• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Gebeliğini öğrenenlere sormak istiyorum kızlar, normal adet tarihiniz geçti mi?
Gecti canim benim 10 gun oldu . Gec transfer oldum cunku o da ayri gerdi beni ya olursam diye cunku ben ilac da kullanmiyorum yani engellicek bisey yok ama cok sukur kaygilarim bosunaymis 🙏🏻

seni o kadar iyi anlıyorum ki ikinci tedavimde benimde değerim yavaş yavaş artıyordu, 52,62,86,177,350 olarak devam etti. keseyide gördüm. ancak son kontrolde kesenin boş olduğunu öğrendim. çok büyük bir yıkım oldu benim için. umarım benim yaşadığım hiçbirşeyi yaşamazsın güzel haberlerini alırım. şimdi yeniden tedavi görüyorum bende yeniden başladım.
Aynı durumu bende yaşadım ilk tedavimde çok üzülmüştüm. Şimdi 2. Transferimi oldum

Kızlar ❤️ Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ☺️ Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin ❤️

Kızlar ❤️ Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ☺️ Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin ❤️
Canım benim çok sevindim ya inşallah sağlıkla kalp atışını duyup sağlıkla kucağına da alırsın hayırlı uğurlu olsun canım 🥰

Canım benim çok sevindim ya inşallah sağlıkla kalp atışını duyup sağlıkla kucağına da alırsın hayırlı uğurlu olsun canım 🥰
Amin kuzum benim Allah razı olsun ❤️ Darısı sizlere olsun inşallah sanırım şimdi durak ediyorum hamileliği mucize gibi ilk defa yaşayınca inanmıyormuş insan ❤️ Senin randevun ne zamandı kuzum

Gözün aydın, tebrik ederim. Sağlıkla kucağına almanı da dilerim.

Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah ❤️

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤍 bizler için de dua et çok sevindim senin adına yazmanı bekliyordum heyecanla☺️

Amin kuzum benim Allah razı olsun ❤️ Darısı sizlere olsun inşallah sanırım şimdi durak ediyorum hamileliği mucize gibi ilk defa yaşayınca inanmıyormuş insan ❤️ Senin randevun ne zamandı kuzum
Dimi çok garip geliyordur şimdi sana 🥰 amin canım benim. Benim 31 inde hayırlısıyla 🌸

Kızlar günaydın. Benim normalde hiç ağrım yoktu. Adet günüm geldi ve ağrım başladı. Bildiğin adet olacakmış gibi hissediyorum, çünkü baştan hiç yoktu. Şuan moralim bozulmaya başladı. :(

Kızlar günaydın. Benim normalde hiç ağrım yoktu. Adet günüm geldi ve ağrım başladı. Bildiğin adet olacakmış gibi hissediyorum, çünkü baştan hiç yoktu. Şuan moralim bozulmaya başladı. :KK43:
Bozma moralini kuzum belki tutunuyordur kotu dusunme pozitif düşün 🙏

Back