2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Sen 1 kere kan verdin yani demekki sağlıklı gördü direk keseye çağırdı inşallah sağlıkla görürsün canım benim kaç çıkmıştı degerin

Çok ilginç hamile değilsen olmayan kese için tarih vermesi çok sacma önce test istemesi lazım diye düşünüyorum tekrar arayıp sorsan mi gariplik var yani
Ah arasan ne açmıyorlarki telefonları verdikleri numara bir halta yaramıyor test günümde 26 kere aradımda açan olmadı

Acaba 2 gün sonra gidip Sağlık ocağına tekrar kan mı versem bugün doktora gittim 2 gün sonra kan isterler demiştin en azından kendimin doktoru olayım ne bileyim
Aslında doktor gerekli gormediyse verme az kalmış keseyi görmeye dayan biraz daha

Aslında doktor gerekli gormediyse verme az kalmış keseyi görmeye dayan biraz daha
Öylemi diyorsun aslında doktor görmedi beni hemşire aldı dosyamı baktı değere çarşamba gel keseyi görelim dedi doktorla da muhatap olmadım işlemde dedi gönderdi

Öylemi diyorsun aslında doktor görmedi beni hemşire aldı dosyamı baktı değere çarşamba gel keseyi görelim dedi doktorla da muhatap olmadım işlemde dedi gönderdi
Bence öyle boş yere verme her yerimiz delik deşik oldu zaten 2 kere vermişsin yeter sağlıkla git bakalım bir herşey o zaman belli olucak zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…