2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben fitil kullanmadım bu tedavide canım kasık ağrılarım var dün regl günümdü ondan kaynaklıdır diyorum ve bolca bacak ağrısı mevcut. 6.günden sonra başlayan mide bulantım baş dönmem hala devam ediyor. Of skolyoz sordur Allah kolaylık versin canım

Hayırlı olsun inşallah senin için canım evet doktor önemli gerçekten :)

Evde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canim
Kaset tipiyle çıkmaz ki zaten.. Bunu yok say.. Çarşamba yaparsın tekrar. Olumlu düşünmeye devam lütfen. Moralini bozmaaa

Sağol canım Allah razı olsun benimde normalde regl günüm yarın belki benimde ondan yapıyor :)

Aynı gün transfer olmuşuz inş güzel sonuçlar alırız
İnşallah bugün iş yerinde çalışırken kasıklarımda arada bir kramp ve kasılmalarım oldu inşallah tutunma ağrılarıdır bunlar bu süreç psikolojik olarak gerçekten cok zorlu inadına gülümsemeye karar verdim bir çeşit totem oldu:) mutluluklarımız mutlulukla katlansın hepimiz bu zorlu süreçte evlat sahibi olalım hasbel kader şansa anne olmuyoruz, anne olmayı seçiyoruz bunun için çabalıyoruz bence hepimizin evlatları şahane olacak heyt be ulusa seslenis gibi oldu analık loading…

Ben hep ücretli aldım reçetesiz aldım, ödemediği doğru rapor istiyorlar

Kan veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum gününüzde kan verdiniz pozitif gördünüz daha sonra doktora gittiğinizde siden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi

Kan veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum gününüzde kan verdiniz pozitif gördünüz daha sonra doktora gittiğinizde siden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi
Canım gününde kan veriyorsun doktorun sonra 2 gün sonra tekrar istiyor oda çıkınca sana kese görmek için gün veriyor

hatta orda sekreter vardı kapıda bu randevuları ayarlayan kız dediki hayırlı olsun değerin güzel ama bir test isterler 500 küsür olunca emin oluyorlar dedi ama sağolsun hemşiresi direk gönderdi aklım karıştı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…