- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsinÇok sevindim canım benim..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde pozitifi görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim hepimize nasip etsinÇok sevindim canım benim..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde pozitifi görürüz
7. Gün de düşük çıkması normal kuzum %60 dan fazla artması önemli olan .10. gün verseydin daha yüksek çıkardı ama olsun artışı görmüş oluruzAllah razı olsun canim düşük degl mi sence
Canım bende de öyle olmuştu bacağıma vuruyordu bel ağrımKızlar merhaba benim transferin 6. Günü inanılmaz adet olacağım gibi bel ağrım var siz de böyle olmuş muydu tedirginim
Canım ben de 13 Mart'ta transfer oldum bana 24 Mart dediler bence de cuma idealBenmde öyle vakit yaklastikca stres olmamak elde degil ben cuma yaparım varsa cikar
Çok iyi bence, hayırlısıyla artsın inşallahKızlar yedinci gün değerim 29 çıktı. Düşük mü sizce
Zaten binbir şüphe ve zahmetle birine güveniyoruz o öyle bu böyle diyorlar psikoloji yerlerdeAl bendende o kadar, şuna git buna git diye
Çok sağol canım inşallahÇok iyi bence, hayırlısıyla artsın inşallah
İnşallah canım çok sağolasın senin olumlumuydu burda karistiriyorum bazen7. Gün de düşük çıkması normal kuzum %60 dan fazla artması önemli olan .10. gün verseydin daha yüksek çıkardı ama olsun artışı görmüş oluruz
İnsallahhhh hiç evde test yaptın mı canimCanm erken yapmışsın oyuzden normal bence değerin hayırlı olsun transfer günü hariç benimde bugün 7.gunum çok heycanliyim Allahın izniyle pozitif görürüm bende
Yapmadım canım cesaret edemiyorum 1-2 gün bekliyimİnsallahhhh hiç evde test yaptın mı canim
Hayırlısı canım pozitif görelim inşallahCanım ben de 13 Mart'ta transfer oldum bana 24 Mart dediler bence de cuma ideal
5aa tek tüpte 4ab ve 3ab ayrı tüpteydi. 5aa lar en iyi kalite olduğu için onları tek transfer ediyorlarCanm doktorum ve embriyolog 4ab kalite güzel gebelik getiren kalite dedi ama 5aa 3ab ye göre iyi değilmi neden onu koymadilar önce acaba
Anladım canım inşallah tutunurlar Allahin izniyle5aa tek tüpte 4ab ve 3ab ayrı tüpteydi. 5aa lar en iyi kalite olduğu için onları tek transfer ediyorlar
Evet bencede bekle öyle daha iyi canimYapmadım canım cesaret edemiyorum 1-2 gün bekliyim
Canım benimde bitti bugün oksaparim yarın sağlık ocağına gidip yazdirmayo dusunuyodum reçetesiz verilmiyor diye biliyorum ne yapmak gerekir kiKızlar oksapar kullananlar ben bir kere yazdırdım eczacı kız artık hakkimin bittiğini ve kullanmam gerekiyorsa kadın doğumdan rapor çıkartman gerek dediler benim ignem 4 günlük kaldı ozellerin raporu zaten olmuyor devlete gitmem lazım onlarda en erken randevu 1 ay sonra napicam nasıl oluyor kızlar reçetesiz alınabiliyor mu acaba
Canım bende hiç bilmiyorum ki bende aile hekimine denicem yazdırmayı olmadı kabul etmezlerse doktorumu felan ararım bişe yapması lazım vurulmak gerekiyorsa çünküCanım benimde bitti bugün oksaparim yarın sağlık ocağına gidip yazdirmayo dusunuyodum reçetesiz verilmiyor diye biliyorum ne yapmak gerekir ki
Canım benim doktorum 12 gün vurmam gerektiğini söyledi kesinlikle saatlerini dahi aksatma dedi ben yazdırmadan aldım ama kullanılması zorunlu sanırımCanım bende hiç bilmiyorum ki bende aile hekimine denicem yazdırmayı olmadı kabul etmezlerse doktorumu felan ararım bişe yapması lazım vurulmak gerekiyorsa çünkü
Direk alınıyorsa sevindim reçetesiz alınmıyor diye tedirgin oldum. Benim doktorumda bana gelene kadar hiçbir ilacıni bırakma gelince karar verecek nelere devam edeceğini diyeCanım benim doktorum 12 gün vurmam gerektiğini söyledi kesinlikle saatlerini dahi aksatma dedi ben yazdırmadan aldım ama kullanılması zorunlu sanırım
Aynen reçeteye gerek yok tabiki maliyetli ilaçlar ben 6 kutu aldım hatta test günüm pazar o yüzden 7. Kutuyu da alayım diyorum ancak ciddi manada acıtan yakan bir iğne hepimize şifa olsunDirek alınıyorsa sevindim reçetesiz alınmıyor diye tedirgin oldum. Benim doktorumda bana gelene kadar hiçbir ilacıni bırakma gelince karar verecek nelere devam edeceğini diye