosun canm keşke bende yapmasaymisim canm okadar üzüldüm ki ağlaya ağlaya bir hal oldum daha başka test yapmam cuma direk kan vericemİnşallah hepimizinki tutunur 7. Günde hem de kaset testle denemişsin hiç belli olmaz. Ben ilk transferi de yedim o haltı yaptım testi o yüzden bu sefer yapmayacağım. Saymıyorum bile kaç gün oldu diye
Kaçıncı gündü canm bende geçen hafta pazartesi transfer oldum dün kaset testle yaptım negatif insan uzulduguyle kalıyor erken yapincaZaten yaptım negatif görünüyor merakıma yenildim insan kötü hissediyor kendini
Rabbim en hayırlı zamanda kolaylıkla nasip etsin canımYok kuzum ya 1.92 çıktı 2 güne de zaten daha artmaz hayırlısı olsun artık, zamanı değilmiş
Evet canım bugün 6. Günüm.Dayanamadım yaptım idrar testi.Silik çizgi çıktı.Umarım çatlatma iğnesinin etkisi değildir ayın 8inde yapmıştım çatlatma iğnesiniSeninde bugün 6.gününmü?