Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözün aydın çok sevindim senin adına okurken bile insanın içi kıpır kıpır oluyor sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlerin başına olsunKızlar Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin
Evet ve iki gündür fitili attıktan üç saat sonra gibi o akıntı geliyor ve acı hissediyorumKızlar siz de de progestan fitilde su gibi akıntı oluyor mu
Masallah hadi darisi basimiza kaldi 6 gunKızlar Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin
Yaaa çok şükür çok sevindim Rabbim sağ salim süreci ilerletsin inşallahKızlar Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin
Benimde cok moralim bozulmusti ama pozitif oldu hatta hala ara ara vuruyor o agri miralini bozma sakinKızlar günaydın. Benim normalde hiç ağrım yoktu. Adet günüm geldi ve ağrım başladı. Bildiğin adet olacakmış gibi hissediyorum, çünkü baştan hiç yoktu. Şuan moralim bozulmaya başladı.
o kadar zor süreçler, maddi manevi o kadar büyük emekki yaşadıklarımız. İnş hepimizin son olur, güzel haberlerini bekliyorum. kaçıncı gün bugün transferin?Aynı durumu bende yaşadım ilk tedavimde çok üzülmüştüm. Şimdi 2. Transferimi oldum
Aynen canım 2,3 saat sonra geliyor baya geliyor ya bende acı yokta belki kuruduğu için aciyordur seninEvet ve iki gündür fitili attıktan üç saat sonra gibi o akıntı geliyor ve acı hissediyorum
Ben Çarşamba günü 4. Kez kan vericem.Beta yükseliyormu diye dr pek memnun değil betamdan çok tedirginim bendeKan veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum gününüzde kan verdiniz pozitif gördünüz daha sonra doktora gittiğinizde siden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi
Gözünaydın canım benim Rabbim sağ Salim kucağımıza Almatı’da nasip etsinKızlar Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin
Belki de canım. İlaçlar o kadar yoruyor ki beni her yerim hassaslasti zaten. Kollarıma yapiyodum başta oksapari mahvetti kolum mosmor sonra karnıma geçtim bı prolutex bı oksapar yapıyorum karnimda artık yer kalmadı gibi. Ama o içimde o his var ya hepsini silip atıyorAynen canım 2,3 saat sonra geliyor baya geliyor ya bende acı yokta belki kuruduğu için aciyordur senin
Yaa çok sevindim sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim. Hayırlısı olsun canım darısı bizlerin başınaKızlar Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin
Benimde oluyor ama pozitifi gördükten sonra olmaya başladı daha önce olmuyordu.Kızlar siz de de progestan fitilde su gibi akıntı oluyor mu
Canimm çok güzel, Allah kalp atışını duyurmayı da nasip etsin ben de kan verdim sonuç bekliyorumKızlar Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin
Gözün aydın canım Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza olsun inşallahKızlar Hepinize güzel dilekleriniz için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum Şükürler olsun kesemizi gördük yolk keseside göründü çok ince küçücük embryo da varmış şuan çok küçük kalp atışını duyamayız ama herşey yolunda görünüyor dedi Bu haftalarda kasık ağrısı lekelenme olması normal kanama olursa haberimiz olsun dedi .30 Mart kalp atışı için gideceğiz nasip olursa.Şimdilik tek kese görünüyor.Ben intralipid serum almıştım 2 haftada bir vereceklermiş.İlaçlara iğnelerle 11-12 haftaya kadar devam dedi.Allahım inşallah sizlere de nasip etsin
Güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydınlar ... Hayırlı,uğurlu,bereketli bir gün olsun inşallah Bugün kese görmeye gideceğim nasip olursa dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Güzel sonuçların çıksın inşallahCanimm çok güzel, Allah kalp atışını duyurmayı da nasip etsin ben de kan verdim sonuç bekliyorum
Etmezmiyim hiç hepiniz duamdasınız Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza aldığımız zamanı da nasip eder inşallahGözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizler için de dua et çok sevindim senin adına yazmanı bekliyordum heyecanla