2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim benim daha ilk denemem ama maddi olarak gerçekten çok zorluyor. Bu nedenle de çok korkuyorum 2. Deneme bizi çok yipratacaktir çünkü. 19 yumurtadan sadece 9u dollenince demekki benim yumurtalar çok kalitesiz diye düşünmeden edemiyorum e yumurtalarım böyle kalitesizse 5. Güne de ulaşamayacaklardir diye çok korkuyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Sizin bebisleriniz size tutunsun sağlıkla kucağınıza alabilin inşallah

Rica ederim evet maalesef maddi manevi çok yıpratıyor. Hepimizin hikayesi genelde aynı benim genelde toplanan yumurtalarım 12 bazen 16 oluyordu 5. Güne giden 2 olurdu 3. Güne giden bazen 2 bazen 1 olurdu aslında sağlıklı olsun ama 1 tane altın olsun oda iyi canım sen takılma kaçıncı gün diye. Ben 2 kere 5. Gün transferi oldum tutmadı yani ona takılma içini ferah tut iyi dileklerin içinde çpk teşekkür ederim inşallah senin bebelerde sağlıklı güzel olucak.

Çok teşekkür ederim verdiğiniz moral ve destek için Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla, hayırlı bir şekilde yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Merhaba hiç öyle düşünmeyin 1 yumurta 1 embriyo bile olacağı varsa yetiyor. Benim yaşım 28 12 yumurtadan 3ü kalmıştı 3ü de 3. Gün ve transfer yapıldı. Başka da dondurulmuşum kalmadı, idrar testlerim de pek umutlu değil bakalım kan verdim bekliyorum

3. Gün embriyosunda kaçıncı gün kan verdiniz ve sonuç kaçtı acaba?

3. Gün embriyosunda kaçıncı gün kan verdiniz ve sonuç kaçtı acaba?
28 Şubat da transfer oldum 13 Mart test günümde 86,90 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 144,77 çıktı.geçtiğini pazar tekrar verdim. 278,77 çıktı yatın tekrar vericem. % 60 artış var bakalım yarın ne çıkacak

Kızlar merhaba ben geçen hafta Salı transfer olmuştum test günüm pazar sizce erken gebelik testi yapsam mı ilk denemem de yapmamıştım ama bu sefer içimden yapmak geliyor fakat erken mi sizce beşinci gün embriyosu benim

Evet ücretli alabiliyorsun

5.gün embriyosuysa cikabilir canim:)

Kaç mg kullanıyorsun ben prulutex vs ile toplu aldığım için kutu fiyatını bilmiyorum ilk transferimde kullandığımda bir kutuda on tane vardı şimdi kullandığımda iki tane var
10 tane olan 4lük oluyor. 6lık yazdıysa o pahalı oluyor kutuda 2 adet çıkıyır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…