- 11 Mart 2016
- 476
- 530
- 103
- 33
İnş bakalım ben de öyle yaptım belli olcak 27 sindeEvet hareket önemli ben 1. Günden itibaren normal hayatıma döndüm çok şükür hamileyim.Sadece çok uzun süre ayakta kalmamaya çalışıyorum o kadar
Bana da benzer şeyler söylediler. Benim de 2 tane 5. Gün embriyosu 4ab ve 3ab kaliteleri bakalım inş olur yaAynen canım benim doktorumda uzanırken yanıma geldi kalkabilirsin tuvaletede gidebilirsin dedi gez toz sadece ata binme tenis oynama yeterli dedi bende yatmıyorum sürekli ev işlerini yapiyorum ağır kaldirmiyorum uzaniyorum öyle.. Dondurulmus tek 5.gun embriyosu transfer edildi kalitesi 4ab canım seninki nasildi
İnşallah güzel haber alırsın... İnşallah vardır ve çıkar...Benmde öyle vakit yaklastikca stres olmamak elde degilben cuma yaparım varsa cikar
Canm doktorum ve embriyolog 4ab kalite güzel gebelik getiren kalite dedi ama 5aa 3ab ye göre iyi değilmi neden onu koymadilar önce acabaİnş bakalım ben de öyle yaptım belli olcak 27 sinde
Bana da benzer şeyler söylediler. Benim de 2 tane 5. Gün embriyosu 4ab ve 3ab kaliteleri bakalım inş olur yahep ümitleniyorum. Geriye bi tane 5aa kaldı bunlar olmazsa son yumurtam kalıyor
Amin canım hepimiz alalım güzel haberİnşallah güzel haber alırsın... İnşallah vardır ve çıkar...
Canm erken yapmışsın oyuzden normal bence değerin hayırlı olsunKızlar yedinci gün değerim 29 çıktı. Düşük mü sizce
Haklısın canim, çok güzel yazmışsınCanım benim öncelikle hiç bir şey senden daha değerli değil, bunu yürekten söylüyorum. Son ana kadar umudumuza sahip çıkacağız... Gün doğmadan neler doğar. Çok güzel bir amacımız var, çabalamak bile güzel...
Benim transferin 2.gününden itibaren vardı canım hatta diğer negatif denemelerde de öyle oldu diye bu seferde olmadı kesin dedim ama şükür tuttuKızlar merhaba benim transferin 6. Günü inanılmaz adet olacağım gibi bel ağrım var siz de böyle olmuş muydu tedirginim
Çok şükür darısı başımaBenim transferin 2.gününden itibaren vardı canım hatta diğer negatif denemelerde de öyle oldu diye bu seferde olmadı kesin dedim ama şükür tuttu
7. Gün için normal kuzumKızlar yedinci gün değerim 29 çıktı. Düşük mü sizce
Gözünaydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar merhaba cumartesi günü kan vermiştim değerim 160 çıkmıştı bu gün kan verdim çok şükür 450 çıktı doktorumuz çok iyi artmış değeri dedi. Kızlar keşke whatsap grubu oluştursak ya burdan çok bakamıyorum kaderimiz hepimizin aynı oldu
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım benim tebrik ederimKızlar yedinci gün değerim 29 çıktı. Düşük mü sizce
Al bendende o kadar, şuna git buna git diyeÇok şükür darısı başımabenim dondurulmuş embriyom kalmadı etrafımda ki herkes farklı bir doktor önerisinde bulunuyor insanları anlamıyorum hiç empati yapamıyorlar gerçekten
Allah razı olsun canim düşük degl mi senceSağlıkla ilerlesin inşallah canım benim tebrik ederim
Amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını sağ salim doldursun inşallahÇok şükür darısı başımabenim dondurulmuş embriyom kalmadı etrafımda ki herkes farklı bir doktor önerisinde bulunuyor insanları anlamıyorum hiç empati yapamıyorlar gerçekten
Ay yazmışsın pardon7. Gün için normal kuzum
Çok sevindim canım benim..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar 10.gün 318 değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?