2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım gözün aydın çok sevindim senin adına okurken bile insanın içi kıpır kıpır oluyor sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlerin başına olsun

Masallah hadi darisi basimiza kaldi 6 gun

Yaaa çok şükür çok sevindim Rabbim sağ salim süreci ilerletsin inşallah

Benimde cok moralim bozulmusti ama pozitif oldu hatta hala ara ara vuruyor o agri miralini bozma sakin

Kan veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum gününüzde kan verdiniz pozitif gördünüz daha sonra doktora gittiğinizde siden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi
Ben Çarşamba günü 4. Kez kan vericem.Beta yükseliyormu diye dr pek memnun değil betamdan çok tedirginim bende

Gözünaydın canım benim Rabbim sağ Salim kucağımıza Almatı’da nasip etsin

Aynen canım 2,3 saat sonra geliyor baya geliyor ya bende acı yokta belki kuruduğu için aciyordur senin
Belki de canım. İlaçlar o kadar yoruyor ki beni her yerim hassaslasti zaten. Kollarıma yapiyodum başta oksapari mahvetti kolum mosmor sonra karnıma geçtim bı prolutex bı oksapar yapıyorum karnimda artık yer kalmadı gibi. Ama o içimde o his var ya hepsini silip atıyor

Yaa çok sevindim sağlıklı gebelik geçirmeni dilerim. Hayırlısı olsun canım darısı bizlerin başına

Canimm çok güzel, Allah kalp atışını duyurmayı da nasip etsin ben de kan verdim sonuç bekliyorum

Gözün aydın canım Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin. Darısı başımıza olsun inşallah

Merhaba kızlar. Ben 38 yaşındayım yani hepinizden fazlaca büyüğüm bende pko var Amh değerim 7.5. Eşimde bır sorun yok. Dün yumurta toplama işlemi oldu. 19 yumurta toplanmıştı ama bugün aradılar sadece 9 yumurta döllenmiş çok moralim bozuldu ya 5. güne kadar hiç döllenmiş yumurta kalmazsa tecrübelerinize dayanarak sormak istiyorum. Bu süreç nasıl işliyor yani ille de 5. Günü bekliyorlar mi? Çok korkuyorum çünkü yaş faktörü var

Gözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bizler için de dua et çok sevindim senin adına yazmanı bekliyordum heyecanla
Etmezmiyim hiç hepiniz duamdasınız Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza aldığımız zamanı da nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…