- 15 Ekim 2020
- 347
- 212
- 53
- 34
Kulaklari kapatmak lazim sanirim insallah sonuclarimiz pozitif olur arkadaşimZaten binbir şüphe ve zahmetle birine güveniyoruz o öyle bu böyle diyorlar psikoloji yerlerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulaklari kapatmak lazim sanirim insallah sonuclarimiz pozitif olur arkadaşimZaten binbir şüphe ve zahmetle birine güveniyoruz o öyle bu böyle diyorlar psikoloji yerlerde
Evet gebelik olursada devam dedi bana doktorum çokta yakıyor mübarekCanım bende hiç bilmiyorum ki bende aile hekimine denicem yazdırmayı olmadı kabul etmezlerse doktorumu felan ararım bişe yapması lazım vurulmak gerekiyorsa çünkü
Kesinlikle çok yakıyor ya birde çok morartiyor aslında ben ilk clexane kullanıyordum baya pahalıya almıştım 12 günlüğü 1800 tlydi sonra o bitti yazdırdım ama bütün eczaneler artık ondan kalmadı yan muadili oksapar var dediler 1 kutu aldım şimdi oda bitti oksaparin fiyatı nedir 1 kutu bilginiz varmı merak ettimAynen reçeteye gerek yok tabiki maliyetli ilaçlar ben 6 kutu aldım hatta test günüm pazar o yüzden 7. Kutuyu da alayım diyorum ancak ciddi manada acıtan yakan bir iğne hepimize şifa olsun
İnşallah canımKulaklari kapatmak lazim sanirim insallah sonuclarimiz pozitif olur arkadaşim
Kaç mg kullanıyorsun ben prulutex vs ile toplu aldığım için kutu fiyatını bilmiyorum ilk transferimde kullandığımda bir kutuda on tane vardı şimdi kullandığımda iki tane varKesinlikle çok yakıyor ya birde çok morartiyor aslında ben ilk clexane kullanıyordum baya pahalıya almıştım 12 günlüğü 1800 tlydi sonra o bitti yazdırdım ama bütün eczaneler artık ondan kalmadı yan muadili oksapar var dediler 1 kutu aldım şimdi oda bitti oksaparin fiyatı nedir 1 kutu bilginiz varmı merak ettim
Bana daha karar vermedi çok yakıyor her taraf mor birde bana sadece karından dedi yer kalmsdi yapacak morartidanEvet gebelik olursada devam dedi bana doktorum çokta yakıyor mübarek
Evet benimkindede 10 tane var canım hayırlısı olsun artıkKaç mg kullanıyorsun ben prulutex vs ile toplu aldığım için kutu fiyatını bilmiyorum ilk transferimde kullandığımda bir kutuda on tane vardı şimdi kullandığımda iki tane var
Hemen umutsuzluga kapilma daha erken canim benim moralini bozup strese girme dahaa 5 gunun var koskoca ❤Kızlar ben test yapmıycam dedim ama biranda aklıma düştü yaptım evde normal kaset test vardı transfer günü hariç 7.gunum negatif cikti
5.gun embiriyosuydu dimi canım senin bekle bakalım 1,2 gün dahaKızlar ben test yapmıycam dedim ama biranda aklıma düştü yaptım evde normal kaset test vardı transfer günü hariç 7.gunum negatif cikti
Evt canım 5.gun embriyosu erken yaptığıma pişman oldum moralim alt üst oldu5.gun embiriyosuydu dimi canım senin bekle bakalım 1,2 gün daha
Öyle canım ama negatifi görünce çok moralim bozuldu yaHemen umutsuzluga kapilma daha erken canim benim moralini bozup strese girme dahaa 5 gunun var koskoca ❤
Üzülme canım 1,2 güne yap erken gebelik testi sabah ilk idrarla onda çıkar diye düşünüyorum kuzum üzme kendini Allah'tan ümit kesilmezEvt canım 5.gun embriyosu erken yaptığıma pişman oldum moralim alt üst oldu
Cnm. Moralini bozma burda birinde okumuştum 7.gun negatif olup 9. günde pozitif olan... Anca gosterecektir insallahEvt canım 5.gun embriyosu erken yaptığıma pişman oldum moralim alt üst oldu
Yok yok moralini bozup bebisi uzme ben 10 gun yaptigimda negatiftiÖyle canım ama negatifi görünce çok moralim bozuldu ya
Canım benim maşallah hayırlı olsun :)Kızlar 10.gün 318 değerim
Erken testle yapmak lazim erken daha bence . 7. Gun cikmayabilir . Kacinci gundu seninki?Kızlar ben test yapmıycam dedim ama biranda aklıma düştü yaptım evde normal kaset test vardı transfer günü hariç 7.gunum negatif cikti
Evde kaset test var diye öylesine yaptım bu kadar üzüleceğimi tahmin etmedim çarşamba günü erken gebelik testiyle yapayım en iyisi sağol canimÜzülme canım 1,2 güne yap erken gebelik testi sabah ilk idrarla onda çıkar diye düşünüyorum kuzum üzme kendini Allah'tan ümit kesilmez
5. Gün embriyosu canimErken testle yapmak lazim erken daha bence . 7. Gun cikmayabilir . Kacinci gundu seninki?