• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı transfer olacaklar

Merhabalar, 27 Ocak'ta OPU işlemim gerçekleştirildi şuanda rahim dinlendirmedeyim bende. Çok merak ediyorum regl ne zaman olacağım bakalım. Genellikle aynı tarihlerde olursun diyenler var ama bu kadar ilaç ve hormondan sonra hiç sanmıyorum... Sizler opu'dan sonraki döngünüzü olmanız gerektiği tarihte mi oldunuz? Ve bu süreçte yaptığınız bir şeyler var mıydı spor, beslenme vb. gibi tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum transfere..

Merhabalar, 27 Ocak'ta OPU işlemim gerçekleştirildi şuanda rahim dinlendirmedeyim bende. Çok merak ediyorum regl ne zaman olacağım bakalım. Genellikle aynı tarihlerde olursun diyenler var ama bu kadar ilaç ve hormondan sonra hiç sanmıyorum... Sizler opu'dan sonraki döngünüzü olmanız gerektiği tarihte mi oldunuz? Ve bu süreçte yaptığınız bir şeyler var mıydı spor, beslenme vb. gibi tavsiyelerinizi öğrenmek istiyorum transfere..
Merhabalar canım. İlk reglim antibiyotik kullandığım için antibiyotik bittikten 5 gün sonra geldi yani 10 gün kadar gecikti. 2.reglim de beklenen tarihten 14-15 gün sonra gelmişti. Şimdi ise transfer hazırlığına başladım şubat sonu gibi kısmetse transfer olacağım

Merhabalar canım. İlk reglim antibiyotik kullandığım için antibiyotik bittikten 5 gün sonra geldi yani 10 gün kadar gecikti. 2.reglim de beklenen tarihten 14-15 gün sonra gelmişti. Şimdi ise transfer hazırlığına başladım şubat sonu gibi kısmetse transfer olacağım
Neden antibiyotik kullandınız? Opu’dan sonra mı verdiler?

Merhaba,
düzenli olmuyor, genelde ilki erken geliyor, ben sanırım 13 gün sonra ilk reglimi olmuştum, ikincisi de gecikiyor:)) o da normal döngüme göre neredeyse bir hafta gecikmişti. Üçüncüden itibaren yine düzenli ama. Ben beslenmeme dikkat ediyorum, şekeri, gluteni ve kahveyi kestim. Takviyeler kullanıyorum. Avokado, yaban mersini gibi şeyler tüketiyorum. Bol su içiyorum ve çok hareketsiz kalmamaya dikkat ediyorum :)

Evet genelde veriliyor, bana da opu sırasında serumdan verilmişti.
Çok enteresan benim doktorumda asla ilaç kullanmayacaksın dedi :) Hatta şöyle söliyim grip salgını var oldu ki yakalanırsan sadece çorbalar, sebze ve meyve sularıyla atlatmaya çalış çünkü ilaç almanı asla istemiyorum dikkat et kendine dedi.

Merhabalar herkese bende kısmetse Şubat ayında 2. Transferimi olucağım ilki kimyasal olmuştu beta degerlerim düzenli ilerlememisti ve düşükle sonuçlandı Allah bu yolda olan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻🤲🏻

Arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum size. Beşinci gün bir tane 4AA bir tane iyi kalite EB iki tane 4CC embriyom donduruldu. Keşke daha iyi olsaydı ancak eşimde morfoloji sorunu var. O yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Bir de süreç biraz stresli geçti vs. Embriyolog asla iyi bir şey söylemiyor. 4AA embriyom için bile yumurtanın rengi koyuydu bilemem falan diyor. Araştırıyorum makaleler okuyorum başka embriyologlar ile görüşüyorum koyu renk yumurta sonucu etkilemez muhtemelen normaldir diyor. Yumurtanın rengi koyu olduğu için ki gerçekten buna kafayı takmış durumda 4AA embriyoyu ve EB’yi birlikte transfer etmenin daha iyi olacağını söylüyor. Yaşım 27. Yumurta sayım vs normal. Eşimin morfoloji sorunu dışında bildiğimiz bir sorunumuz yok. Doktora yazdım ben de beni aydınlatsın süreç hakkında konuşalım bir nebze de olsa içim rahatlasın diye. Çünkü okuyorum 4AA embriyo ile çook arkadaş çocuk sahibi olmuş ama ben sevinemedim bile çünkü habire yumurta koyu yumurta koyu diyerek beni yıldırdılar. Neyse doktor hanım yorum yapamazmış en iyisini embriyolog bilirmiş. O kadar bunaldım ki. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
Merhaba canım hiçbirşeyi kafana takma bu süreçte en önemlisi sabır etmen stres yapmaman ve bolca dua 🙏🏻🤲🏻 benim yumurta kalitem çok güzeldi rahim kalınlığım çok güzeldi doktorum tutmaması için hiçbir engel yok herşey beklediğimden de güzel senden kesin pozitif bekliyorum dedi ama maalesef gebelik oluştu ama beta değeri güzel ilerlemedi ve düşükle sonuçlandı yani kalitesine dediklerine takılma sabır et ve dua et olcak olduktan sonra her türlü olur Rabbime sığın inşallah sen ben ve bu yolda olan herkesi rabbim kucağı boş bırakmasın bende Şubat ayında tranferim olucak Allah'ın izniyle

ben de bugün kontrole gittim rahim içi kalınlığı 8mm gayet iyi dedi haftaya çarşamba tekrar kontrole gidicem yüksek ihtimalle 18 şubatta transfer olursun dedi çarşamba kan sonucuma göre netleşecek 💕

Arkadaşlar merhaba benimde transfer günüm belli pşdu hayırlsıı ile ptesi 10 şubatta olacağım. Yarı doğal siklus ile hazırlandım famera ile. Bugünden itibaren düşük dozlarda iğnelere başlıyorum. Bütün kaderdaşlarıma da hayırlsıolsun bol şans diliyorum. Rabbim yüzümüze baksın

Arkadaşlar merhaba benimde transfer günüm belli pşdu hayırlsıı ile ptesi 10 şubatta olacağım. Yarı doğal siklus ile hazırlandım famera ile. Bugünden itibaren düşük dozlarda iğnelere başlıyorum. Bütün kaderdaşlarıma da hayırlsıolsun bol şans diliyorum. Rabbim yüzümüze baksın
Neden o şeklide başlattı doktor cnm femare ile

Neden o şeklide başlattı doktor cnm femare ile
Yarı doğal siklus deniliyormuş cnm yumurtanın kendiliğinden çatlayıp progesteron yükselmesi için. Progesteron ilaçlarını minimum seviyede kullanmak içinmiş . Rahim yumurtayı çatlayıp sandıktan sonra yapılan transfer işlemiymişş rahmi kandırıyorlarmış salınan yumurta döllenmiş gibi

Yarı doğal siklus deniliyormuş cnm yumurtanın kendiliğinden çatlayıp progesteron yükselmesi için. Progesteron ilaçlarını minimum seviyede kullanmak içinmiş . Rahim yumurtayı çatlayıp sandıktan sonra yapılan transfer işlemiymişş rahmi kandırıyorlarmış salınan yumurta döllenmiş gibi
Yaaa ilk defa duydum amh düşük olanlar için yapılabilir mi acaba

Yaaa ilk defa duydum amh düşük olanlar için yapılabilir mi acaba
Bilmiyorum ki cnm amh ile ilgili bir durum değil tek yumurta bile yetiyor diye biliyorum. Sen her ay düzenli adet görüyorsan her ay bir yumurtan oluyorsa ve çalıyorsa ve rahmin buna elverişli iseoluyor diye biliyorum cnm. Mesela 10 mm rahim kalınlığı gerekiyor diye biliyorum cnm. Ben gittim doktor a doktor ölçttü kalınlık iyi değerlerin de iyi yapılabilir dedi. Hatta kendisinden çatladı yumurta ovitrelle ye gerek kalmadı

Bilmiyorum ki cnm amh ile ilgili bir durum değil tek yumurta bile yetiyor diye biliyorum. Sen her ay düzenli adet görüyorsan her ay bir yumurtan oluyorsa ve çalıyorsa ve rahmin buna elverişli iseoluyor diye biliyorum cnm. Mesela 10 mm rahim kalınlığı gerekiyor diye biliyorum cnm. Ben gittim doktor a doktor ölçttü kalınlık iyi değerlerin de iyi yapılabilir dedi. Hatta kendisinden çatladı yumurta ovitrelle ye gerek kalmadı
Denenebilir ilk defa duydum doktoruma bi dsnışayım bu durumu

Back
X