• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar ❤️ Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ☺️ Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin ❤️
Çok şükür çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..rabbim isteyen, emek veren, uğraşan herkese nasip etsin🤲

Kızlar günaydın. Benim normalde hiç ağrım yoktu. Adet günüm geldi ve ağrım başladı. Bildiğin adet olacakmış gibi hissediyorum, çünkü baştan hiç yoktu. Şuan moralim bozulmaya başladı. :(
Bozma kuzum ağrılar çok normal ilerleyen zamanlarda da devam ediyor hatta ☺️

Çok şükür çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..rabbim isteyen, emek veren, uğraşan herkese nasip etsin🤲
Amin kuzum benim inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin inşallah ❤️

Belki de canım. İlaçlar o kadar yoruyor ki beni her yerim hassaslasti zaten. Kollarıma yapiyodum başta oksapari mahvetti kolum mosmor sonra karnıma geçtim bı prolutex bı oksapar yapıyorum karnimda artık yer kalmadı gibi. Ama o içimde o his var ya hepsini silip atıyor ❤️
Kesinlikle öyle ya bende transfer zamanı yaptığım iğneyle şimdiki yaptığım iğne bile can yakmasi farklı daha az acı hissediyorum galiba ☺️

Merhaba kızlar. Ben 38 yaşındayım yani hepinizden fazlaca büyüğüm 😄 bende pko var Amh değerim 7.5. Eşimde bır sorun yok. Dün yumurta toplama işlemi oldu. 19 yumurta toplanmıştı ama bugün aradılar sadece 9 yumurta döllenmiş 😔 çok moralim bozuldu ya 5. güne kadar hiç döllenmiş yumurta kalmazsa🤦🏼‍♀️ tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum. Bu süreç nasıl işliyor yani ille de 5. Günü bekliyorlar mi? Çok korkuyorum çünkü yaş faktörü var😔
Canım merhaba bende 41 yaşındayım 6. Kez tüp bebek tedavim oldu ve her seferinde taze transfer oldu yumurta kalitem yoktu. Daha sonra Prp yaptırdım.yumurta kalitem arttı ve 3 tane donduruldu 3. Gün 28 Şubatta transfer oldum.Üçüde transfer oldu ve pozitifi gördüm.tek sıktım şuan betam yükseliyor % 60 dan fazla ama dr yarın bir daha vermemi istedi.Hiç korkma 5. Günde olsa 3. Günde olsa tutacağı varsa oluyor canım sen sıkma canını transferini düşün güzel geçsin.

Kızlar ❤️ Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum ☺️ Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin ❤️
Gözünüz aydın darısı bizlere inşallah 🤲🏻

Back