İnşallah canım 9. Gün erken gebelik testiyle yapicam bideCnm. Moralini bozma burda birinde okumuştum 7.gun negatif olup 9. günde pozitif olan... Anca gosterecektir insallah
Doktorun sana hangi gün kan ver dedi canım bugün 7.gunse ben. Toplam 10.gunde kan testi vermiştim 5.gun embiriyosuEvde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canim
Hala umut var bakalım 2 gun daha bekliyimYok yok moralini bozup bebisi uzme ben 10 gun yaptigimda negatifti
Bemce 2 gun bekle erken gebelik yap sen . Kadet testler yaniltiyor insani.5. Gün embriyosu canim
12.gun dedi canım cuma günü vericem kanıDoktorun sana hangi gün kan ver dedi canım bugün 7.gunse ben. Toplam 10.gunde kan testi vermiştim 5.gun embiriyosu
Anladım canım seninki bı tık daha geç istemiş inşallah hayırlısı olur üzme kendini umutsuzluğa kapılma12.gun dedi canım cuma günü vericem kanı
Evet art med marka kaset test bende güvenmiyorum bu teste ama tek çizgi görünce tüm hayallerim yıkıldı ya bu kadar üzüleceğimi dusunmedimBemce 2 gun bekle erken gebelik yap sen . Kadet testler yaniltiyor insani.
Amin canım hayırlısı olsun biraz daha bekliycemAnladım canım seninki bı tık daha geç istemiş inşallah hayırlısı olur üzme kendini umutsuzluğa kapılma
Canım benim testin erken gebelik testiyse hiç moralini bozma normal kaset testlerde olsa da zaten çıkmıyorEvet art med marka kaset test bende güvenmiyorum bu teste ama tek çizgi görünce tüm hayallerim yıkıldı ya bu kadar üzüleceğimi dusunmedim
Teşekkür ederim canım benim amin inşallah cümlemiz için hayırlısıCanım benim maşallah hayırlı olsun :)
Nasılsın iyimisin varmı ağrın sızın nasıl hissediyorsun kendiniTeşekkür ederim canım benim amin inşallah cümlemiz için hayırlısı
Erken gebelik değil canım normal kaset test. Yine tek çizgi görünce üzüldüm işte ama toparlayacagimCanım benim testin erken gebelik testiyse hiç moralini bozma normal kaset testlerde olsa da zaten çıkmıyor
Bende bugün 10.gün gördüm kanda canım i. Çarşamba tekrar gidicem kan vermeye sonuca göre doktor arayışına giricem pozitiften sonra keseye nereye gidicem takibe nereye başlıysam hiç bir fikrim yokSelam kızlar gittim bugün doktora ekstra bişey yapmadı daha önce yaptırmış olduğum kan testlerine baktı normal dedi ekstra tekrardan kan istemedi , 29 mart Çarşamba günü gel tekrar keseyi görelim dedi şimdilik yatış modundayım siz neler yaptınız. Pozitif görenler hastaneye gittiniz mi yeni pozitif gören arkadaşlarımıda tebrik ediyorummm
Kaşık ağrılarım var biraz canım hafif kendimi yorunca akıntı gibi çok açık kahverengi leke gibi akıntı oluyor 8.gün başladı hergün 1 kere geliyor gibi ama birşeyleri yapınca oluyorNasılsın iyimisin varmı ağrın sızın nasıl hissediyorsun kendini
Benim kendi doktorum kalp atışınıda kendi duyacağını söyledi Umuttepe eğitim araştırma hastanesi kalp atışını duyduktan sonra istediğin yere gidebilirsin dedi normal birkadın doğumcuya gitmek için daha zamanım var :)Bende bugün 10.gün gördüm kanda canım i. Çarşamba tekrar gidicem kan vermeye sonuca göre doktor arayışına giricem pozitiften sonra keseye nereye gidicem takibe nereye başlıysam hiç bir fikrim yok
Akıntı bende de var ama şeffaf muhtelemen fitilden yapıyor diye düşüünüyorum bende de ara ara kasık ve bel ağrısı oluyor benim tek sıkıntım bende skolyoz denilen bir rahatsızlık var geceleri sırtıma çok vuruyor sabah geçiyorKaşık ağrılarım var biraz canım hafif kendimi yorunca akıntı gibi çok açık kahverengi leke gibi akıntı oluyor 8.gün başladı hergün 1 kere geliyor gibi ama birşeyleri yapınca oluyor
Ben kendi doktoruma gidemiyorum canım ben bahçecide tedavi gördüm İstanbul’da ama fethiyede oturuyorum transferden 1 hafta önce gitmiştim İstanbul’a transferin 2. Günü geldim evime ilk muayene için tekrar gitmem imkansız birazBenim kendi doktorum kalp atışınıda kendi duyacağını söyledi Umuttepe eğitim araştırma hastanesi kalp atışını duyduktan sonra istediğin yere gidebilirsin dedi normal birkadın doğumcuya gitmek için daha zamanım var :)
Öylemi evet baya uzakmış yaa ne güzel yerde oturuyosun resmen aşığım oraya 2sene üst üste geldim geçen sene de ordaydım:) bu sene marmaris hayalleri kurarken biberon emzik bebek arabası hayalleri kuracağız :) ama gerçektenorda oturmayı çok isterdimBen kendi doktoruma gidemiyorum canım ben bahçecide tedavi gördüm İstanbul’da ama fethiyede oturuyorum transferden 1 hafta önce gitmiştim İstanbul’a transferin 2. Günü geldim evime ilk muayene için tekrar gitmem imkansız biraz
Bende mayıs ayında taşındım canım 1 senemiz yeni olacak hayırlısıyla gerçekten büyük şehirden sonra huzur buralarÖylemi evet baya uzakmış yaa ne güzel yerde oturuyosun resmen aşığım oraya 2sene üst üste geldim geçen sene de ordaydım:) bu sene marmaris hayalleri kurarken biberon emzik bebek arabası hayalleri kuracağız :) ama gerçektenorda oturmayı çok isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?