- 21 Eylül 2021
- 1.265
- 479
- 73
- 24
Benim arkadaşım aşılama oldu iğnenin 18 günü kan verdi 600 çıktı 2 hafta sonra kese için gel dedi kese ve kalp dinledi bende şaşırdım şuan 3 aylık 2 haftada bir çağrıyor16 sında 148,87
18inde 278.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadaşım aşılama oldu iğnenin 18 günü kan verdi 600 çıktı 2 hafta sonra kese için gel dedi kese ve kalp dinledi bende şaşırdım şuan 3 aylık 2 haftada bir çağrıyor16 sında 148,87
18inde 278.3
Hahaha gece gece güldürdün aynen ahada saliya girdikFazla merak iyi değil demi doğru söylüyorsun kır dizini otur Elif çarşambaya ne kaldı şurada
Benim adet tarihim yarın canım. Test günüm 18 marttıGebeliğini öğrenenlere sormak istiyorum kızlar, normal adet tarihiniz geçti mi?
Ama maalesef haftaya çarşamba kuzumGebeliğini öğrenenlere sormak istiyorum kızlar, normal adet tarihiniz geçti mi?
Hay maşallah supanallahBenim arkadaşım aşılama oldu iğnenin 18 günü kan verdi 600 çıktı 2 hafta sonra kese için gel dedi kese ve kalp dinledi bende şaşırdım şuan 3 aylık 2 haftada bir çağrıyor
Ya umutlanmakta istemiyorum sabah negatif çıktı kaset testte, şimdi erken gebelik testi yaptım tekrar kamerada çıkmayan bi silik çizgi var eşime gösterdim o da görüyor bu erken gebelik testlerinde o ikinci çizgi hep çıkıyor mu bilemiyorum. En iyisi kafa bulandırmadan yarın test vermek, 10. Günüm olacak çünküAma maalesef haftaya çarşamba kuzum
Ne demek canım benim her zaman burdayım elimden ne geliyorsa yaparımSağol canım benim biraz içim rahatladı kafama takılmıştı Allah razı olsun arkadaşım
Canım en iyisi direk kan testi ver 10.gunmus zaten hayda hayda çıkar testlerle kafanı bulandirmaYa umutlanmakta istemiyorum sabah negatif çıktı kaset testte, şimdi erken gebelik testi yaptım tekrar kamerada çıkmayan bi silik çizgi var eşime gösterdim o da görüyor bu erken gebelik testlerinde o ikinci çizgi hep çıkıyor mu bilemiyorum. En iyisi kafa bulandırmadan yarın test vermek, 10. Günüm olacak çünkü
Benim tam 2 gün vardı canım adeteGebeliğini öğrenenlere sormak istiyorum kızlar, normal adet tarihiniz geçti mi?
Çok sağol canmReçetesiz alabilirsin canım
Bu arada ben merkezi aradım, benim embriyolarım 3. Gün embriyosuymuşCanım en iyisi direk kan testi ver 10.gunmus zaten hayda hayda çıkar testlerle kafanı bulandirma
Olumlu kuzum çok şükür hayırlısıyla bugün kese görmeye gideceğimİnşallah canım çok sağolasın senin olumlumuydu burda karistiriyorum bazen
Erken çıkmaması normal o zaman kuzum test gününü bekle ilaçlarını aksatmaBu arada ben merkezi aradım, benim embriyolarım 3. Gün embriyosuymuş
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımGünaydınlar ... Hayırlı,uğurlu,bereketli bir gün olsun inşallah Bugün kese görmeye gideceğim nasip olursa dualarınızı eksik etmeyin kızlar
Şimdi tekrar yaptim erken gebelik testini yine aynı belli belirsiz silik çizgi, şimdi kan vermeye gidicem aklımda kalmasın diye sen de gidince güzel güzel haberleri ver, keseni sağlıkla gör inşallahErken çıkmaması normal o zaman kuzum test gününü bekle ilaçlarını aksatma
Bak ben demiştim sana 3.gün embriyosu 2 gün geriden gelir emin değilsin gününden hemen strese girme güzel düşün Rabbim inşallah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün canımBu arada ben merkezi aradım, benim embriyolarım 3. Gün embriyosuymuş
Selam canim bana gerek yok dedi 100 un altinda olunca istiyoruz genelde dedi benim 200 lu idiz doktoru gormedim henuz direk kese tarihi verdi ama ben yine de artisi gormek icin kan verdim bi kan daha veresim var keseden once travmalarim yuzunden temkinliyimKan veren arkadaşlar bişey sormak istiyorum gününüzde kan verdiniz pozitif gördünüz daha sonra doktora gittiğinizde siden tekrar kan alındımı yoksa direk kese görmek için tarih mi verildi
Sana doktor neden o kadar gec verdi acaba ya. Bana 10 gun sonraya verdi cunku . Sen benden 2 gun oncesin. Belki de tam emin olmak istedi.Bende 31 inde gidicem inşallah. Sağlıkla görelim bebislerimizi