• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

hatta orda sekreter vardı kapıda bu randevuları ayarlayan kız dediki hayırlı olsun değerin güzel ama bir test isterler 500 küsür olunca emin oluyorlar dedi ama sağolsun hemşiresi direk gönderdi aklım karıştı şimdi
Sen 1 kere kan verdin yani demekki sağlıklı gördü direk keseye çağırdı inşallah sağlıkla görürsün canım benim kaç çıkmıştı degerin

Çok ilginç hamile değilsen olmayan kese için tarih vermesi çok sacma önce test istemesi lazım diye düşünüyorum tekrar arayıp sorsan mi gariplik var yani 🤔
Ah arasan ne açmıyorlarki telefonları verdikleri numara bir halta yaramıyor test günümde 26 kere aradımda açan olmadı

Öylemi diyorsun aslında doktor görmedi beni hemşire aldı dosyamı baktı değere çarşamba gel keseyi görelim dedi doktorla da muhatap olmadım işlemde dedi gönderdi
Bence öyle boş yere verme her yerimiz delik deşik oldu zaten 😆 2 kere vermişsin yeter sağlıkla git bakalım bir herşey o zaman belli olucak zaten

Back