2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canim
Doktorun sana hangi gün kan ver dedi canım bugün 7.gunse ben. Toplam 10.gunde kan testi vermiştim 5.gun embiriyosu

Selam kızlar gittim bugün doktora ekstra bişey yapmadı daha önce yaptırmış olduğum kan testlerine baktı normal dedi ekstra tekrardan kan istemedi , 29 mart Çarşamba günü gel tekrar keseyi görelim dedi şimdilik yatış modundayım siz neler yaptınız. Pozitif görenler hastaneye gittiniz mi yeni pozitif gören arkadaşlarımıda tebrik ediyorummm

Evet art med marka kaset test bende güvenmiyorum bu teste ama tek çizgi görünce tüm hayallerim yıkıldı ya bu kadar üzüleceğimi dusunmedim
Canım benim testin erken gebelik testiyse hiç moralini bozma normal kaset testlerde olsa da zaten çıkmıyor

Bende bugün 10.gün gördüm kanda canım i. Çarşamba tekrar gidicem kan vermeye sonuca göre doktor arayışına giricem pozitiften sonra keseye nereye gidicem takibe nereye başlıysam hiç bir fikrim yok

Nasılsın iyimisin varmı ağrın sızın nasıl hissediyorsun kendini
Kaşık ağrılarım var biraz canım hafif kendimi yorunca akıntı gibi çok açık kahverengi leke gibi akıntı oluyor 8.gün başladı hergün 1 kere geliyor gibi ama birşeyleri yapınca oluyor

Bende bugün 10.gün gördüm kanda canım i. Çarşamba tekrar gidicem kan vermeye sonuca göre doktor arayışına giricem pozitiften sonra keseye nereye gidicem takibe nereye başlıysam hiç bir fikrim yok
Benim kendi doktorum kalp atışınıda kendi duyacağını söyledi Umuttepe eğitim araştırma hastanesi kalp atışını duyduktan sonra istediğin yere gidebilirsin dedi normal birkadın doğumcuya gitmek için daha zamanım var :)

Kaşık ağrılarım var biraz canım hafif kendimi yorunca akıntı gibi çok açık kahverengi leke gibi akıntı oluyor 8.gün başladı hergün 1 kere geliyor gibi ama birşeyleri yapınca oluyor
Akıntı bende de var ama şeffaf muhtelemen fitilden yapıyor diye düşüünüyorum bende de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor benim tek sıkıntım bende skolyoz denilen bir rahatsızlık var geceleri sırtıma çok vuruyor sabah geçiyor geceleri yokluyo beni

Ben kendi doktoruma gidemiyorum canım ben bahçecide tedavi gördüm İstanbul’da ama fethiyede oturuyorum transferden 1 hafta önce gitmiştim İstanbul’a transferin 2. Günü geldim evime ilk muayene için tekrar gitmem imkansız biraz

Öylemi evet baya uzakmış yaa ne güzel yerde oturuyosun resmen aşığım oraya 2sene üst üste geldim geçen sene de ordaydım:) bu sene marmaris hayalleri kurarken biberon emzik bebek arabası hayalleri kuracağız :) ama gerçektenorda oturmayı çok isterdim

Bende mayıs ayında taşındım canım 1 senemiz yeni olacak hayırlısıyla gerçekten büyük şehirden sonra huzur buralar alıştım artık sadece işte çok çevre olmadığı için doktor konusunda kararsızım 2 3 doktor buldum onları araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…