2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

7. Gün de düşük çıkması normal kuzum %60 dan fazla artması önemli olan .10. gün verseydin daha yüksek çıkardı ama olsun artışı görmüş oluruz
İnşallah canım çok sağolasın senin olumlumuydu burda karistiriyorum bazen

Kızlar oksapar kullananlar ben bir kere yazdırdım eczacı kız artık hakkimin bittiğini ve kullanmam gerekiyorsa kadın doğumdan rapor çıkartman gerek dediler benim ignem 4 günlük kaldı ozellerin raporu zaten olmuyor devlete gitmem lazım onlarda en erken randevu 1 ay sonra napicam nasıl oluyor kızlar reçetesiz alınabiliyor mu acaba

Canım benimde bitti bugün oksaparim yarın sağlık ocağına gidip yazdirmayo dusunuyodum reçetesiz verilmiyor diye biliyorum ne yapmak gerekir ki

Canım benimde bitti bugün oksaparim yarın sağlık ocağına gidip yazdirmayo dusunuyodum reçetesiz verilmiyor diye biliyorum ne yapmak gerekir ki
Canım bende hiç bilmiyorum ki bende aile hekimine denicem yazdırmayı olmadı kabul etmezlerse doktorumu felan ararım bişe yapması lazım vurulmak gerekiyorsa çünkü

Canım bende hiç bilmiyorum ki bende aile hekimine denicem yazdırmayı olmadı kabul etmezlerse doktorumu felan ararım bişe yapması lazım vurulmak gerekiyorsa çünkü
Canım benim doktorum 12 gün vurmam gerektiğini söyledi kesinlikle saatlerini dahi aksatma dedi ben yazdırmadan aldım ama kullanılması zorunlu sanırım

Canım benim doktorum 12 gün vurmam gerektiğini söyledi kesinlikle saatlerini dahi aksatma dedi ben yazdırmadan aldım ama kullanılması zorunlu sanırım
Direk alınıyorsa sevindim reçetesiz alınmıyor diye tedirgin oldum. Benim doktorumda bana gelene kadar hiçbir ilacıni bırakma gelince karar verecek nelere devam edeceğini diye

Direk alınıyorsa sevindim reçetesiz alınmıyor diye tedirgin oldum. Benim doktorumda bana gelene kadar hiçbir ilacıni bırakma gelince karar verecek nelere devam edeceğini diye
Aynen reçeteye gerek yok tabiki maliyetli ilaçlar ben 6 kutu aldım hatta test günüm pazar o yüzden 7. Kutuyu da alayım diyorum ancak ciddi manada acıtan yakan bir iğne hepimize şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…