Çok ilginç hamile değilsen olmayan kese için tarih vermesi çok sacma önce test istemesi lazım diye düşünüyorum tekrar arayıp sorsan mi gariplik var yaniİşte sıkıntı burda doktor benden kan istemeden kese tarihi verdi
Sen 1 kere kan verdin yani demekki sağlıklı gördü direk keseye çağırdı inşallah sağlıkla görürsün canım benim kaç çıkmıştı degerinhatta orda sekreter vardı kapıda bu randevuları ayarlayan kız dediki hayırlı olsun değerin güzel ama bir test isterler 500 küsür olunca emin oluyorlar dedi ama sağolsun hemşiresi direk gönderdi aklım karıştı şimdi
Ah arasan ne açmıyorlarki telefonları verdikleri numara bir halta yaramıyor test günümde 26 kere aradımda açan olmadıÇok ilginç hamile değilsen olmayan kese için tarih vermesi çok sacma önce test istemesi lazım diye düşünüyorum tekrar arayıp sorsan mi gariplik var yani
Baya sıkıntı doktorun desene doktorunun şahsi numarası yokmu canım aslında bu tarz şeylerde onemli olan hemen ulasmakAh arasan ne açmıyorlarki telefonları verdikleri numara bir halta yaramıyor test günümde 26 kere aradımda açan olmadı
16 sında 148,87Sen 1 kere kan verdin yani demekki sağlıklı gördü direk keseye çağırdı inşallah sağlıkla görürsün canım benim kaç çıkmıştı degerin
Devlet olduğu için doktora ulaşamıyorsun maalesefBaya sıkıntı doktorun desene doktorunun şahsi numarası yokmu canım aslında bu tarz şeylerde onemli olan hemen ulasmak
Anladım canım demekki yeterli ve iyi gördüler değeri inşallah sağlıkla keseyide görürsün ne zaman çağırdı kese için16 sında 148,87
18inde 278.3
Doğrudur canım devletse eğer ben özel sanmistimDevlet olduğu için doktora ulaşamıyorsun maalesef
Haftaya çarşamba 29 MartAnladım canım demekki yeterli ve iyi gördüler değeri inşallah sağlıkla keseyide görürsün ne zaman çağırdı kese için
Bende 31 inde gidicem inşallah. Sağlıkla görelim bebislerimiziHaftaya çarşamba 29 Mart
Acaba 2 gün sonra gidip Sağlık ocağına tekrar kan mı versem bugün doktora gittim 2 gün sonra kan isterler demiştin en azından kendimin doktoru olayım ne bileyimDoğrudur canım devletse eğer ben özel sanmistim
Aslında doktor gerekli gormediyse verme az kalmış keseyi görmeye dayan biraz dahaAcaba 2 gün sonra gidip Sağlık ocağına tekrar kan mı versem bugün doktora gittim 2 gün sonra kan isterler demiştin en azından kendimin doktoru olayım ne bileyim
İnşallah canım heveslenemiyorum töbe Estağfirullah keseyi görmeden hamile olduğumu daha anlayamadım kuran okuyorum bol bol kendimi sakinlemek için :)Bende 31 inde gidicem inşallah. Sağlıkla görelim bebislerimizi
Öylemi diyorsun aslında doktor görmedi beni hemşire aldı dosyamı baktı değere çarşamba gel keseyi görelim dedi doktorla da muhatap olmadım işlemde dedi gönderdiAslında doktor gerekli gormediyse verme az kalmış keseyi görmeye dayan biraz daha
En iyisi canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım heveslenemiyorum töbe Estağfirullah keseyi görmeden hamile olduğumu daha anlayamadım kuran okuyorum bol bol kendimi sakinlemek için :)
Amin inşallah tüm bekleyen arkadaşlarımızın kucağını boş çevirmesin RabbimEn iyisi canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bence öyle boş yere verme her yerimiz delik deşik oldu zatenÖylemi diyorsun aslında doktor görmedi beni hemşire aldı dosyamı baktı değere çarşamba gel keseyi görelim dedi doktorla da muhatap olmadım işlemde dedi gönderdi
Fazla merak iyi değil demiBence öyle boş yere verme her yerimiz delik deşik oldu zaten2 kere vermişsin yeter sağlıkla git bakalım bir herşey o zaman belli olucak zaten
Tabi canım aynen öyle az daha dayanFazla merak iyi değil demidoğru söylüyorsun kır dizini otur Elif çarşambaya ne kaldı şurada
Sağol canım benim biraz içim rahatladı kafama takılmıştıTabi canım aynen öyle az daha dayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?