• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aynen reçeteye gerek yok tabiki maliyetli ilaçlar ben 6 kutu aldım hatta test günüm pazar o yüzden 7. Kutuyu da alayım diyorum ancak ciddi manada acıtan yakan bir iğne hepimize şifa olsun 🤩
Kesinlikle çok yakıyor ya birde çok morartiyor aslında ben ilk clexane kullanıyordum baya pahalıya almıştım 12 günlüğü 1800 tlydi sonra o bitti yazdırdım ama bütün eczaneler artık ondan kalmadı yan muadili oksapar var dediler 1 kutu aldım şimdi oda bitti oksaparin fiyatı nedir 1 kutu bilginiz varmı merak ettim

Kesinlikle çok yakıyor ya birde çok morartiyor aslında ben ilk clexane kullanıyordum baya pahalıya almıştım 12 günlüğü 1800 tlydi sonra o bitti yazdırdım ama bütün eczaneler artık ondan kalmadı yan muadili oksapar var dediler 1 kutu aldım şimdi oda bitti oksaparin fiyatı nedir 1 kutu bilginiz varmı merak ettim
Kaç mg kullanıyorsun ben prulutex vs ile toplu aldığım için kutu fiyatını bilmiyorum 🤷‍♀️ ilk transferimde kullandığımda bir kutuda on tane vardı şimdi kullandığımda iki tane var

Kızlar ben test yapmıycam dedim ama biranda aklıma düştü yaptım evde normal kaset test vardı transfer günü hariç 7.gunum negatif cikti 😐

Kızlar ben test yapmıycam dedim ama biranda aklıma düştü yaptım evde normal kaset test vardı transfer günü hariç 7.gunum negatif cikti 😐
Hemen umutsuzluga kapilma daha erken canim benim moralini bozup strese girme dahaa 5 gunun var koskoca ❤

Üzülme canım 1,2 güne yap erken gebelik testi sabah ilk idrarla onda çıkar diye düşünüyorum kuzum üzme kendini Allah'tan ümit kesilmez 🙏
Evde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canim

Back