İnşallah canım inşallahHayırlısı canım pozitif görelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahHayırlısı canım pozitif görelim inşallah
Ben fitil kullanmadım bu tedavide canım kasık ağrılarım var dün regl günümdü ondan kaynaklıdır diyorum ve bolca bacak ağrısı mevcut. 6.günden sonra başlayan mide bulantım baş dönmem hala devam ediyor. Of skolyoz sordur Allah kolaylık versin canımAkıntı bende de var ama şeffaf muhtelemen fitilden yapıyor diye düşüünüyorum bende de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor benim tek sıkıntım bende skolyoz denilen bir rahatsızlık var geceleri sırtıma çok vuruyor sabah geçiyor geceleri yokluyo beni
Hayırlı olsun inşallah senin için canım evet doktor önemli gerçekten :)Bende mayıs ayında taşındım canım 1 senemiz yeni olacak hayırlısıyla gerçekten büyük şehirden sonra huzur buralar alıştım artık sadece işte çok çevre olmadığı için doktor konusunda kararsızım 2 3 doktor buldum onları araştırıyorum
Kaset tipiyle çıkmaz ki zaten.. Bunu yok say.. Çarşamba yaparsın tekrar. Olumlu düşünmeye devam lütfen. Moralini bozmaaaEvde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canim
Sağol canım Allah razı olsun benimde normalde regl günüm yarın belki benimde ondan yapıyor :)Ben fitil kullanmadım bu tedavide canım kasık ağrılarım var dün regl günümdü ondan kaynaklıdır diyorum ve bolca bacak ağrısı mevcut. 6.günden sonra başlayan mide bulantım baş dönmem hala devam ediyor. Of skolyoz sordur Allah kolaylık versin canım
Aynen öyle canım büyük ihtimal çarşamba testen sonra 10 gün sonra falan muayene ol der araştırıyorum şimdiden bakalımHayırlı olsun inşallah senin için canım evet doktor önemli gerçekten :)
İnşallah canım ben yanlış yaptım zaten kaset testle yapmakla ama işte tek çizgi görünce üzüldüm Allahın izniyle pozitif görürüz inşallahKaset tipiyle çıkmaz ki zaten.. Bunu yok say.. Çarşamba yaparsın tekrar. Olumlu düşünmeye devam lütfen. Moralini bozmaaa
İnşallah bugün iş yerinde çalışırken kasıklarımda arada bir kramp ve kasılmalarım oldu inşallah tutunma ağrılarıdır bunlar bu süreç psikolojik olarak gerçekten cok zorlu inadına gülümsemeye karar verdim bir çeşit totem oldu:) mutluluklarımız mutlulukla katlansın hepimiz bu zorlu süreçte evlat sahibi olalım hasbel kader şansa anne olmuyoruz, anne olmayı seçiyoruz bunun için çabalıyoruz bence hepimizin evlatları şahane olacak heyt be ulusa seslenis gibi oldu analık loading…Aynı gün transfer olmuşuz inş güzel sonuçlar alırız
Birlikte olumlu sonuç almayı umuyorum <3İnşallah canım ben yanlış yaptım zaten kaset testle yapmakla ama işte tek çizgi görünce üzüldüm Allahın izniyle pozitif görürüz inşallah
Hangi merkez ie gidiyordunuz23ü test günüm 12. Gün yani
Umudu kestim ben.. bir kaç ay dinleneceğim sonra merkez değiştireceğim
Aminn canimBirlikte olumlu sonuç almayı umuyorum <3
Kızlar oksapar kullananlar ben bir kere yazdırdım eczacı kız artık hakkimin bittiğini ve kullanmam gerekiyorsa kadın doğumdan rapor çıkartman gerek dediler benim ignem 4 günlük kaldı ozellerin raporu zaten olmuyor devlete gitmem lazım onlarda en erken randevu 1 ay sonra napicam nasıl oluyor kızlar reçetesiz alınabiliyor mu acaba
Ben hep ücretli aldım reçetesiz aldım, ödemediği doğru rapor istiyorlarKızlar oksapar kullananlar ben bir kere yazdırdım eczacı kız artık hakkimin bittiğini ve kullanmam gerekiyorsa kadın doğumdan rapor çıkartman gerek dediler benim ignem 4 günlük kaldı ozellerin raporu zaten olmuyor devlete gitmem lazım onlarda en erken randevu 1 ay sonra napicam nasıl oluyor kızlar reçetesiz alınabiliyor mu acaba
Bursa jinemede gidiyorumHangi merkez ie gidiyordunuz
Reçetesiz alabilirsin canımCanım benimde bitti bugün oksaparim yarın sağlık ocağına gidip yazdirmayo dusunuyodum reçetesiz verilmiyor diye biliyorum ne yapmak gerekir ki
Canım bekle 2 gün daha ve sabah idrarıyla yap testi..koyverme kendini hemenKızlar ben test yapmıycam dedim ama biranda aklıma düştü yaptım evde normal kaset test vardı transfer günü hariç 7.gunum negatif cikti
Bende öyle yaparım sevindim reçeteye gerek olmadiginaBen hep ücretli aldım reçetesiz aldım, ödemediği doğru rapor istiyorlar
Canım gününde kan veriyorsun doktorun sonra 2 gün sonra tekrar istiyor oda çıkınca sana kese görmek için gün veriyorKan veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum gününüzde kan verdiniz pozitif gördünüz daha sonra doktora gittiğinizde siden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi
İşte sıkıntı burda doktor benden kan istemeden kese tarihi verdiCanım gününde kan veriyorsun doktorun sonra 2 gün sonra tekrar istiyor oda çıkınca sana kese görmek için gün veriyor